Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.740
Cevap
127
Favori
539.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Autoshow'daydım. İnanılmaz bir ilgi var araca. Nissan QQ kadar satar en az. Ama 4x4 otomatik yok bu bir dezavantaj.
  • Aslında umduğumdan oldukça pahalı bu haliyle
    Icon Manuel hakkında fiyat bilgisi olan var mıdır?
  • benzinliye otomatik gelirse düşünülür.

ama fiyatlar 10 k fazlası var. hyundai tuscon falan rekabetçi girerse o var. ya da yakıt dert değilse kuga var bu fiyatlar her açıdan bundan üstün zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Mayıs 2015; 21:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

benzinliye otomatik gelirse düşünülür.

ama fiyatlar 10 k fazlası var. hyundai tuscon falan rekabetçi girerse o var. ya da yakıt dert değilse kuga var bu fiyatlar her açıdan bundan üstün zaten.

1.2 otomatik bence Aralık ya da 2016 Ocakta gelicek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün İzmir Ermat Bayisini aradım araçlar 1.5 ay sonra gelecek diyor. Nedeni grev olmuş. İspanya üretimi araç grev ne alaka dedim . Kem küm anlaşılan bir bilgisi yok yada taktik yapıyorlar herhalde. Araçların bayilere gelip satış zamanı hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi.
  • Yolgezer80 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların verdiği bilgilere göre benzinli touch ile dizel arasında 6000 fiyat farkı var. Ikon manuel 82.700 ise dizeli 88.700 olur. cam tavan da eklenirse 91.700 olur :(
  • Bugün İstanbul'da bir bayi ile gorustum.
    1.5dci manuel Icon icin 86.500dedi bu fiyatla siz zor araba satar; qq ile rekabet edemezsiniz dedim..

1.5dci Icon en fazla 78-79 olmalı! !

• Anlamadığım, vay Qashqai şöylenvay qashqai şu fiyata.
    Bu sınıfta herhangi bir araç illaki Qashqai'ye göremi hareket edicek?
    Ayrıca Qashqaide de aman aman bi kalite söz konusu değil. Sınıfı neyi gerektiriyorsa o.

Kadjar'ın da bir kitlesi olucak, Kadjardançok satıcak.
    Örneğin dünyada başka SUV kalmasa, bana 10bin de bir bakıma girecek bir aracı kimse satamaz.

• sadik006 S kullanıcısına yanıt
    Ben icon dci manuel için 80.000 e raziyim. Ama bu gidişle hayal gibi. Cam tavan da eklenince 89.500 oluyor.En iyisi 80 000 e tekna sky pack dci manüel qq ikinci el bakmak. Üç beş bin km de bulunuyor.

• Bence bu araba iş yapar.Renault her türlü motoru da koyar, fiyatı da muadillerine göre uygun olursa tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Anlamadığım, vay Qashqai şöylenvay qashqai şu fiyata.
    Bu sınıfta herhangi bir araç illaki Qashqai'ye göremi hareket edicek?
    Ayrıca Qashqaide de aman aman bi kalite söz konusu değil. Sınıfı neyi gerektiriyorsa o.

Kadjar'ın da bir kitlesi olucak, Kadjardançok satıcak.
    Örneğin dünyada başka SUV kalmasa, bana 10bin de bir bakıma girecek bir aracı kimse satamaz.

Çok pardon da siz hangi muadiliyle kıyaslamamızı isterdiniz?

qq %80 ile suv segmentin kaymağını yiyen araba.. Bu segmentte 1.5dizel olan 1.dizel olan rakibi mi var bu aracın.. (Honda crv 16.dizel 102bin en boşu :) )

Benim QQ yok yanlış anlamayın. QQ 1.5 dizel 1.6 dizelde rakibi olmadığı için zaten bu kadar satıyor, servisi rakipsizliğinden dolayı aşırı pahalı!!!

QQ çok yakışıklı bir araç, ev az yakıyor ; kronik sorunları olmasa zaten ne işim olur kadjarla???

Ben ikisini de karşı objektifim..

Açık ve net olarak söylüyorum kadjar1.5dci İconu 80 üstü satarsa kendi bacağına sıkar.. Panorama paket de 3000 eklediğinde QQ liderliğe açık ara devam ederi...

Yok 78-79 arası satılırsa da QQ sıfır ve 2.eli fiyatları kesin düşürür..

• quote:

Orijinalden alıntı: mhrrm07

Ben icon dci manuel için 80.000 e raziyim. Ama bu gidişle hayal gibi. Cam tavan da eklenince 89.500 oluyor.En iyisi 80 000 e tekna sky pack dci manüel qq ikinci el bakmak. Üç beş bin km de bulunuyor.

Dostum ben qq 3aydan beri sıkı takipteyim eğer araç hatasızsa QQ 1.5dci tekna sckypack en fazla 77 anahtarsız çalıştırma varsa ederi en fazla 78dir.

Bu rakamın üstü fiyatlar şişirmedir.. Geçen aya kadar bu fiyattan satıldı.. Galericiler fiyatları yalandan yükseltiyor bu yüzden de çoğu elindekini 2-3aydan beri satamıyor..

Mesela adam arabasına 79.800 yazmıştı aramdım dedim ki bu fiyata satamıyorsun bak gel şunu 77 ver alayım dedim yok dedi 3ay daha beklerim dedi gerekirse..

Önce 80 e çıkardı sonra 81.900e çıkardı.. Daha çok bekler bu fırsatçılıkla..

• Eyvallah üstadım. Doğru diyorsun ama temiz 77 gibi bulması zor. Vermeyince yapacak bir şey yok. Ya da 70 000 gibi benzinli alacaksın. Arada yaklasik 10000 fiyat farkı var. Benzinli sky pack kaç eder sence? Yilda 10000 km biniyorum, dizele 10000 fark verilir mi?

• Yalnız bu kadar kötü bir isim seçimi olamaz bence.

• Fiyat bir miktar pahalı ama çok çok pahalı değil. Crossover sınıfında kazık standart zaten. Baktığınızda C segment dize otomatik üst donanım C segment araçlar 80k ve üstü fiyatlara (focus ve golf 90+) fiyatlara satılıyor. Crossover kazığınıda hesaba katınca dizel otomatik icon için 92k çok anormal bir rakam değil pazarlıkla 90'ın altına bırakırlar heralde.

QQ ile temelde aynı araba. Renault olmasıda bence ciddi avantaj, bakım aralıkları daha uzun ve her tarafta servisi mevcut. 1.6 dci 4x4'e otomatik vites gelse fiyatı 90k gibi olsa efsane satış rakamları yakalabilirdi.
  • Bence fiyatta biraz daha indirim yapmalılar 2016 da dizel tiguan da geliyor. Bu araçtan muhtemelen pahalı olacak ama bizim Alman hayranlığımızdan dolayı o araca 1.6 dizel olması bakımından talep çok olacaktır ( Vergi avantajından dolayı )bu da kadrajın ve QQ' nun işini zorlaştıracak.Bu arada Jeep Renegate' de rakipleri arasına girdi.Ciddi bir albenisi var.
  • Merhaba
    Ben Fuarın ilk günü daha sakin bir ortamda her iki araca da baktım.
    Kajdar QQ ye göre daha güzel bir dış görünüme sahip. QQ özellikle lastikleri ile çamurlukları Arasında bir uyumsuzluk var ve gözümü tırmalıyor. Kajdar daki Kapılar hayal kırıklığı bildiğiniz Clio Kapıları QQ de daha iyi. Kajdar çok daha ferah bir iç mekan ve arka baş mesafesi sunuyor bu insanı QQ den daha fazla rahat ettiriyor. Bence ekonomik crossover özelliklerde dizel düşük hacimli otomatik araç seçeneği çok az ve ne getirseler satar yeterki fiyatı iyi planlansın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün fuarda kajdarı inceledim.
    babamda QQ var. Yani iki aracı karşılaştırma şansım oldu.
    QQ düşükj hacimli Dizel Crossover segemntinin yaratıcısı.
    Hele Dizel otomatikte tek tabanca.iyi bir pazarı var ve pazarı domine ediyor.
    Rakipleri düşük hacimli dizel otomatik yapabilmek için çırpınıyor ama hala ciddi bir rakip çıkmadı
    Şu an tek çıkacak rakip zaten aynı araç,yani QQnin amcaoğlu. Motorları zaten aynı. otomatikte Kajdar EDC,
    QQ ise CVT kullanıyor.Kajdar 1.5 dizel otomatik ile piyasada olacak. Tork konvektörü EDCde 1.6yı kaldıramadığı için ,
    mecburen 1.5 dizel ile otomatiği piyasaya sürüyorlar.
    Bu durum satışa yansırmı bilmem ama mesela biz güç istediğimiz için özellikle 1.6 dizel otomatik aldık. böyle düşünenler için QQnin hala rakibi yok.

Kajdarın iç mekanı bana daha dar geldi. park el freni ve CC düğmelerinin yerleştirildiği yeri beğenmedim.
    QQda direksiyından kolayca hükmedilen CC, kajdarda gözün yoldan ayrılmasına mecbur bırakıyor.
    QQnin iyi bir 2.el piyasası var. Kaloes ve Captur baz alınırsa Renault bu konuda sınıfta kaldı. Kajdarın şansı onalra göre biraz daha yüksek.
    Ama tutmazsa ancak esnaf aracı çerçevesinde biraz satar.

• realgs kullanıcısına yanıt
    QQ ile aynı fiyat olsa tabiki QQ ama aynı donanım 10 bin geriden gelirse ismini beğenmediğim kajdar alınabilir dediğiniz gibi 1.6 dcı olsa daha iyi olurdu.
  • QQ fiyat listesinde bu ay zam yok Kadjar ilk freni yaptırdı Nissan a
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.