beyazkartal: telefonla konuşurken karşı taraf gayet net duyuluyor, benim eski c55'ten çok daha temiz bir sesi olduğunu söyleyebilirim. ayrıca incelemede belirtmedim ama handsfree özelliği de var. çekim olayında da 4 tane çubuk var ve telefon gayet iyi çekiyor(sar değeri de düşük) sms yazmak için yapabilecek birşey yok gerçekten gıcık ama alışmak gerekiyor..
gok90: k700 kullanmadım ama ses bence gayet yüksek. 3d surround ses siteminin sesin yüksekliğiyle falan alakası yok sadece sesi filtre edip 3d surround simülasyonu yapıyor, hatta 3d surroundu açarsanız sesin yüksekliği düşer.
arkadaşlar 2 gb hafıza kartı konusunda bilgisi olan var mı? daha önce de dediğim gibi, ilk sayfada linki verilen inceleme yazısında 1 gb kart desteklediği yazıyor.
kardeşler benimde sizlere bir kaç sorum olacak?? 1- telefonu USB den bilgisayara direk baglayınca flaşbellek olarak görüyorsa donanım dosyalarına ulaşıp degiştirme şansımız varmı. yani işletim sistemini silip pocket pc yada wındows yada bir Symbian işletim sistemi yükleye bilirmiyiz, buna izin verirmi.
2-ses dosyası olarak .WMA çalıştırmıyor sanırım. bunu çalıştıracak bir yazılım yükleme şansı yada bir güncelleme varmıdır ki.
3-video dosyaları çalışıyormu. hani 1 yada 2 gb bellek aldık diyelim hepsi mp3 mu olacak, biraz da klip yada film koyar seyrediriz, nasıl olsa 3d surround var degil mi ya
4-ortamdan ses kayıt ederken. kayıt ettigi dosya türü nedir.
5-flaş bellek olarak kullandıgımız hafızasında metin dosyaları saklamamız gereke bilir. bu metin dosyalarını direk olarak okuma şansımız varmı:? .doc dosyalarını okumayı beklemiyom heralde çalıştırmaz ama .txt dosyalarını telefondan direk ulaşarak okuma şansı vermeli diye düşünüyom inş. böle bir özelligi vardır.
6-telefonun GPRS i var. ama işletim sistemi MSN kurmaya izin verirmi acaba. msn kurup hareketli moduna geçe bilirmiyiz. gerçi msn kursak bile tuştakımı bir işe yaramaz. hızlı cevap verme şansımız çok zayıf..
bende normal satıs kargo dahil 196 üye satışıkargo dahil: 194 yildiz üye satışı kargo dahil: 191 yanlarında mobillife dergigisi hediye