Şimdi Ara

Mavi ekran sonrası c bölümündeki herşey kendi kendine silindi silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar p5vd2-vm anakartıma yeni işlemci aldım overclock yapıp 3.0ghz'ye sabitledim ısı değerleri boşta 20derece, cpu fanım frio advanced, skyrim oynarken 5 dk sonra pc mavi ekran verdi şimdi bios ayarlarını da sıfırladım bios ekranından sonra ekrana görüntü gelmiyor windows başlamıyor.Görüntü gelmediği için format attım bilgisayara baktım ki c bölümü boş kendi kendine silinmiş, neden böyle birşey olmuş olabilir bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 5 Şubat 2015; 19:00:51 >

• hallolmadıysa bios pilini çıkar tak
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    hocam kaç sefer denedim olmadı heralde ramler yüzünden oldu bu olay bilgisayarı formatlarken baktım c deki herşey kendi kendine silinmişti oyüzden açılmıyordu sistem şimdi tekrar yükledim şuanlık bi sıkıntı yok
  • ya arkdaşlar benm pc açılıo fakat hem kasdaki kırmızı ışık yanmıo hemde ekrana görntü gelmiyor ama bastan söliyim anakart MSI marka baya bi eski bilgisayar ne yapmam gerekiyor daha öncedende basıma geldi sonra kendi kendine düzeldi açıldı 2 ay falan gitti bugun yine bozuldu ne yapmam gerekiyor !!!
  • Hocam mavi ekran aldıysanız bu oc'nin stabil olmadığını gösterir.
    Anakart ve ramler kaç mhz bu önemli. Ve son sınırı nedir bunu bilmek önemli ona göre ramleride overlock çekebilirsiniz.

Korkmayın oc'den o kadar. yaptığınız zaman stress testlerine sokun bilgisayarı en 1-2 saat testde dursun. Eğer ki testlerde de hata alırsanız(maviekran vb.)
    oc'yi azaltıp tekrar deneyin.
  • hocam overclocktan korktuğum yok voltaj falan vermiyorum sonuçta konuda belirtmiştim anakart en fazla 667mhz ram destekliyor oc yaptıktan sonra ramler 750mhz'e yükseldi o yüzden oldu diye düşünüyorum. Asıl sıkıntım overclockun stabil olup olmaması değil mavi ekrandan sonra c bölümünün içindeki herşeyin kendi kendine silinmesi.Yeni işletim sistemi kurulduktan sonra da zaten en başta bellek tanılama şeyi çıktı büyük bir ihtimalle ramden kaynaklandı bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 5 Şubat 2015; 16:05:32 >
  • ynsemre1998 Y kullanıcısına yanıt
    daha öncede paylaşmıştım ekran kartınıza basit bir ısı işlemi uygulayın düzelme ihtimali cok fazla bir deneyin olmazsa benimle iletişime geçin ekran kartınız arızada kesinlikle bence şu an

http://anakartamiri.com/ekran-karti-goruntu-vermiyor-resimli-anlatim/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ukray kullanıcısına yanıt
    hocam arıza ekran kartında falan değil, ekrana neden görüntü gitmediğini çözdüm, c deki herşey silinmişti format atarken baktım fakat neden silindiğini çözemedim sizden bunun için yardım istiyorum, konunun adını değiştirme vakti geldi heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malia

hocam arıza ekran kartında falan değil, ekrana neden görüntü gitmediğini çözdüm, c deki herşey silinmişti format atarken baktım fakat neden silindiğini çözemedim sizden bunun için yardım istiyorum, konunun adını değiştirme vakti geldi heralde

Kasayı yan yatırsana yakışıklı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.