Şimdi Ara

fx 6300 gtx 960 a darboğaz yapar mı SONUÇ YAPTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA 5 VE BİR KAÇ OYUNU TEST ETTİM VE DARBOĞAZ GERÇEKTEN YAPUYOR YOUTUBE DAN İNTEL 4690 LI GTX 960 VİDEOLARINDA DARBOĞAZ OLDUĞUNU ANLADIM
    ŞİMDİ OC YAPMAK İSTİYORUM SİZCE KAÇ GHZ YE OC YAPMAM GEREK DAHA DOĞRUSU YAPTIRICAM
    GÜÇ KAYNAĞI CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W
    OC NİN DEZAVANTAJLARI NELERDİR
    OC YAPILDIKTAN SONRA FARKI NASIL ANLARIZ
    TEŞEKKÜRLER.

edit: işlemciye oc yaptırdım halen darboğaz var
    buradan oyun testlerime bakabilirsinizhttps://www.youtube.com/watch?v=OVLNtTFsCIU&list=PLJKk1PJLrbcSv_a63q7DmggzLNQJUNZAt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 28 Eylül 2016; 13:27:53 >

• Stok halde kesin bir şey söyleyemem ama oc edilirse yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmaz.
    İşlemciye yüklenen MMORPG'lerde falan min. fps sıkıntısı yaşarsın en kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yapmaz.
    İşlemciye yüklenen MMORPG'lerde falan min. fps sıkıntısı yaşarsın en kötü.

örneğin bf4 de sıkıntı olmaz?
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Stok halde ben fx6300 ile sıkınti yasadim bf4 multide gpu kullanimi dusukken cpu kullanimi yuksek idi suan ocledim islemciyi ama aman aman bir fark olmadi acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

Stok halde ben fx6300 ile sıkınti yasadim bf4 multide gpu kullanimi dusukken cpu kullanimi yuksek idi suan ocledim islemciyi ama aman aman bir fark olmadi acikcasi

darboğaz yapması sistemin ömrünü kısaltır mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

evet?

yapar tam sınırda diyebilirim fx 6300 e en son r9 280 takılır ki bence o bile takılmaz ama neyse gtx 960 biraz daha üstünde darboğaz yapacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

quote:

evet?

yapar tam sınırda diyebilirim fx 6300 e en son r9 280 takılır ki bence o bile takılmaz ama neyse gtx 960 biraz daha üstünde darboğaz yapacaktır

Yok sadece performans alamazsin

• quote:

quote:

quote:

evet?

yok bişey olmaz sadece anlık takılmalar falan yaşarsın zaten şuan net bişey söyleyemem çünkü fx 6300 ile gtx 960 gibi bir kartı kullanmayı riske atan yok gibi ama darboğaz yapabilir r9 280 üst sınır karttır.
    geçen sene yine forumda fx 6300 ile gtx 760 ikilisini kullananların bazı oyunlarda çok azda olsa anlık takılma yaşadığını biliyorum ama r9 280 takılır en fazla gtx 960 ilede arasında pek fark yok hatta bazen r 9 280 geçiyor diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiksSnow -- 3 Şubat 2015; 13:14:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet?

yok bişey olmaz sadece anlık takılmalar falan yaşarsın zaten şuan net bişey söyleyemem çünkü fx 6300 ile gtx 960 gibi bir kartı kullanmayı riske atan yok gibi ama darboğaz yapabilir r9 280 üst sınır karttır.
    geçen sene yine forumda fx 6300 ile gtx 760 ikilisini kullananların bazı oyunlarda çok azda olsa anlık takılma yaşadığını biliyorum ama r9 280 takılır en fazla gtx 960 ilede arasında pek fark yok hatta bazen r 9 280 geçiyor diyebilirim

tamamdır teşekkürler

• Yapar sanki hocam. OC yapılırsa yapmayabilir ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede fx 6100 var bende gtx 960 düşünüyordum ama sanırım bidaha düşünmem gerek
  • Gtx 960 fx 6300 e darbogaz yapar (!)

• En fazla 5-6 fps farkeder

• Fx 6300 yerine g3258 daha iyi olur g3258 in fx 6300 den iyi oldugu yerler fx6300 un g3258 den iyi oldugu yerlerden daha fazla

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet?

Kaan hocam, geçenlerde bir konu açıp sormuştum biliyorsunuz. FX 6300 ile R9 290 Tri-X ekran kartımı kullanıyorum bütçe sıkıntısından dolayı, FX 8350 ve üzeri bir işlemciye geçene kadar bu şekilde kullanmam gerekli.
    Benim sorum şu şekilde ; oyun oynarken herhangi bir sıkıntı olmadan oynuyorum ve işim bitip çıktıktan sonra masaüstüne döndükten birkaç saniye sonra mavi ekran hatası verip reset atıyor makina. Bunu her zaman yapmıyor ama 2-3 defa yaşadım.
    Sizce OC ile 4 Ghz 'e yükseltirsem işlemcimi bu sorun düzelir mi ? veya bu sorun sizce işlemciden midir ? oyun içinde kasma, donma vs olsa darboğazdan diyeceğim de, oyundan çıktıktan sonra neden böyle birşey yapar pek anlam veremedim doğrusu. Lütfen bir fikir verin.

• 6100 var bende muhtemelen darbogaz yapar oc ile 4.4 ghz e cekersen belki tam sinira gelirsin.Bence 960 alma 760 4Gb al hemen alacaksan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

Fx 6300 yerine g3258 daha iyi olur g3258 in fx 6300 den iyi oldugu yerler fx6300 un g3258 den iyi oldugu yerlerden daha fazla

Biri sana çok fena G3258 aldırmış
    Bu arada ben sıkıntiyi 270x ile yasadim yazmamisim gerisini sen dusun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.