Şimdi Ara

Grand Theft Auto V'in Los Santos'u ile Los Angeles'ın Karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •     Rockstar Games'in başarılı oyunlarından biri olan Grand Theft Auto V'in, Los Santos'unun tamamen Los Angeles'tan esinlenerek yaratıldığını herhalde bilmeyen yoktur. Hatırlarsanız bir profesyonel fotoğrafçı, Assassin's Creed Unity'nin Paris'i ile gerçek hayattaki Paris'i karşılaştırmıştı. Şimdi ise başka bir oyuncu, buna benzer bir şekilde oyunun FPS kamera açısında Los Angeles ile Los Santos'u karşılaştırılmış durumda. Aşağıdaki gifler sayesinde gerçek hayattaki Los Angeles ile oyundaki Los Santos'un karşılaştırmasını görebilirsiniz. Böylelikle Rockstar Games'in Los Santos'u ne kadar özenli bir şekilde tasarladığına şahit olabilirsiniz.









  • Asfalt renginin oyunda koyu olmasına anlam veremedim.
  • Ilk resimde oyun gercek sandim telefondan bakiyorum tabi ama yine de oyunun golgelendirme ve dokulari cok iyi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vay be bazı resimler sanki gerçek gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gerçek resimdeki ışıklandırma ve gölge kalitesi daya iyi, aynı şeklide ağaçlar ve otlarda daha gerçekçi duruyor. doku kalitesi, su efekti ve uzak görüş mesafesi de daha fazla :P sonraki nesilde aradaki farkı göremeyeceğiz herhalde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    gerçek resimdeki ışıklandırma ve gölge kalitesi daya iyi, aynı şeklide ağaçlar ve otlarda daha gerçekçi duruyor. doku kalitesi, su efekti ve uzak görüş mesafesi de daha fazla :P sonraki nesilde aradaki farkı göremeyeceğiz herhalde.

    Hiç sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek resimlerin grafikleri daha iyi
  • Grafik modları ile o grafiklere daha çok yaklaşacağız, gerçek texture eklenirse ve iyi bir ışıklandırmalar yapılırsa oyun gerçeğe çok yakın olabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taylanliugurkan

    obaa gta 5 los antos yeni eklenenler <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=102364082&url=http://kopgit.com/pL" data-href="http://kopgit.com/pL">http://kopgit.com/pL</a>


    kaç kişisiniz yaa? hala bitmediniz bi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar bu adamlar galiba **** linkleri sayesinde para kazanıyor. Facebook'ta şöyle gruplara rastladım :https://www.facebook.com/groups/****referance/?fref=tshttps://www.facebook.com/groups/328997340636927/?fref=ts
    Siz siz olun yolladıkları linkleri açmamaya çalışın. Zaten mesajdan anlaşılıyor ne olduğu linkin. DH'de bazı kelimelerde olduğu gibi **** sözcüğü de sansürlenebilir aslında. Böylece bu (afedersiniz) aptallar uzaklaşır gider.
    EDIT: Ne zaman sansürlediniz be hoayyda herifler link değiştiriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canthomas -- 4 Şubat 2015; 12:30:24 >




  • Ya bence gercek hayatin grafikleri cok kotu yani grafikte grafik anliyomusunuz bi oyundAki en onemli seydir hareket eden pixeller herseydir grafik disinda hicbisey olmasina gerek yok sesler hikaye cok sacma hele atmosfer coksacma grafik istiyoruz grafik gercek hayat iyi renderlanmamis bide koseyumusatma yok grafiiiik asdasdasadsadsadsdsadsa

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel çık artık gta pc ye ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gerçek resimlerin hangi kalitede çekildiği de ayrı bir konu . baya bir uzunca süre çıplak gözle gördüğümüz gerçekçiliğe oyunlarda rastalayamicaz. teknolojide baya bir devrim yapılması lazım şimdiki teknolojiyle yapılabilir mi evet son kullanıcı kullanabilir mi imkansız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    gerçek resimlerin grafikleri daha iyi


    ahahahahaha süper yorum güldürdün :D

    valla ps3de hatim ettim oyunu pc toplamak için uğraşmıycam pc laptop ve kaldırmıyo o yüzden ps4e geçiş yapmayı düşünüyorum pcde oynuyacak olanlar gerçekten şanslı herkez yüksek şekilde oynamayı ister ama malesef olmayınca konsollar bu işe çare oluyor ve resimler gerçekten mükemmel :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenss_06 -- 4 Şubat 2015; 23:44:59 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • keske birde suları karşılaştırsalardı...
  • vay be insanın kendi yaşadığı yerlerde sokaklarda oyun oynaması güzel bir duygu olsa gerek biz ne zaman yaşarız acaba istanbul sokaklarında oyun oynama zevkini, yan komşuyu sevmiyor musun gir oyuna evini bas bombala vs vs :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ''Hangisi gerçek lan?!'' filan dediğim karşılaştırmalar olmuş. O şehirde oturanlara güzel bi duygu olsa gerek

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.