Şimdi Ara

Digiturk,D smart, tivibu mu? (tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar suan Digiturk uyesiyim Giris paketi + 2 keyif paketi + sampiyonlar paketi + spor paketi 81 lira oduyorum. TaHhutum bu ay sonu bitiyor. En cok sevdigim kanallar ise belgesel kanallari ve maclar simdi konuya gelecek olursak arkadaslar yillik 970 lira para oduyorum yazik,gunah

    DigiTurk istememin sebebi maclarin olmasi

    Dsmart istememin sebebi bir cok belgesel kanalin hd olmasi

    Tivibu istememin sebebi sampiyonlar ligi olmasi bu cokta asiri onemli degil 😄

    Simdi sizce hangisine. Devam edeyim arkadaslar aklimda d smart. Alip yanina da Maclar Icin digiturkplay almak var goruntu kalitesi nasil olur acaba ondan korkuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Maçlardan vazgeçebilirim diyorsan D Smart Maxi Paket alabilirsin, hatta internet + dsmart alıp 65-70 TL civarlarında bir rakamla hem maxi dmart hem internet elde edebilirsin. Maxi pakette sinema ve yetişkin kanallar dışındaki tüm kanallar açıktır.. Digitürk için 81 + ayrıca internet bedeli ödüyorsan aradaki kazancı sen hesap et artık.. Haa Allah hiç kimseyi dsmart müşteri hizmetleriyle iş yapmak zorunda bırakmasın o ayrı..
  • Ayrica internete 60 oduyorum hocam. Kendimi enayi gibi hissediyorum aradim simdi dilekceyi fax ile gonderin dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    Biz 80 oduyoruz kardesim.


    Digiturkle devam et olmadi tivibu al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart a bulasmayin da gerisi halledilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim2399

    Ayrica internete 60 oduyorum hocam. Kendimi enayi gibi hissediyorum aradim simdi dilekceyi fax ile gonderin dediler

    Valla haklısın hocam, 140 lira az değil, yoluyorlar resmen insanları, o yüzden hem tv hem internet olan paketleri her zaman daha avantajlı görüyorum. Bulunduğun bölgede kablolu tv alt yapısı da varsa eğer, internet (10mb hız) + teledünya üst paket = 36 TL bunu da düşünebilirsin mesela (içerdiği kanalları sitesinden inceleyebilirsin).. Teledünyanın da belgesel kanal portföyü genişledi baya fakat halen bazılarında türkçe ses veya alt yazı desteği yok, yakında gelir.. Ayrıca henüz show, kanal d ve star, tv8 hd de yok teledünyada. Bazı kullanıcılar teledünya görüntü kalitesi Dsmarttan daha iyi dese de bana göre D Smartın görüntü kalitesi kesinlikle daha iyi, hatta digiturkun bile önünde bence. 6 yıla yakın d smart kullandım 3-4 aydır da teledünya kullanıyorum, görüntü kalitesinde d smart çok daha iyi geliyordu bana. Müşteri hizmetleri olarak teledünya bence hepsinden daha iyi, d smart kötü.

    Bence fiyat performans değerlendirmesi yaparsan kesinlikle digi + internet için 140 çok fazla, ben olsam hemen elerdim bunu. Dsmart maxi paket + internet 69 lira civarlarında sanırım şu an bu seçenek şu an kullandığından çok daha iyi diyebilirim. D smartın görüntü kalitesine güveniyorum, belgesel kanalları da iyi, bana göre en kötü yanı müşteri hizmetlerinin bilgisizliği. Örneğin gün gelir işin düşer, senin internet hızın 8mb dir, sana derler ki aynı fiyata 16mb çıkarabiliriz isterseniz derler kabul edersin, sonra internetin kesilir, ararsın tekrar ve "sizin bölgeniz 16mb hızı desteklemiyor" o yüzden bağlantınız kesiliyor derler :) Ulan bunu siz teklif ettiniz niye ettiniz öyleyse dersin cevap alamazsın, tamam tekrar 8mb e düşürün o zaman hızımı dersin, 1 ay içinde iki kez değişiklik yapamıyoruz derler, bir ay boyunca internetsiz geçer :) başıma geldi maalesef. O yüzden abone olurken senin için en doğru seçenekleri belirleyip öyle üye ol ve bir daha değişiklik yapmamaya çalış, o zaman sorunsuz kullanabilirsin.. Kısacası müşteri hizmetleriyle işin olmasın fazla yoksa zarar edersin :)

    Bazı hd kanallar varsın eksik olsun önemli değil diyorsan da daha ekonomik fiyata 36 liraya hem internet hem teledünya üst paket kullanabilirsin ki bu rakam insana bedava gibi geliyor :)

    Tivibuyu amcaoğlunda 4-5 yıl önce görmüştüm ve görüntü çamur gibiydi, açıkçası uzun zaman geçti, görüntü kalitesi ve altyapısı ne kadar ilerledi bilemiyorum ama eğer hala internet üzerinden yayın yapmaya devam ediyorsa ben tivibuyu seçenekler arasına almazdım. Ama şimdiki durumunu bilmediğim için tivibuyla ilgili bir fikir sunup yanıltmayayım seni..




  • teledünya 29.-tl belgesel için öneririm :)
  • al paylaşımlı receiver bide server dünyayı izle.
  • ben sınırsız internet ve dsmart full paket hd + spor paket vs vs hepsine 100 ödüyorum ama taahhtüm bittiğinde digitürk alıcam. şampiyonlar ligi maçlarını kaybettikten sonra gerçekten hiç bir avantajı kalmadı dsmartın. ayrıca digitürkün belgesel kanalları bence daha iyi. şöle sınırsız internetli süperlig maçlarını içeren güzel bir paket al (tabi maç izliosan) rahatla şahsen ben öyle yapıcam.
  • hocam ne dsmart nede digiturk.. ikiside ayni mantiktalar.
    ben dsmarttaydim. mega paket vardi(hepsi acik). ben 23 aralikta paketi yeniledim(gecen yil. yani 2013 aralik) 1 Ocakta sinema tvler eurosport gitti. Gitti derken dsmart anlasmamis. Bu yil (yani 2014 Aralikta) bana tum belgesel kanallarini eurosportu getirdik diyorlar. ee sampiyonlar ligi ne oldu? dedigimde piskin piskin "ama tum belgeseller bizde" dediler....

    yani demek istedigim; dsmart platformu yillik is yapmaya calisan bir platform. Ve kullaniciyi kesinlikle bir gram saygi gostermiyor.

    2014 araliktan itibaren digiturk sinema paketim var. Simdilik bir sorun olmadi. Odedigim tutar yillik bazda dsmarttan daha az. Ama kesinlikle sinema kanallari dsmarti ezer. Gecen yil sinema tvleri kaldirdilar. Yerine daha cok kanal koyduk dediler ama bu kadar bos yayin yapan bir sinema kanallari gormedim hayatimda. taa 80lerin filmi vardi.(80lerin filminden bisey demiyorum. bu filmleri "Vizyondaki Filmler" diye kakalamalari ciddi komik)

    diger platformlari bilmiyorum....




  • Kardesim teledunya kebap ya 29 tl ye sinirsiz internet ve teledunya temel paket var nat geo. Nat geo hd. Nat geo wild. Nat geo people. Discovery ch. Animal planet. Animaux. Ab moteurs cok guzel :) 29 tlye kebap kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitürk e iptal faxı çekin. taahüt bitmeye 4-5 gün kala.. size şu anki ödediginizin yarısını teklif edeceklerdir.. 80 ödüyrsanız 40 45 civarı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkaya27 -- 5 Şubat 2015; 11:37:35 >
  • Merhaba iyi günler bende dsmart süper paket + internet kullanicisiyim kanallarda en ufak bur rüzgar yada yagista görüntü gidiyor sizce onerebileceginiz internet + tv hizmeti alabileceğim yayın nedir yardımcı olurmusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni bir eve taşınıyorum bu nedenle tv + internet paketlerini araştırıyorum. Maç izleyen biri değilim, standart türk kanalları ve belgesel kanalları (HD olması şart)yeterli oluyor fakat internetten çok dizi - film indirip izliyorum.
    Bu nedenle kablonet + teledünya en iyi seçenekti benim için ama taşınacağım bölge de altyapısı mevcut değilmiş.

    Yani interneti hızlı, akn'si yüksek ve yukarıda bahsettiğim kanalları hd izleyebileceğim sıkıntısız bir paket arıyorum.
    Ayrıca merak ettiğim diğer bir konu ise digitürk-dsmart-tivibu paketlerinde, kablo tv gibi tek bir hattı evin tüm odalarına dağıtıp izleme şansımız var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kantek -- 19 Şubat 2015; 17:25:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metabax

    Maçlardan vazgeçebilirim diyorsan D Smart Maxi Paket alabilirsin, hatta internet + dsmart alıp 65-70 TL civarlarında bir rakamla hem maxi dmart hem internet elde edebilirsin. Maxi pakette sinema ve yetişkin kanallar dışındaki tüm kanallar açıktır.. Digitürk için 81 + ayrıca internet bedeli ödüyorsan aradaki kazancı sen hesap et artık.. Haa Allah hiç kimseyi dsmart müşteri hizmetleriyle iş yapmak zorunda bırakmasın o ayrı..

    sonuna kadar katılıyorum en rezalet müşteri hizmetleri internet için kayıt olurken Engürübağı yazıcağına Engörobogy yazan Çubuklu yazıcağına Cubulu yazan bir müşteri hizmetlerine sahipler allah kimseyi düşürmesin ellerine :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.