Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.720
Cevap
128
Favori
524.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hı hı tamam çok anladık aferim sana
  • Bazı arkadaşlar teknolojisi yeni bir araca karşı önyargılı konuşuyorlar her şey den önce araç taze teknolojik oyuncaklar barındırıyor. Bekleyelim bir gelsin. Reno nun Servislerinde Müşteri memnuniyeti bana göre üst seviyede olduğundan QQ almaktan vaz geçip bu aracı bir görüp karar vermeyi uygun buldum. 2010 Model Grand Scenic kullanıp ta başka araçları alıp eksik teknolojiyi görünce teknolojinin ne kadar araç sürmenin kolaylaştırdığına şahit oldum.
  • Benzer durumdayız Scenic almak arifesindeydim gözüm QQ!ya kaydı onu alacaktım kadjar şu şartlarda daha cazip gözüktüğü için bekleme kararı aldım.
    Bakalım gelsin görelim nasıl bir şey olmuş.
    İş dolayısı ile Fuar zamanı İstanbul'da olacağım.
    Gidebilirsem fuardan fotoğraf ve videoları buradan paylaşırım. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

    Tamam arkadaşım yeter Reno çok kötü araba acaip kötü araba berbat araba tamam mı. Hadi artık git yoluna hangi arabayı beğeniyorsan git onu al bin ne yaparsan yap.
    Yahu manyak mısınız beğenmediğiniz arabanın konusuna gelip gelip bıd bıd ediyorsunuz.
    Hadi yeter bye bye

    Tabi ya herkes in zevki farklı. Herkesin zevki kendine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ne yapalım porsche cayenne veya range rover adlı markaları mı tartışalım. biraz gerçekçi olalım. buradakilerin kaçta kaçı bu arabaları alacak güce sahip. en uygun fiyata güzel araba araştırıyoruz ve kadjar da bunlardan bir tanesi.
  • Dizel edc nin teknik verilerini bilen varmı0-100 km kaç saniyede çıkıyor.bi de 110luk edc maksimum kaç torka dayanıklı.chip uygulatmaya müsaitmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10-EMRE

    Babama lüzum yok ben 50 yaşındayım yeterince bilirim renoyu.ilk arabamız Sıfır 78 model renoydu .bayağı anlıyormuşsun arabadan vw le renoyu karşılaştırdığına göre,sen bu yolda devam et stepneyi bile parayla satan içi dolu renolarınla.

    Siz vw den kaç para alıyosunuz asıl 50 yaşındaki amca.Sevmiyosanız almayın arabada kalitesizse satmaz zaten herkes sizin gibi gidip ülkeye giriş fiyatı 50bin olan araca 90binmi versin sırf kapısında kuyruk var diye.Bu zevk meselesi ve bütçe meselesi,bu yaşınıza kadar anlayamamış olmanız çok yazık.Herkes istediği malı kullanır buraya gelipte aşşağılamanın kendinizi yüksekte görmenin mantığı yok.Size vw niz ile kazasız belasız günler
  • Qashqainin tahtını sallar bu araba. Renault olması bir avantaj aslında. Anadolu'nun bir çok ilinde Nissan bayii ve servisi yok ama Renault'un var, bu önemli... Tasarım olarak QQ e göre daha güzel.( Bence)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slender Loris

    Muhammed 2015-04-28 13:47:33
    Arkadaşlar fiyatlar belli oldu: Kadjar İcon 1.5 Dci Beyaz Renk Liste Fiyatı:78885 İcon 1.6 Dci 130Bg 4x4 Beyaz Renk Liste Fiyatı:89662 Fiyatları stepne dahildir.Bu kıyağımıda unutmayın :D

    Hakan 2015-04-29 11:04:22
    Mayıs ayında Türkiye Lansmanı olacakmış. Haziran sonu satış diye bilgi aldım.

    kaynak:
    http://www.yenimodelarabalar.com/2015-renault-kadjar-fiyati-ve-ozellikleri-3988.html


    Hocam fiyat konusunda kaynak nedir acaba ? Reno bayilerinden falan mı öğrendiniz yoksa tahmini fiyat mı ?

    Zevkler ve renkler tartışılır.
    Qashqai daha yakışıklı, ama müşteriye neredeyse imalatı tam bitmemiş araba satması + Türkiye de bakım periyodunun 10 bin km ye düşürülmüş olması ( diğer ülkelerde 15 bin ) + bakım fiyatlarının aşırı yüksekliği + kapı kolundaki cam açma ve diğer tuşlarda ışıklandırma olmaması + izolasyon eksikleri + servisin yaygın olmaması + Xtronic şanzımanın sorunları + esneyen şasesi ( araba yan eğimli bir yerde durduğunda bagaj kapağı sarkıp stop lambasının üzerine geliyor ve kapanmıyor ) + kapı iç döşemelerindeki esneme + 19 inç janta mahkum etmesi ( 19 inç 1 tek lastik fiyatı 750 TL yani dört lastik 3.000 TL + konforsuzluk) vs. gibi kalite problemleri sorunları had safhada.

    Nissan Türkiye nin duyarsızlığı vs. de sayma gitsin.

    Renault hic olmazsa yaygın servis ve daha uygun servis fiyatları olacağı muhtemeldir.

    Edc şanzımanla geliyor olması çok iyi. 1.6 Dizel motora otomatik şanzıman olmaması kötü.

    Qashqai nin satışlarını ve ikinci el fiyatlarını ciddi anlamda etkileyeceğini düşünüyorum. Zira Renault. Ne kadar beğenmeyip burun kıvıran olsa da Türk halkı Renault u sever genelde. Renault da zaten pek çok konuda otomotiv sektöründe yeniliklere imza atmış bir firma.

    Nissan ve Qashqai kendine ciddi anlamda çeki düzen vermezse satışları bayağı darbe yer bu fiyatlarla.

    Nitekim ben de 1 aydır Qashqai düşünürken, şimdi ibre Kadjar a doğru kaymaya başladı, o yüzden Kadjar ı bekleyip canlı görmeden muhtemelen araç almayacağım.




  • Bakın arkadaşlar size şu yada bu markayı alın diyen yok.ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada benim sözlerimi bilerek carpitiyorsunuz.ikiside kötü.sizi aşağılayan da yok.birincisi kafadan atmiyorum tecrübe ile sabit söylediklerim reno hiçbir zaman bizim halkımıza gereken değeri vermedi.hep basit kalitesiz donanımsiz araçlar getiriyor bu size yeni diye yutturulan araçta capturdan cliodan çok farklı değil ben görebiliyorum bunu siz goremiyorsunuz.ikincisi gelen aracın fiyatıda donanımlı olarak en az 75-80 aralığında olacaktır bu az parami bence ciddi bir para.renonun hiç bir modeli emsallerinden ucuz değildir.bu gerceklerde ve sartlarda yaptiginiz muhabbet ancak hic bir altyapisi olmayan amacsiz geyik muhabbeti olacaktir.sizin geyik muhabbetinize engel olduysam kusuruma bakmayın sizce hiç bir anlam ifade etmeyen tecrubelerimin herseyi en iyi bildiğini sanan bir gençliğimiz icin anlami olmayacağını unutmuşum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10-EMRE

    Bakın arkadaşlar size şu yada bu markayı alın diyen yok.ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada benim sözlerimi bilerek carpitiyorsunuz.ikiside kötü.sizi aşağılayan da yok.birincisi kafadan atmiyorum tecrübe ile sabit söylediklerim reno hiçbir zaman bizim halkımıza gereken değeri vermedi.hep basit kalitesiz donanımsiz araçlar getiriyor bu size yeni diye yutturulan araçta capturdan cliodan çok farklı değil ben görebiliyorum bunu siz goremiyorsunuz.ikincisi gelen aracın fiyatıda donanımlı olarak en az 75-80 aralığında olacaktır bu az parami bence ciddi bir para.renonun hiç bir modeli emsallerinden ucuz değildir.bu gerceklerde ve sartlarda yaptiginiz muhabbet ancak hic bir altyapisi olmayan amacsiz geyik muhabbeti olacaktir.sizin geyik muhabbetinize engel olduysam kusuruma bakmayın sizce hiç bir anlam ifade etmeyen tecrubelerimin herseyi en iyi bildiğini sanan bir gençliğimiz icin anlami olmayacağını unutmuşum.

    Emre bey buradaki herkes az çok araçtan anlayan ve ne istediğini bilen insanlardır.

    Tamam araç kötü. O zaman bana denk fiyatlarda 1,6 yı geçmeyen hacimde dizel, otomatik vites başka bir suv önerebilirseniz onu düşüneceğim.




  • koleostan faciasindan sonra tasarimi bence iyi
    yukaridaki fiyatlarla bence iyi satar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik araç neden 130 BG.e neden gelmiyor sorusuna bence cevap bu olabilir.
    http://www.ototeknikveri.com/haber/4408/getrag-7dct300-otomatik-vites-yeni-espace-ile-geliyor
  • teknik özellikler açıklandı mı?

    suv pazarında 4 litrenin altında ortalama tüketim sunan araç var mı arkadaşlar ?
  • okyanus01 O kullanıcısına yanıt
    hocam kaynağı altında link olarak haberin altında vermiştim,resmi açıklama değil ama muhtemelen bir satış temsilcisinin veya arkadaşının verdiği bir bilgi....

    bende sizle aynı görüşteyim QQ yerine kadjar daha iyi bir alternatif,ben de kadjarı bekleyeceğim...
  • Haziran sonu satış denmiş ama showroomlara ne zaman gelir genelde önden yolluyorlar incelemek için showroomlara
  • Blyss B kullanıcısına yanıt
    En geç haziran başında showroom'larda olacak diye bir kaç yerden bilgi aldım ama emin değiller tabi ki
  • 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    Pardon ama bir aktif bir VW , pasif Renault kullanıcısı olarak donanımsız araçlar getiriyor demeniz sizin renault hakkında bilgi sahibi olmadığınızı gösterir. Ayrıca hala kafanızda bundan 25 yıl öncesi renault'un getirdiği araçlardaki marka imajı var. Clio'dan tutun Latitude'a kadar donanım olarak vw'nin modellerine göre çok daha donanımlı araçları var Renault'un. Clio'nun en boşunda bile bluetooth varken , Polo'da opsiyon isteyerek ancak alabiliyorsunuz hatta navigsoyun hiç alamıyorsunuz. Daha geçen senenin sonunda VW Polo için esp'yi yokuş kalkış destek sistemini makyajla birlikte standart yaptı, bu donanım Renault'da 2012 senesinden beri standart.
    Renault , VW GOLF 1.4 TSİ benzinli fiyatına , daha donanımlı Megane dizel satıyor. Hatta Renault bir çok aracında Navigasyon varken, VW'nin araçlarında opsiyon olarak bile zor alıyorsunuz.
  • Ya Bir aracı görmeden test etmeden nasıl bu kadar önyargılı olabiliyorsunuz anlamadım Bir gelsin fuara aracı görelim Test edelim toyota rav4 cr-v kuga tiguan ix35 QQ bunlarla değerlendirelim test edelim bu Marka önyargısı niye bu kadar çok gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.Araç gelmeden bi anasına sövmediğiniz kalmış
  • Baz versiyonu 78 binden başlayacakmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.