Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.740
Cevap
127
Favori
539.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izmir istanbul 420 km 5,4 litre tüketim. Hız 112 ortalama. Yağmur altında yolculuk.

Uzun far asistanı mükemmel çalışıyor. Tüketim devirlenmesi , şanzıman harika.

Eksiği navigasyon dandik, 110 üzeri rüZgar sesi ki normal yani . Ufak tefek bir kaç üretim hatası var. Bassların zırıltı yapması, kapı fitilinin bir noktada bombe yapması gibi.

Ne olursa olsun fiyatını sonuna kadar hak eder şu ortamda. Şiddetle tavsiye ederim. Süspansiyonlardan da çok memnun kaldım. 120-140 bandında sorunsuz sıkıntısız binek araba ile gider gibi rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Izmir istanbul 420 km 5,4 litre tüketim. Hız 112 ortalama. Yağmur altında yolculuk.

Eksiği navigasyon dandik, 110 üzeri rüZgar sesi ki normal yani . Ufak tefek bir kaç üretim hatası var. Bassların zırıltı yapması, kapı fitilinin bir noktada bombe yapması gibi.

Ne olursa olsun fiyatını sonuna kadar hak eder şu ortamda. Şiddetle tavsiye ederim. Süspansiyonlardan da çok memnun kaldım. 120-140 bandında sorunsuz sıkıntısız binek araba ile gider gibi rahat.

Sn ridleyscott
    Bir şey sormak istiyorum. Aynı nick name ile BMW 3 serisi forumda yazan siz mi idiniz. Yazılarınızı severek okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazaik

quote:

Izmir istanbul 420 km 5,4 litre tüketim. Hız 112 ortalama. Yağmur altında yolculuk.

Sn ridleyscott
    Bir şey sormak istiyorum. Aynı nick name ile BMW 3 serisi forumda yazan siz mi idiniz. Yazılarınızı severek okumuştum.

Hahah. Eskidik iyice dostum. Evet bendim, aralıkta sattım aracımı. Anormal bir şey olmazsa yeni e220d yi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sn ridleyscott

Hahah. Eskidik iyice dostum. Evet bendim, aralıkta sattım aracımı. Anormal bir şey olmazsa yeni e220d yi bekliyorum.

Allah gönlünüze göre versin. Ben de zor karar verdim ve kadjar aldım. Beş aydır kullanıyorum, beklentilerimin üzerinde çıktı. Soran arkadaşlara aynen şunu söylüyorum. " ufak tefek hataları ve eksikleri dert etmiyecekseniz kesinlikle tavsiye ederim. " Tüm dünyada otomativ müşteri eğilimleri SUV ve MPV türü araçlara doğru kaymaya başladı.

• Yeni sportage'in (dun bayilere geldi) maymun g..unden farksiz tasasrimi ve fahia fiyatinin yaninda, 13-14 lt'lere varan yakit tuketimi, kadjar ve qq'nin piyasasini iyice yukseltecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sn ridleyscott

Allah gönlünüze göre versin. Ben de zor karar verdim ve kadjar aldım. Beş aydır kullanıyorum, beklentilerimin üzerinde çıktı. Soran arkadaşlara aynen şunu söylüyorum. " ufak tefek hataları ve eksikleri dert etmiyecekseniz kesinlikle tavsiye ederim. " Tüm dünyada otomativ müşteri eğilimleri SUV ve MPV türü araçlara doğru kaymaya başladı.

Kadjar gerçekten çok iyi. Güle güle kullanın. 1 depo ile izmir den İstanbul'a geldim. Şimdi Körfez'den geri döneceğim aynı yakıtla.

• Sportage ve Tucson 1.6 dizeli çıkarmaya mecbur kalacaklar en azından piyasada tutunabilmek için bu kombinasyonu yapmak zorundalar,Tiguan pazara giriş yaparken bu pastadan pay alabilmek için kuga da 1.6 dizel otomatiği getireceğini açıkladı 2016 ikinci çeyreğinden itibaren oda bu yarışın içinde olacak.Seattın suvunu netten inceledim baya yakışıklı duruyor ülkemize hangi şartlarda nasıl donanımda gelir şimdilik muamma lakin piyasayı kızıştıracağı kesin. Gelelim en önemli meseleye paraya bazı arkadaşlarda dile getirmiş ama maalesef ki çok haklılar bizim millettin para yok pahalı demesine aldanmayın bu arz talep meselesi 1.6 otomatik dizel kombinasyonu herkese çok çekici geliyor mesajımda saydığım araçların fiyatları 140.000 TL. aşağı olacağını düşünen varsa kendini kandırıyor haa şimdi alan çıkarmı diye soracaksınız hiç şüpheniz olmasın mutlaka alan çıkacaktır.Kadjarın diğerlerine göre uygun olmasını siz kullanıcıların daha iyi yorum yapacağı kanaatindeyim.Ben çok ciddi ilgilendim araçla fiyatı kıyaslarsan iyi ama kalite düşük kullanılan malzeme sert plastik ne kadar çoğu arkadaş kabul etmesede dikkatli bir sürücüyseniz trim sesini duymamanız imkansız,deri koltuk kötü, multimedya ekranı ne bileyim insan biraz iddalı yapar bir albenisi olur oda yok,daha birçok eksiği sayabilirim ama hala şu şartlarda alabileceğim tek araba Kadjardır.Sadece renault mühendislerine kızmadan edemiyorum hata yapıyorlar maliyeti azaltacak noktalar göze hoş gelen yerler olmamalı citroen ağzında kuş tutsa yaranamadığı ülkemizde gayet güzel araçlar yapıyor ama ufak tefek ayrıntılarla ve satış politikasıyla kendini harcıyor. Renault geçmiş yıllara oranla gelişme kaydetti denizi geçip derede boğulacak şekli şemali düzelttiği kadjardan kaymağını yemek varken küçük ayrıntılarla müşteri kaybediyor ne var sanki büyük ekran multimedya sistemi koysa,açılır büyük cam tavan,tam adam akıllı bej veya siyah renk deri koysan ne kaybederdi? Vites topuzu kısmından ses gelmemesi bu kadar zor işmi? Yada dikiz aynasının oynaklığını millete sakız yapmadan halledebilmek? kadjar piyasadaki en uygun ve tasarruflu suvdur ama sadece bu kadar,kalite ve özgüven olarak eksiklerini gidermeden de ne büyüyüp ne kısalacak.Latitude faciasından sonra talismanıda takip edin 2 senesi var gene hüsran olacak ...

• Kadjar'ı birkaç hafta önce test etmiştim. Çok fazla yol sesi alıyor. Yalıtım bana zayıf geldi. Yerler ıslak iken lastiklerin çıkardığı hışırtı sesi gibi sürekli bir ses. Hem de çevre yolundaydım. St'ye bu durumu sorduğumda " müzik kapalı seyahat etmiyeceksiniz herhalde" deyip durumu kabullendi. Aynı yolda focus 3,5 kullandım. Ses yok denecek kadar. Fark bariz anlaşılıyor. Onun dışında kasa güzel, donanım güzel fakat herkesin renaulta karşı bir önyargısı var. Reno alacam diyince renooomuu diyor çevremdekiler. Ablam'da bu tarz suv bakıyor ama renaulta bakmak istemiyor bile. Algıyı kırmak kolay değil!
  • Dün gece geldim izmire. 170 TL 886 km. 19 Kuruş yapar.

Otobanlar 130 bölünmüş yollar 118. Istanbul trafiği 250 km aşırı dur kalk. Araç yüksek olduğundan karşı rüzgârdan Yakıt ekonomisi olarak etkileniyor . Özellikle 100-110 dan sonra rüzgar direnci artıyor. Tüm dönüş boyunca ciddi kArşı rüzgar vardı. Yine de Yakıt Performansı çok çok iyi diyebilirim.

Yani uzun yolda 110 sabit bağlarsanız 4,5 litre ile her yere gidersiniz. Depoda 1300-1400 km ler yapmak mümkün.

Ayrıca dönüş yolunda yeni Passat tdi variant , fluence ve focus vardı, biraz dengesiz gidiyorlardı. Tam geçeceğim gaza yükleniyorlar sürekli selektör vs. Kısaca performans olarak passattan kayda değer bir eksiği yok. Basarsan 160-170-180 gidiyor. Gitmem demiyor. 150 civarında hızlara kadar bölünmüş yolda seyretmek mümkün. Ama 160 + gitmek huzursuz edebilir. ( Tecrübe gerektirir daha doğrusu )

Yol tutuşu gerçekten çok iyi. Bunu bir kaç kez yazdım gerçi ama üzerinde Israrla duruyorum, yerden 20 cm yüksekte giden bir araç için beklenmeyecek performans var. Yüksek hızda da direksiyondakine güven veriyor. Ama oturma konumu itibariyle yolcular Hızı hissediyorlar. Hızdan korkan kişiler huzursuz olabilir. Mesela bmw lerde koltuk pozisyonu basık olduğu için arabayı yatarak kullanıyorsunuz ve zaten görüş alanı çok ileriden Başlıyor. Bu sayede 200 le giderken bile sanki 120 ile gidiyor hissi veriyor. Kadjarda öyle değil.

130 Cruise da 2550 devir döndürüyor. Ani vites düşürmeyi beceremedim pek , elle müdahale ettim genelde. Normalde gaza sonuna kadar bastığında vitesi küçültmedi bir kaç kere. Elle indirdim.

Birazdan arabayı yıkatıp babaya teslim edeceğim. Ilerleyen dönemde tekrar kullanırsam yine yorumda bulunurum dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkinenk

Kadjar'ı birkaç hafta önce test etmiştim. Çok fazla yol sesi alıyor. Yalıtım bana zayıf geldi. Yerler ıslak iken lastiklerin çıkardığı hışırtı sesi gibi sürekli bir ses. Hem de çevre yolundaydım. St'ye bu durumu sorduğumda " müzik kapalı seyahat etmiyeceksiniz herhalde" deyip durumu kabullendi. Aynı yolda focus 3,5 kullandım. Ses yok denecek kadar. Fark bariz anlaşılıyor. Onun dışında kasa güzel, donanım güzel fakat herkesin renaulta karşı bir önyargısı var. Reno alacam diyince renooomuu diyor çevremdekiler. Ablam'da bu tarz suv bakıyor ama renaulta bakmak istemiyor bile. Algıyı kırmak kolay değil!

Yol sesi konusunda Haklısınız. Yol rüzgar sesi var arabada. Özellikle 110 dan sonra geliyor. Buna yapacak pek bir şey yok bence. Aracın böyle kabullenilmesi gerekiyor. Zira bu fiyata zaten çift kavrama ve bu kadar ekonomik SUV almak mümkün de değil sanırım. Tabi rakiplerin ses durumu ne alemde ona da bakmak Lazım.

Mesela qashqai ne durumda , xtrail nasıl vs. Mesela c serisi 3 serisi değil de e ve 5 serisinde ses izolasyonu harika diyebilirim. Ama X1 falan da öyle sessiz araba değil.

Audi SUV kullanmadım. kullandıklarımdan Range Rover 2009 modeli sessizdi, macan ve cayenne epey sessizdi ama bunlar 3-5 kadjar parası.

• quote:

First place

http://www.autoexpress.co.uk/toyota/rav4/94360/toyota-rav4-vs-renault-kadjar-vs-hyundai-tucson

Kadjar-tucson-rav4-qq-mx5 arasından Sonuç itibariyle kadjar önde bitirmiş. Epey de f/p olarak ta övgü almış.
    Şu ana kadr 2500 km yol yaptım. Gerçekten çok memnunum. 2-3 saçma eksiği var. Bunun dışında iyi ki tercihim kadjar olmuş diyebiliyorum.

• Bende bir alt vitese geçirmek istedim olmadı. Araç performansdan fazla ödün vermeden yakmamak için çabalıyor resmen. Çok istiyorsan man moda al diyor. Daha daha istiyorsan 1600cc 320 nM al ama oda daha fazla yakıt olarak size geri döner. Bu arada birkaç yıl sonra yapılacak makyaj ile üç beş eksiği de giderilir ise yeni araç alacaklar için tadından yenmez.

Ridley,
    Sizin yorumlarınız eski topikde olduğu gibi kadjar topiğine de renk katıyor. Bence siz arada bir kadjar ile akşam turlarına çıkın. 😄

• Ses alıyor belli bi hızdan sonr ama piyasadaki çoğu arabada da var bu belli oranda .şehir içinde test de çok fark etmedik biz. Araç sessiz geldi bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 15 Şubat 2016; 20:53:20 >
  • quote:

Bende bir alt vitese geçirmek istedim olmadı. Araç performansdan fazla ödün vermeden yakmamak için çabalıyor resmen. Çok istiyorsan man moda al diyor. Daha daha istiyorsan 1600cc 320 nM al ama oda daha fazla yakıt olarak size geri döner. Bu arada birkaç yıl sonra yapılacak makyaj ile üç beş eksiği de giderilir ise yeni araç alacaklar için tadından yenmez.

Ridley,
    Sizin yorumlarınız eski topikde olduğu gibi kadjar topiğine de renk katıyor. Bence siz arada bir kadjar ile akşam turlarına çıkın. 😄

Hocam biraz daha kullanırsam gidip talisman alacağım bak söylemedi deme :) :) vurucam kırbacı vurucam kırbacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 15 Şubat 2016; 22:25:18 >
  • Araç az yakıyor, sürüşü zevkli diye her yere araba ile gidiyoruz. Sürüşümüz iki katına çıktı. İyimi kötü mü bilemedim. 😇 Kafam karıştı.

• tiguan'la arasında kalıp aldığım, ama iyi ki de almışım dediğim araç oldu. Zevkli, konforlu ve rakiplerine göre az yakıyor.
    Reno bu sefer başarmış, yakında klasmanının demirbaşlarından olacağını tahmin ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. 1.5 dci edc icon panorama paket aracı sipariş vericem. ancak renk konusunda iki renk arasında kaldım sizce platin gri mi yoksa titanyum gri mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan.kurt -- 19 Şubat 2016; 14:11:03 >
  • dogukan.kurt D kullanıcısına yanıt
    Sitesinden Aracı yapılandır kısmından baktım. Platin Gri açık gümüş renk, Titanyum Gri ise koyu siyaha yakın bir renk. Koyu renk isterseniz Titanyum Gri, açık renk istersenizde Platin Gri tercih edebilirsiniz. Tamamen zevk meselesi çünkü.
  • dogukan.kurt D kullanıcısına yanıt
    Bu renk araçları galeride gördünüz mü? Katalogdan seçim yapıyorsanız çok yanılabilirsiniz . Gerçekte görmek ve ona göre seçmek çok iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.