Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Bu telefon süpeeeer.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: Bu telefon süpeeeer. Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Yarbay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Şubat 2007; 13:40:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

5 ytl ye card reader al

Motor sesi mutluluk demektir...
bfaskiplar

1 Şubat 2007; 15:17:36 

arkadaşlar telefonu yeni aldım ve bişi sormak istiyorum. şimdi bunun pilinde biraz şarj var mı? ben bu şarjı bitirip kaç saat şarja bırakıyım yoksa hiç bitirmeden mi şarja bırakıyım?

tony hawk

Sisteme Gözat

1 Şubat 2007; 15:44:06 

kablo konyadaymış ablamla beraber oraya gitmiş ama bugün eşyaların arasından buldum

@bfaskiplar

o telefonu 10 saat şarja bırak öle kullan

bfaskiplar

1 Şubat 2007; 15:51:00 

tamam da bitireyim mi içindeki şarjı??

PIERzig

1 Şubat 2007; 15:56:20 

illegall
Dostum sagol

tony hawk

Kardeş aman telefonun kulaklıgına iyi bak dün bi kac benq magzasına gittim izmir'de ne 3mm jag dönüştürücü war nede orjinal kulaklıgından.Yani eski itfayenin ordaki başarının servisinde bile yoksa

Arkadaşlar z2 cok hoşuma gitti tam benlik ama tek kusuru kulaklıgı şu 3mm jag dönüştürücüsünden bulabilen warsa söylesin
Şu alete sony kulaklıgı uydurabilirsem canawar olacak walla

Hade esen kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PIERzig -- 1 Şubat 2007; 15:57:08 >

Kin ruhumun kanseri oldu.

Benliğimi sarıp bitirmekte beni.
bfaskiplar

1 Şubat 2007; 16:24:20 

arkadaşlar ya telefonda sorun var ya da pil de şarj yok.. sizce hangisi? telefon açılmıo hani ilk uzun şarj yapmadan pili bitireyim diyecektim de telefonu açamadım pil boş mu gelio??

bfaskiplar

1 Şubat 2007; 17:25:42 

arkadaşlar taktım şarja doluo galiba ama sanırım ben açmayı başaramadım çunku once o 4lü dalganın 2si duruo 3 eklenio 4 eklenio sonra gene 2-3 4 oole gidio(biraz karışık anlattım ama..) bu batarya aczık dolu mu anlamına gelio?? eğer oyleyse şarjı bitirmeden şarj etmiş olcam..
ya belki cok titiz davrandığımı dusunuosunuz da bundan once nw-a1000 imi yanlış şarj ettiğimden dolayı baya bi uğrştım bunda da aynısının olmasını istemiorum doğrusu..

gelecek2050

1 Şubat 2007; 18:40:30 

arkadaşlar bu benq z2 nin firmware sini buldum ama nasıl yüklendiğini bilmiyorum verdiğim adresde 26 mb lık bir dosya var içinde bazı oyun ve program gibi sayler var.mutlaka bakmalısınız.

http://www.benq.com.tw/support/downloads/downloads.cfm?product=2614&page=downloads&dtype=A>me

Fenman

1 Şubat 2007; 20:18:09 

quote:

Orjinalden alıntı: bfaskiplar

arkadaşlar telefonu yeni aldım ve bişi sormak istiyorum. şimdi bunun pilinde biraz şarj var mı? ben bu şarjı bitirip kaç saat şarja bırakıyım yoksa hiç bitirmeden mi şarja bırakıyım?

Öncelikle, kasım ayı ortasında tükenmiş olan bu telefonu, ocak ayı sonunda sıfır bulabildiğiniz için sizi kutlar, "hayırlı günlerde kullanın" derim.
Gelelim sorularınıza. Telefonu aldığımda, şarjının bir miktar dolu çıktığını hatırlıyorum. Kılavuzunda "ilk kullanımdan önce minimum 8 saat şarj edin" gibisinden bir uyarı olmadığı için, şarjını tam bitirmeden ve 8-10 saat şarjda bırakmadan şarj etmiştim. Başka telefonlarla ilgili bazı mesajlarda "ilk birkaç şarjı tam bitirerek ve 8-10 saat tutarak yapın" kıvamında öneriler var; ama bazı mesajlarda da "bu tarz yeni teknoloji lityum piller için böyle bir işleme gerek yoktur" yazıldığını da gördüğümü hatırlıyorum. Açıkçası bu konularda titiz olmamam rağmen, bu telefonun şarj olayına -bu sebeplerle- özen göstermedim. Hala da tam bitmeden şarj ediyorum. Diğer mesajda yazdığınız "telefonu açamıyorum" sorusu da bir sorun gibi gözüküyor; zira ben böyle bir açılmamayla hiç karşılaşmadım. Ukalalık sayılmazsa şunu ekleyeyim: telefonu açmak için, kırmızı renkli düğmeyi 3-4 saniye basılı tutmanız gerekiyor (eski telefonum olan Sony-Ericsson T100'ü açmak için 1-1.5 saniye basılı tutmanın yetmesinden kaynaklı farka dikkat çekmek için söylemek istedim).
Gelelim şarj görüntüsü sorunuza. Her ne kadar şarj olayındanki çubuk hareketlerine çok dikkatli bakmadıysam da, bahsettiğiniz şarj olma hareketi bana normal gibi geldi. Bu minvalde, -bence- kapalı haldeyken uzun süre veya tam dolana kadar şarjda bırakın; sonra açmayı deneyin. Umarım sorunu çözersiniz.

tony hawk

Sisteme Gözat

2 Şubat 2007; 10:15:58 

quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

illegall
Dostum sagol

tony hawk

Kardeş aman telefonun kulaklıgına iyi bak dün bi kac benq magzasına gittim izmir'de ne 3mm jag dönüştürücü war nede orjinal kulaklıgından.Yani eski itfayenin ordaki başarının servisinde bile yoksa

Arkadaşlar z2 cok hoşuma gitti tam benlik ama tek kusuru kulaklıgı şu 3mm jag dönüştürücüsünden bulabilen warsa söylesin
Şu alete sony kulaklıgı uydurabilirsem canawar olacak walla

Hade esen kalın

bende oraya sordum ama orada bulamadım ama kablo konyadan çıktı

bfaskiplar

2 Şubat 2007; 13:24:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Fenman

quote:

Orjinalden alıntı: bfaskiplar

Öncelikle, kasım ayı ortasında tükenmiş olan bu telefonu, ocak ayı sonunda sıfır bulabildiğiniz için sizi kutlar, "hayırlı günlerde kullanın" derim.
Gelelim sorularınıza. Telefonu aldığımda, şarjının bir miktar dolu çıktığını hatırlıyorum. Kılavuzunda "ilk kullanımdan önce minimum 8 saat şarj edin" gibisinden bir uyarı olmadığı için, şarjını tam bitirmeden ve 8-10 saat şarjda bırakmadan şarj etmiştim. Başka telefonlarla ilgili bazı mesajlarda "ilk birkaç şarjı tam bitirerek ve 8-10 saat tutarak yapın" kıvamında öneriler var; ama bazı mesajlarda da "bu tarz yeni teknoloji lityum piller için böyle bir işleme gerek yoktur" yazıldığını da gördüğümü hatırlıyorum. Açıkçası bu konularda titiz olmamam rağmen, bu telefonun şarj olayına -bu sebeplerle- özen göstermedim. Hala da tam bitmeden şarj ediyorum. Diğer mesajda yazdığınız "telefonu açamıyorum" sorusu da bir sorun gibi gözüküyor; zira ben böyle bir açılmamayla hiç karşılaşmadım. Ukalalık sayılmazsa şunu ekleyeyim: telefonu açmak için, kırmızı renkli düğmeyi 3-4 saniye basılı tutmanız gerekiyor (eski telefonum olan Sony-Ericsson T100'ü açmak için 1-1.5 saniye basılı tutmanın yetmesinden kaynaklı farka dikkat çekmek için söylemek istedim).
Gelelim şarj görüntüsü sorunuza. Her ne kadar şarj olayındanki çubuk hareketlerine çok dikkatli bakmadıysam da, bahsettiğiniz şarj olma hareketi bana normal gibi geldi. Bu minvalde, -bence- kapalı haldeyken uzun süre veya tam dolana kadar şarjda bırakın; sonra açmayı deneyin. Umarım sorunu çözersiniz.

Telefonu şarj ettim 6 saat falan. Daha sonra açmayı denedim açıldı. Fakat ilk şarja taktığımda anlatmaya çalıştığım o 2 çubuk 3 çubuk 4 çubuk meselesininden anladığıma göre şarja taktığımda da biraza şarjı varmış..yani bu demek oluyor ki ben yeterince basmamışım kırmızı tuşa..neyse artık çok onemli değil kullanıyorum sorun yok. Çok teşekkurler. ha bi de aklıma gelmişken oyle uzun şarj olmadığı halde telefonun şarjı ne kadar sure dayanıyor? yani normal mi herşey??

Yarbay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Şubat 2007; 14:59:13 

@bfaskiplar

Kardeş telefonu söylediğim yerden mi aldın??? Telefonla ilgili bi sorunun olursa buraya fazla giren olmuyorsa ve acilse banada PM at. Cevaplarım, buraya pek bakmıyorum, buraya yazdıklarını bana da Pm at cevaplarım. Hayırlısı olsun. Sorununu çözmüşsün, güle güle kullan...

Motor sesi mutluluk demektir...
bfaskiplar

2 Şubat 2007; 23:48:05