Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı





    Yıllardır popüler mobil cihazların üretim tesislerinden kaçak yollarla çekilen fotoğrafları internete sızdırılır ve bu yolla teknoloji dünyası yeni modeller hakkında bilgi sahibi olur. Ancak bu kez sızıntı çok ilginç bir yerden geldi.




    Nowhereelse sitesinin elde ettiği Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten çekilmiş halleriyle geldi. Bir bayan olduğu tahmin edilen kaynak anlaşılan çok sıkı takip edilen tesiste çareyi tuvalete girmekte bulmuş.




    Diğer bir ilginç konu ise görsellerdeki metal kasa. Görseller ilk görüşte iPhone 6 Plus kasası olduğu izlenimi uyandırıyor. Ancak daha dikkatli incelendiğinde Samsung'un alışılageldik bazı tuş yuvaları göze çarpıyor. Sağ kısımda güç tuşu ve muhtemelen nano SIM kart yuvası yer alırken, sol kısımda da ses kontrol tuşları ile microSD kart girişi yer alıyor. 




    Daha önce sızan kılıf görselleri ve tasarım şemaları hatırlandığında ekranı kendinize doğru tuttuğunuzda sol tarafta kalan LED flaş ve nabız ölçer yuvaları bu sızıntılarda da mevcut. Muhtemelen Galaxy S6'nın nihai tasarımı da bu şekilde olacak. Ayrıca İtalyan bir sitenin nihai tasarım iddiasıyla sızdırdığı görselde de bu açıkça görülüyor. 




    Donanım konusunda henüz net bilgiler mevcut değil ancak 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 14nm üretim sürecine sahip 8 çekirdekli Exynos 7440 yongaseti, 3GB/4GB RAM, 20MP çözünürlüğünde arka kamera, çıkarılamayan batarya şeklinde özellikler olacağı tahmin ediliyor. Metal kasa nedeniyle modelin fiyatında ciddi bir maliyet artışı olacağı belirtilirken, bir de kenardan kavisli ekrana sahip Edge versiyonunun piyasaya sürüleceği konuşuluyor.  

     Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı

     








  • Samsung:"klozet kapağından ilham aldık"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden başka hela taşı kullanan millet var mıymış yahu?

  • Adam sizinti vermek icin telefonu tuvalete goturmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabiyi sansurleseymis keske. Yakalanacak zavalli kadin.

  • Iphone 6 plus kasası bu yaa.

  • bu sızıntıları yapanlar cidden bu riskli neden alıyorlar..? para karşılıgı yapılan bir işmi..? yoksa firmanın kendi yaptıgı bir işmi...? yada sadece heyecan...! umarım tüm samsung s6 yı bekleyen arkadaşların isteklerini karşılayacak,güzel bir cihaz gelir... lg g4,htc one m9,samsung s6,sony z4 vs... bu sene daha çekişmeli geçecek sanırım...hadi hayırlısı
  • tasarımın nerden ilham aldığı anlaşıldı

    ekleme: şaka maka tasarım güzellemiş gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 4 Şubat 2015; 17:32:49 >
  • Kullandığımız malzemelerde musluktan yararlandık.

  • Bir an resmin Samsung Türkiye ofisinden çekildiğini düşündüm,plastik kırmızı maşrapayı gözlerim aradı.
  • Alt kısım bildiğin iPhone :D

  • Gerçekten bu sızıntıları yapanların amacı ne? Bu kadar riski neden alıyorlar? Muhtemelen teknoloji sitelerine para ile satıyorlardır.
    Ama bu seferki metal tasarım güzel duruyor..

  • gsmarena da daha fazla görsel var.

    metal kasa.oval hatlar.şık bir cihaz olacak gibi.
  • Fake oldugu bariz belli. Cunku spigenin satisa sundugu kiliflarla bu telefon hic uyusmuyor. Ne malum bu giruntulerin replika cin mali olmadigi? Cunku kasa iphone 6 dan CALINMIS resmen

  • ALATURKA tuvalet var kesin Türk birisi çekip atmıştır s6 kasası diye , millette yemiş bu numarayı.
  • Çakma falan ama bu sefer tasarım güzel görünüyor.

  • Arkadaşlar Samsung 2 Mart'a kadar daha fazla sızıntı yapar fakat bu sene Samsung u tasarımından çok işlemcisiyle konuşacağız.Ben bu kadar eleştiriden sonra tasarımınında iyi olacağını düşünüyorum.Yapmadığı taktirde Nvidia 970 fiasco dan beter dalga geçerler.Kamera modülüne gelecek olursak sanırım kendi 20 mp modülü Note 4'e yetiştiremedikleri için S6 ya kendi 20mp ois li kamerasını koyacaklar.Tasarımda sim kart yuvasının yeri dikkatimi çekti.Bu kasa gerçek fakat S6 olmayayabilir.Genede alt resimdeki kasa bunu doğrular nitelikte.Bekleyip görmek gerekir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwayne11

    Samsung:"klozet kapağından ilham aldık"

    Yahu haberi okumadan yorum yapanlar yine olabilir de resme de bakmadan yorum yapanlar da varmis yuh!!!!! Klozet kapagi nerde la?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 4 Şubat 2015; 18:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4 neden sızdırılmıyor daha kasayı mı imaledemediler

  • Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisinin çıkış tarihi ve fiyatları basına sızdı.

    Samsung’un bir sonraki amiral gemisi modeli Galaxy S6 şirket açısından hayli önemli sayılır. Galaxy S5 modeli her ne kadar teknik açıdan başarılı bir telefon olsa da, tasarımı tüketicide hayal kırıklığı yaratmıştı. Düşen mobil pazar payını geri kazanmak için uğraşan Samsung, tüm telefon ve tabletlerini elden geçirmeye karar vermişti. Yeni çıkacak olan Galaxy S6 ile ne kadar başarılı oldukları sınanacak.

    Şirketin 1 Mart 2015 için bir lansman hazırlığında olduğu zaten biliniyordu. Basına sızan bilgiler bu lansmanda Galaxy S6’nın resmen tanıtılacağını ispatlar nitelikte. Samsung bu söylentileri inkar etmedi, ancak sızan bilgiler arasında cihaz modelleri ve fiyatları da var.

    Bu bilgilere göre Samsung iki farklı Galaxy S6 modeli piyasaya sürecek. Bunlardan biri standart S6 modeli olacak, diğeri ise daha pahalı Edge modeli olacak. Edge modelinde kenarı kavisli ekran bulunacak, ancak bunun dışında teknik özelliklerde pek değişiklik olmayacak. Her iki modelde de 4 GB RAM, 64-bit işlemci, 20 MP kamera ve 32/64/128 GB hafıza kapasiteleri bulunacak. Fiyatlandırmanın ise şöyle olması bekleniyor:



    Samsung Galaxy S6 32 GB: 749 Euro
    Samsung Galaxy S6 64 GB: 849 Euro
    Samsung Galaxy S6 128 GB: 949 Euro
    Samsung Galaxy S Edge 32 GB: 849 Euro
    Samsung Galaxy S Edge 64 GB: 949 Euro
    Samsung Galaxy S Edge 128 GB: 1049 Euro

    alıntıdır:https://www.technopat.net/2015/02/03/samsung-galaxy-s6-cikis-tarihi-sizdi/





  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.