Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bu telefon süpeeeer.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Bu telefon süpeeeer. Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tony hawk
Uzaklaştırılmış
29.9991961805572 gün cezanın 27 günü kaldı.

23 Aralık 2006; 7:25:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşım bende bucalıyım neresindensin bucanın ve telefondan nerede var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony hawk -- 23 Aralık 2006; 7:25:56 >
Yarbay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 10:18:14 

Menderes C. Bucada... Telefonu İstanbulda buldum, yaklaşık 15 gün telefon karşılaştırdım, en sonunda bu telefonu almaya karar verdim. E tabi hiç bi yerde kalmamış ama isteyince oluyor. İstanbulda buldum. İsteyen arkadaşlara yardımcı olurum...

Motor sesi mutluluk demektir...
erhaninho_cArsi

23 Aralık 2006; 10:37:14 

Valla iyi yapmışsınız. İkinci eline o fiyatı isteyenler bile var. Karaborsa oldu resmen.
quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

Selamlar herkese... Bende bu telefona dün sahip olmuş bi insan olarak aldığım yerde peşin 249 ytl ye 60 tane kaldığını belirtmek isterim. Ben memnun kaldım sizede yardımım dokunursa ne mutlu bana. SÜPER BİR TARZ TELEFON. Tarzınızı bununla belli ediyorsunuz. İleride sorularım olursa size sorarım ama şuan da bu fiyata bulunabilecek tek ve en güzel telefon. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. BENQ Z2 süper ...

Renault kalite şefi Yann Vincent: Toyota kalitesini hedefliyoruz.
sexai

23 Aralık 2006; 17:02:22 

Süper olduğu belli zaten....

Severek beğenerek kullanıyoruz...

Ben 200 e satayım derken kimse çıkmadı..bu fiyata çıkarlar mı bilemeyeceğim!

100 YIL

Nokia E61i - BenQ Z2 Qube - 1 Gb Kingston Mini Sd - iRiver H10 20 GB + Sennheisser PMX 60 - Fuji S5700 + 2 GB Kingston SD -DELL VOSTRO Notebook
Yarbay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 18:00:30 

Ya zaten Nokianın en dandik telefonu 100-120 ytl arkadaşlar yapmayın ya 250 ytl ye dünyayı alıyorsunuz bi de telefon boş değil yani. İNSAF... Bu telefona laf etmesin kimse beğennmeyen almaz o kadar...

shadow006

24 Aralık 2006; 2:40:13 

quote:

Menderes C. Bucada... Telefonu İstanbulda buldum, yaklaşık 15 gün telefon karşılaştırdım, en sonunda bu telefonu almaya karar verdim. E tabi hiç bi yerde kalmamış ama isteyince oluyor. İstanbulda buldum. İsteyen arkadaşlara yardımcı olurum...

captain_35 istanbulda nereden buldun.

Z2 arıyorum, satan arkadaşlar pm atsınlar konuşalım.

(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
face1tr

Sisteme Gözat

24 Aralık 2006; 2:45:06 

bu alet hala ucuza satılmıyor mu ?

indesign cs3

Yarbay

Sisteme Gözat

24 Aralık 2006; 16:42:34 

Arkadaşlar Z2 nin fiyatı peşin 249 ytl ve İstanbulda mevcut. Benim aldığım yer kredi kartına vade farkı alarak 15 e kadar taksit yapıyormuş. Sorduğumda 15 taksit world karta 290 civarını buluyordu ama 249 peşin fiyatı. Bu fiyata alacak ciddi arkadaşlar bana mesaj atsınlar yönlendiririm. Fiyatı bu arkadaşlar ve benim BENQ müşteri hizmetleriyle görüştüğüm konu var, çünkü ben bu telefonu çok aradım. BENQ Müşteri Haizmetleri bu telefonun türkiyeye ihracatının tekrar yapılmayacağını söyledi. Yani telefon Türkiyeye bir daha pazarlanmıycak. Fiyatıda düşmez büyük ihtimal. Ya arkadaşlar anlamıyorum 249 ytl ye telefon alıyorsunuz ki bu telefon değil özlliklerini biliyorsunuz. Bu paraya bana bu özelliklerde bi cihaz daha gösteremezsiniz. Hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz fiyatı düşecekmi bu paraya alınmaz.... gibi. Beğenmeyen almaz arkadaşlar Yüzlerce telefon modeli var istemeyen beğenmeyen gider başka bi marka ve model alır. Bu konu hakkında yeterli olmuştur sanırım açıklama. Saygılar

hayalet123456

24 Aralık 2006; 18:17:47 

bende arıyorummmm lütfen yardım edin?

erhaninho_cArsi

24 Aralık 2006; 19:34:29 

Sorun 249 ytl olması değil arkadaşım. Sorun 209 YTL iken alamamak
quote:

Arkadaşlar Z2 nin fiyatı peşin 249 ytl ve İstanbulda mevcut. Benim aldığım yer kredi kartına vade farkı alarak 15 e kadar taksit yapıyormuş. Sorduğumda 15 taksit world karta 290 civarını buluyordu ama 249 peşin fiyatı. Bu fiyata alacak ciddi arkadaşlar bana mesaj atsınlar yönlendiririm. Fiyatı bu arkadaşlar ve benim BENQ müşteri hizmetleriyle görüştüğüm konu var, çünkü ben bu telefonu çok aradım. BENQ Müşteri Haizmetleri bu telefonun türkiyeye ihracatının tekrar yapılmayacağını söyledi. Yani telefon Türkiyeye bir daha pazarlanmıycak. Fiyatıda düşmez büyük ihtimal. Ya arkadaşlar anlamıyorum 249 ytl ye telefon alıyorsunuz ki bu telefon değil özlliklerini biliyorsunuz. Bu paraya bana bu özelliklerde bi cihaz daha gösteremezsiniz. Hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz fiyatı düşecekmi bu paraya alınmaz.... gibi. Beğenmeyen almaz arkadaşlar Yüzlerce telefon modeli var istemeyen beğenmeyen gider başka bi marka ve model alır. Bu konu hakkında yeterli olmuştur sanırım açıklama. Saygılar

Yarbay

Sisteme Gözat

24 Aralık 2006; 19:50:02 

E o da senin sorunun arkadaşım. Ben 209 ytl iken Türkiyede değildim. Gelince gördüm ve aradım bu telefonu. Sonunda buldum. Ben bu fiyata bulduğuma seviniyorum. Telefon piyasada yok ve ikinci elinin 260 ytl ye satıldığına bile şahit oldum. Bu kadar istiyorsanız 209 ytl yerine 249 a alıp 40 ytl ye kıyacaksınız bunda yapacak bişi yok bence değer... Kullananlar bilir....

D_E_V_I_L

24 Aralık 2006; 21:03:37 

Merhaba arkadaşlar 4/11/06 teknosa dan alınma jelatini üzerinde az kullanılmış (2. tel olarak kullanılmıs) kutusundaki orjinal haliyle 230ytl.İsteyene Kingston 1gb mini sd kartla birlikte 275 YTL Ankara'dayım.

erhaninho_cArsi

24 Aralık 2006; 21:17:17 

quote:

Orjinalden alıntı: D_E_V_I_L

Merhaba arkadaşlar 4/11/06 teknosa dan alınma jelatini üzerinde az kullanılmış (2. tel olarak kullanılmıs) kutusundaki orjinal haliyle 230ytl.İsteyene Kingston 1gb mini sd kartla birlikte 275 YTL Ankara'dayım.

Yarbay

Sisteme Gözat

24 Aralık 2006; 22:51:22 

Hani ben 249 dan aldım 230 a satabilirim ki öyle niyetim yok. Yani 209 a alıp 230 a satmak nasıl bir duygu bilmek isterim doğrusu...

lespaul_84

25 Aralık 2006; 13:57:38 

merhaba arkadaşlar. ben de telefonumu satıyorum.
ilgilenenlere duyurulur. istanbuldayım.
telefonun fatura tarihi 9 kasımdır.
gittigidiyor'a da ilan vericem ama buradan bir arkadaşımız alırsa daha güzel olur tabi ki.
telefona 220 YTL istiyorum. 3 gün önce 1 GB kingston hafıza kartı aldım. İlgilenenlere ikisini birden 250 YTL ye verebilirim.
İstanbuldaki arkadaşlara elden teslim edebilirim.
neden 220 istiyorsun derseniz, gittigidiyor'da şu an 242.5 YTL veren var.
görüşmek üzere.

lespaul_84

25 Aralık 2006; 23:41:30 

arkadaşlar telefonun prim yapması kötü bişey mi?
evet ucuza aldık ama şu an piyasası böyle. açık artırmanın bitanesi 260 ytl den kapanmış. söyleyecek çok bişey yok bence.
fiyatta tabi ki bişeyler yapılır.
ilgilenen arkadaşlara faturası ve garanti belgesi ile birlikte bütün aksesuarları tam olarak teslim edeceğim. kimsenin garanti sorunu yaşamasını istemem.
buradan isteyen arkadaşlar varsa 200 YTL'ye veririm. ama gittigidiyor'a 220 YTL'den açık artırmaya çıkaracağım.
ayrıca cuma günü (22/12/2006) aldığım 1 GB KİNGSTON hafıza kartını da 30 ytl ye yanında veririm.
Kartla da ilgileniyorsanız acele edin lütfen. Çünkü cumaya kadar alan çıkmazsa kartı iade edeceğim veya başka bir kartla değiştireceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_11204840/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lespaul_84 -- 26 Aralık 2006; 0:03:02 >

shadow006