Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Benq Z2 İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: Benq Z2 İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
digitayf

13 Kasım 2006; 15:08:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar telefon sonunda bu sabah elime gecti hepsiburada dan aldım..

İlk inceleme ,telefon duüşündüğümden ufakmış resimlerde daha buyuk.Mavi kapagı cok sevdim oldukca güzel üzerindeki kaplama cok hoş dokununca kaliteyi hissediyorsunuz.Menusu güzel ve rahat.Cd sini kurdum yukledim alette pc sync ve modem secenegi çıkıyor sanırım modem olarak da kullanılıyor.

Bunların dışında yanında gelen kulaklık çok çok şık.Ses kalitesi cihazın cok iyi bunu müzikle uğraşan biri olarak söyluyorumki bu aleti sehnheiser veya sony kulaklıga baglasan direk walkman phone kalitesine yetişir anlayacagınız tek eksiğimiz 3.5 mm dönüştürücü.İ-pod , creative zen ve n-gage mp3 lerini kullanmış biri olarak söyluyorum mp3 , denilenin aksine kaliteli butun kanallar net duyuluyor 24 kanal kayıtlı sarkı attım özellikle full kanallar acık ve net duyuluyor.Bas ları aslında kuvvetli ama dediğim gibi kulaklık faktörü var.Müzik olayında sorun yok bence bu cihaz için ideal.

Fotoraf ayarlarını yapınca net ve iyi resimler cıkıyor çok iyide efektler var örnegin negatif cok iyi ayarlanmış , su cekimi modellemesi var çok hoşuma gitti benim.Telefonun pc ile uyumu güzel 1 gb sarkı attım cok kasmadı ama kaç mb attıgın degilde kaç sarkı attıgın önemli .Çünkü çok sayıda ufak sarkı atınca mp3 acılması biraz gecikiyor.Bunların dışında MP3 olarak zil sesi atanıyor olmuyor denmiş ben teli elime aldım 10 saniyede yaptım.Mesaj olayı bence eglenceli alışmak biraz zor ama alışınca eski tipten daha hızlı olacagına eminim.Tuşlar ufak olmasına ragmen ele iyi oturuyor.Tuşların altı hafif içe gecik diger tusa el kaymasın die tasarlanmış akıllıca olmuş.6630 daki gibi tırnakla basmak zorunda deiliz.

Kutudan cıkanlar aynı usb kablo, adaptör ,cd ,pembe ve mavi kapak , guzel bi askı ve kumandalı beyaz kulaklık ...

Ben aldım suan için çok memnunum buradaki kötü MP3 yorumlarını okuyunca pişman olmuştum ama iyiki almışım...

amd 64 fx 57 ,ASUS A8 series (sli) wi-fi g entegre,512x2 ram ddr 400 kingston+ 1gb twinmos ddr 400 , nVidia 6600 gti ,a open 400 watt kasa, nec dvd writer,nec dvd rom,160+250 gb maxtor 7200 rpm,philips 170 s lcd, jbl 2+1 ses sistemi, nokia n-gage , benq Z2 ve hp pavilion 2 ghz 100 gb hdd.
sinangin

13 Kasım 2006; 15:24:56 

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

ama bu uçuş modu bildiğimiz uçuş modu değilmiş arkadaşım. Alarm v.b şeyleri iptal ediyomuş. Yani sadece mp3 çalarını aktif edemiyoruz diye biliyorum
quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

bu arada telefonda uçuş modumsu birşey var arkadaşlar. ayarlardan şebeke menüsüne girin oradan şebeke dışı modu seçin.

hayır bildiğimiz uçuş modu. alarm vs herşey çalışıyor sadece şebekeye bağlanmıyor.

digitayf:

mp3 olarak zil sesi atanıyor olmuyor denmedi mp3 olarak mesaj sesi atanıyor olmuyor dendi...

Benq Z2 incelemesi için:
http://forum.donanimhaber.com/m_10241980/mpage_1/key_/tm.htm
erhaninho_cArsi

13 Kasım 2006; 15:30:40 

Yani se walkman serisinde olduğu gibi sadece müzik çalarını çalıştırabiliyor muyuz olmuyo denmiştide
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

ama bu uçuş modu bildiğimiz uçuş modu değilmiş arkadaşım. Alarm v.b şeyleri iptal ediyomuş. Yani sadece mp3 çalarını aktif edemiyoruz diye biliyorum
quote:

bu arada telefonda uçuş modumsu birşey var arkadaşlar. ayarlardan şebeke menüsüne girin oradan şebeke dışı modu seçin.

hayır bildiğimiz uçuş modu. alarm vs herşey çalışıyor sadece şebekeye bağlanmıyor.

digitayf:

mp3 olarak zil sesi atanıyor olmuyor denmedi mp3 olarak mesaj sesi atanıyor olmuyor dendi...

Seni unutmayacağız Kazım Abi
sinangin

13 Kasım 2006; 15:39:00 

evet aynen öyle. şebeke gerektiren özellikler dışında tüm özellikler kullanılabiliyor. olmuyor diyenler bulamadı herhalde.

Benq Z2 incelemesi için:
erhaninho_cArsi

13 Kasım 2006; 15:42:54 

o zaman alınmaması için hiçbir engel yok bu telefonun yahu. eminsin değil mi sinangin, yani ilk defa sende duyuyorum. diğer arkadaşlar yok öyle bişey demişti.
quote:

evet aynen öyle. şebeke gerektiren özellikler dışında tüm özellikler kullanılabiliyor. olmuyor diyenler bulamadı herhalde.

digitayf

13 Kasım 2006; 15:45:40 

Ben zil sesi ayarlanamadı sandım özür dilerim...Bide bunun sarjı neden bitmiyor sabahtan beri flaş falan açık ama hala 2 diş bitsede full sarj yapsam:)

amd 64 fx 57 ,ASUS A8 series (sli) wi-fi g entegre,512x2 ram ddr 400 kingston+ 1gb twinmos ddr 400 , nVidia 6600 gti ,a open 400 watt kasa, nec dvd writer,nec dvd rom,160+250 gb maxtor 7200 rpm,philips 170 s lcd, jbl 2+1 ses sistemi, nokia n-gage , benq Z2 ve hp pavilion 2 ghz 100 gb hdd.
sinangin

13 Kasım 2006; 15:50:50 

erhaninho_cArsi:

eminim, isteyen varsa kullanma kılavuzunun 120. sayfasına bakabilir.

digitayf:

şarj çubukları eşit sürelerde azalmıyor maalesef. ilk 2 çubuk oldukça uzun bir süre kullandıktan sonra düşüyor ancak son kalan çubuklar hemen bitiyor. ayrıca pili lityum iyon olduğu için şarjını bitirip tam şarj yapmanın hiçbir faydası yok pil ömrüne.

Benq Z2 incelemesi için:
erhaninho_cArsi

13 Kasım 2006; 15:59:51 

şahsen denedin yani dimi sinangin...?
quote:

erhaninho_cArsi:

eminim, isteyen varsa kullanma kılavuzunun 120. sayfasına bakabilir.

digitayf:

şarj çubukları eşit sürelerde azalmıyor maalesef. ilk 2 çubuk oldukça uzun bir süre kullandıktan sonra düşüyor ancak son kalan çubuklar hemen bitiyor. ayrıca pili lityum iyon olduğu için şarjını bitirip tam şarj yapmanın hiçbir faydası yok pil ömrüne.

sinangin

13 Kasım 2006; 16:05:02 

Evet denedim.

Benq Z2 incelemesi için:
beyazkartal
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Kasım 2006; 16:25:04 

digitayf hepsiburadadan kaç günde geldi ürün acaba(resmi tatili çıkınca),birde ürün hepsiburada stoğunda var herhalde değilmi?orda da beklemeyelim sipariş verdikten sonra

bide sanırım sen 1 gb kartla kullanıyosun, kasma olayı varmı acaba ve varsa ne kadar, ben 2 gb kartla kullanmayı düşünüyorum acaba çokmu kasar, hayalmi kuruyorum yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazkartal -- 13 Kasım 2006; 16:28:30 >
sinangin

13 Kasım 2006; 16:31:04 

Arkadaşlar telefona java uygulaması yükleyen oldu mu?

Benq Z2 incelemesi için:
sinangin

13 Kasım 2006; 16:41:23 

Ben de 1 gblık kartla kullanıyorum kasılma falan yok. Sadece playlisti düzenlerken hepsini seçmek isterseniz 5-6 saniye kadar bekliyor.

Benq Z2 incelemesi için:
erhaninho_cArsi

13 Kasım 2006; 16:46:44 

o kadar olur yahu bu telefon içime sindi ama ben alana kadar stoklarda biter
quote:

Ben de 1 gblık kartla kullanıyorum kasılma falan yok. Sadece playlisti düzenlerken hepsini seçmek isterseniz 5-6 saniye kadar bekliyor.

digitayf

13 Kasım 2006; 16:51:35 

quote:

Orjinalden alıntı: beyazkartal

digitayf hepsiburadadan kaç günde geldi ürün acaba(resmi tatili çıkınca),birde ürün hepsiburada stoğunda var herhalde değilmi?orda da beklemeyelim sipariş verdikten sonra

bide sanırım sen 1 gb kartla kullanıyosun, kasma olayı varmı acaba ve varsa ne kadar, ben 2 gb kartla kullanmayı düşünüyorum acaba çokmu kasar, hayalmi kuruyorum yoksa

Ben perşembe şipariş verdim cumartesi geldi ama tatil girince dagıtıma cıkmadı eger sen istanbuldaysan 1-2 gunde elinde olur.1 gb la kasma yok sadece listede bekletiyor sinangin in dedigi gibi..

2 gb takıcam yakında var evde bi yerde ama bulamıyorum. :)

sexai