Şimdi Ara

Alanya Eğlence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Alanya Eğlence


    Müzik, Yemek, Eğlence İle Dolu Bir Akşam

    Şehrin stresini atıp hayatın güzelliğini tatmak için bir kulüpte eğlenmekten daha iyi bir seçenek olamaz. Fakat bunu bir yaz tatili beldesinde yaşamaksa ayrı bir keyif verecektir. Ülkemizin tatil merkezi Antalya ve onun inci ilçesi Alanya’da gece hayatını doyasıya yaşamak için eşsiz fırsatlar sunulmaktadır. Kalitenin zirvede olduğu seçkin bir mekân olan Club Summer Garden sizlere harika bir ambiyansta güzel bir gündüz ve gece programları sunmaktadır.

    Ünlü sanatçıların eşliğinde müzik konserleri, lezzetli yemekler, nefis içecekler ve harika bahçesinin peyzaj güzelliğinde güzel bir eğlence zamanı sizleri bekliyor. Burası Alanya Club konsepti içinde çok seçkin bir yere sahip olup kaliteli bir hizmet anlayışı sunmaktadır. Müşteri olarak beklentilerinizin çok üstünde bir eğlence standardını yakalayacağınızdan emin olabilirsiniz.

    Summer-Garden Club adres olarak Konaklı mevkiinde bulunuyor. Ulaşımın oldukça kolay olduğu bir güzergâhta yer alan kulüp, haftanın her günü 11.00-5.00 arası müşterilerine hizmet vermektedir. Müzik konusunda ise gerek yurt içinden gerekse yurtdışından meşhur isimleri ağırlıyorlar. Müzisyen sanatçıların yansıra DJ’ler eşliğinde doyumsuz bir müzik keyfi de yaşayabilirsiniz.

    Sahnedeki ses ve aydınlatma sistemleri çok iyi bir teknolojiye sahip olup, ortamda kalan kişi olarak oldukça etkileneceksiniz. Tatilinizi iliklerinize kadar hissedecek, keyifli saatler yaşayacaksınız. Bahçesi ise tropikal konseptte düzenlenmiş olup etkileyici bir dekora sahiptir. Dört bar, VIP katı ve havuzuyla beğeneceğiniz bir dekorasyonla donatılmıştır. Restaurant menüsü de birbirinden lezzetli yemeklerden oluşuyor. Dolayısıyla Alanya party heyecanınızı dostlarınızla yaşayabileceğiniz kaliteli bir eğlence kulübü olarak tavsiye ediyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.