Şimdi Ara

yanlış teşhisle şizofren damgası yedim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
5
Favori
6.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yapcam arkadaşlar üst hastanede şizofren raporu verirse?
  • Aldığın raporu ve yazılan ilaçların fotoğrafını çekip konuya atarsan ciddi cevap veririm. Kimse csb ihtimali üzerinde durmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamingLight kullanıcısına yanıt
    csb falan değil.ister inan ister inanma.birde bu kadar ciddi konuşup csb mi yazacam?
    ne yapcam arkadaşlar?
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    up yardım.
  • meraba ben senin şizofren hesabınım ilaçlarını alma beni boğuyon beraber oynayalım fight club kuralım az ilaç almadın rahatladım.
  • kanka banyo yapmamak obsesifin bi özelliği zaten
  • ben banyo yapıyorum.ama daha geç yapıyorum.bu bir hastalık değil.kendi kişisel tercihim.şimdi üst hastanede şizofren raporu verirse ne yapcam?
  • up arkadaşlar.üst hastanede şizofren raporu verirse ne yapıyorum?
  • arkadaşlar savcılığa gittim.bir kaç gün sonra şizofren miyim diye kontrol edilecek.nasıl kanıtlıycam olmadığımı.
  • Merhaba. Aslında kendi kendine konuşuyorsun. Böyle bir forum yok. Gerçeklikle araf arasında sıkışmışsın. Tüm kullanıcılar isteğin dışında senin hayal ürünün. Yazdıklarıma inanmayacaksın biliyorum ama durum böyle maalesef.

• Kuroki K kullanıcısına yanıt
    ciddi cevaplar pls.hayat memat meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 10 Mart 2015; 11:56:02 >
  • kendi kendine konuşuyor musun
  • evet ama aklıma takılan şeyleri çözmek için.ve hafızam biraz zayıf o yüzden konuşurum.birde kendi kendime askercilik oynarım o yüzden konuşurum.sonuçta hayal görme ve ses duyma yok.bunlar şizofreni belirtisi değil.
  • Forumda bir şizofrenimiz eksikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer içinden geldiği şekilde bunları yazıyorsan Allah acil şifalar versin kardeş psikolojin darmaduman..
  • Böyle bir forum yok dostum. Biz de gerçek değiliz. Şuan biz senin hayal ürününüz. Ve şunu unytma sen şizofren değilsin dostum. Biz şizofreniz. Şimdi git doktorlara de ki şizofrenler benim etrafımı sardı ve bana şizofren olmadığımı söylediler. Ama onlar şizofrendi de. Hadi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

not düştüm arkadaş şizofreni diye her konuna yazacağım alın yazısı bir kere çıkmaz artık:)

Unuttun bizi kiz sidikli

• ciddi cevap verin be.hayat memat meselesi.tamam csb mesaj atabilirsiniz.ama sorumun cevabını bilen mesaj atsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 10 Mart 2015; 13:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

not düştüm arkadaş şizofreni diye her konuna yazacağım alın yazısı bir kere çıkmaz artık:)

Unuttun bizi kiz sidikli

Hayır sadece konu dışının boş bir bölüm olduğunu farkettim artık bu bölüme girmiyorum.

• Forum uyesi oldugundan sasırmadım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.