Şimdi Ara

Adult Swim imzalı Day of the Viking Android için indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Adult Swim imzalı Day of the Viking Android için indirmeye sunuldu





    Mobil dünyada şöhreti her geçen gün artan Adult Swim ve Voarx Studios işbirliği ile geliştirilen ve geçen yıl iOS platformuna yayımlanan kule savunma oyunu Day of the Viking, Android kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.




    Bir kule savunma türünde olsa da Adult Swim oyuna farklı bir bakış açısı katmayı başarmış. Firmanın klasiği olan eğlenceli karakterlerin haricinde oyun sadece bir kale kapısını korumak üzerine kurulmuş. Yani farklı savunma kuleleri kurmak veya saldırı birimleri oluşturmak bu oyunda yok. 




    Kalenizi savunmak için dev bir sapan ve iki de okçunuz var. Düşmanlarınız ise vikinglerden oluşuyor. Okunuz sınırsız ancak sapanınız sınırlı. Bu bakımdan okçularla işi bitirip sıkıştığınız anda sapandan yardım almanız gerekiyor. Düşmanlar ise başta yaya iken daha sonra uçuyor, gemilerle veya minik kulelerle karşınıza çıkıyor. Oyunda hızlı davranma ve stratejik karar verme önemli. Ayrıca okçularınızı ve oklarınızı da geliştirmeniz gerekiyor, sapanla attığınız nesnelerde de güçlendirme şart. 




    Ok atışları için düşman üzerine tıklamanız, sapan için ise Angry Birds tarzı hedefe doğru germeniz gerekiyor. Düşmanlardan düşen paraları toplamak için ise çıkan askerinizi korumanız gerekiyor. Yoksa paralar ortada kalıyor. Oyunda 80 seviye, 10 zorluk seviyesi ve 40 görev yer alıyor. Oyun iOS platformunda 6.49TL iken Android için oyun içi satın almalar nedeniyle ücretsiz yapılmış.












     

     








  • Yüklüyorum görecez nasılmış

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.