arkadaşlar ne denli dogru ama genpatech fiyat kırmış chenk arkadaşın uyraması ile haberim oldu. siemesn cx75: 320 ytl, s75: 320, ap75:143, m75: 133 ytl. lg s5200: 249, s5000: 190 ytl.
keşke panaonic g60 alacağıma tüm parama z2 alsaymışım. çatır çatır gidiyo valla. 3 tane şey kaldı elimde. pazartesi salı oda biter. oysa g60 daha bi tane sattık.balık baştan kokar baştan yaptık bi pazarlama hatası
Arkadaşlar Benq Z2 ye de teknosada kampanya yapmışlardı yanında c72 veriyorlardı o kampanyada satış yapamayınca benq z2 nin hediyelerini çıkarıp bu fiyata indirdiler..Benq-Siemens EF51 De de böyle birşey olabilir mi ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar Benq Z2 ye de teknosada kampanya yapmışlardı yanında c72 veriyorlardı o kampanyada satış yapamayınca benq z2 nin hediyelerini çıkarıp bu fiyata indirdiler..Benq-Siemens EF51 De de böyle birşey olabilir mi ne düşünüyorsunuz?
Olmaz çünkü dikkat edin sadece SİEMENS veya BENQ markalı aletlerde cok fazla indirim var dedigim gibi marka birleşmesinden sonra piyasada karışıklık olmaması için tekil marka stoklarını eritiyorlar.Ve EF51 yeni bi tel indirim olacagını pek zannetmiyorum.
Bu arada arkadaşlar motorolanın MİNİ USB soketli kulaklığı var acaba bu kulaklık Z2 de çalışırmı ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitayf -- 11 Kasım 2006; 15:48:52 >
amd 64 fx 57 ,ASUS A8 series (sli) wi-fi g entegre,512x2 ram ddr 400 kingston+ 1gb twinmos ddr 400 , nVidia 6600 gti ,a open 400 watt kasa, nec dvd writer,nec dvd rom,160+250 gb maxtor 7200 rpm,philips 170 s lcd, jbl 2+1 ses sistemi, nokia n-gage , benq Z2 ve hp pavilion 2 ghz 100 gb hdd.
bu arada philips 960 a uyuyor benq kulaklıgı ucu. birazdan çalışıyor mu diye deneycem
arkadaşlar merhaba. benim Z2 öğlen 1 gibi geldi. alette yaklaşık %50(göstergeye göre) şarj vardı. kulaklıkla ve hoparlör ile toplamda 30 dakika (belki daha fazla) müzik dinledim. baya da kurcaladım. bilgisayara taktım, telefon hafızasını dolduracak kadar mp3 attım. tüm bunlardan sonra 21:30 itibariyle aletin şarjı bitti. şimdi şarja taktım.
bir de gelirken eski tip hayvan gibi ses çıkaran belediye otobüsüne bindim ve kulaklıkla müzik dinledim. çok rahat bir şekilde müzik dinledim, aletin sesi çok yeterli bence
son olarak, ilk şarj için kaç saat şarja takılı durmasını tavsiye edersiniz? kitapçığında ilk şarj için herhangi bir süre vermemiş. sadece 4 saatte tam şarj olacağını yazmış..
sexai 2. sayfada yazmıştım içeriği. diğerleriyle aynı. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. ben telefonu çok beğendim gerçekten, hatırladığımdan daha küçük çıktı. boyun askısıyla tam bir mp3 player gibi duruyo bugün tepe nautilus a gittim bi mağazaya, bişeyler bakıyodum. satıcı arkadaş bu ne ya telefon mu falan dedi kaç para bu, 1 buçuk milyar var mı dedi. ben de yok dedim, 210 milyon. dumur oldu eleman, telefonun modelini ve aldığım sitenin adını bi kağıda yazıverdim. heralde o da alacak
Orjinalden alıntı: lespaul_84 boyun askısıyla tam bir mp3 player gibi duruyo bugün tepe nautilus a gittim bi mağazaya, bişeyler bakıyodum. satıcı arkadaş bu ne ya telefon mu falan dedi kaç para bu, 1 buçuk milyar var mı dedi. ben de yok dedim, 210 milyon. dumur oldu eleman, telefonun modelini ve aldığım sitenin adını bi kağıda yazıverdim. heralde o da alacak