Şimdi Ara

DELTA Servis Memnun Musunuz Şikayetler Buraya Yeni Telefon Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BENİM OKUDUĞUM ŞİKAYETLER AŞAĞIDADIR.
    BU MESAJI DELTA SERVİSE YOLLADIM UMARIM KISA SÜREDE CEVAP GELİR SİZİN ŞİKAYETLERİNİZ VAR MIDIR BU SERVİSTEN?


    Merhaba, Ben gittigidiyordan telefon alacaktım sizin garantiniz kapmasında olan bir ürünü taki şikayetimvar.com a girene kadar. Telefonda çizik olsun hemen garanti dışı yapıyormuşsunuz. Adamın telefonun üstünde çizik oluşmuş fakat garantiye sarj almıyor diye yollamış garanti dışı demişsiniz. Sarj aletiyle yukardaki ufak çiziğin alakası ne? Ne yani telefon yanlışlıkla çizildi hemen garanti dışımı? Böyle saçmalık görmedim ben. Galaxy s3 var bende etrafı tamamen soyuldu tamamen telefondan kaynaklanan bir durum her s3 de olan bi r şey bu durumda sizden alsaydım garanti dışımı sayacaktınız?



  • delta servis almamakla dogru yapmy?syn
  • buda benim başıma gelen yaklaşık 1 ay önce delta servise LG G3 telefon gönderdim anakart arızası olarak garanti kapsamında tamir gördü, ürünü gönderdiğimde orijinal batarya, kutu ve kapak olarak teslim ettim, ürünü teslim aldığımda bataryanın altında bulunan etiket sökülmüştü tamir gördüğü için olsa gerek diye düşündüm, yaklaşık 1 ay sonra cihaz aynı arızayı vermeye başladı tekrar servise teslim ettim bu sefer tamir için 500 TL istediler orijinal batarya olmadığı ve etiket söküldüğü için garanti kapsamında değilmiş, etiketi söken kendileri pil değişikliği olmuşsa yapan kendileri hem suçlular hem de sahtekarlar orijinal bataryayı değiştirdikleri için, telefon gelir gelmez tüketici hakem heyetine başvuracağım ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunacağım orjinal ürünü yan sanayi ile değiştirip sahtekarlık yaptıkları için,200-300 TL ucuz diye almayın gidin LG Türkiye garantili alın benden size tavsiye




  • hocam bu tip servislerin yaptıklarını ben özetleyeyim. telefon tamir ederken kapağı falan cıkarıp kenara düzgün koymuyolar. veya batarya da aynı sekilde. atıyolar batarya kutusunun içine. laptop tamiri yapılırken de vidalarını ramlerini falan o sekilde yapıyolar. çok fazla ürün gelince özenle yapılmıyor bu isler. telefonun isi bitince de " oğlum ordan g3 bataryası cıkar" gibisinden rasgele uyumlu batarya takılıyor.

    size önerim telefonu veya herhangi elektronik eşyayı servise yollamadan önce bataryasına kapagına vs işaret koyun. gerekirse iğneyle çizin öyle yollayın. çizdiğinizin de resmini çekin ki elinizde kozunuz olsun. yurttaki arkadaşım Dell servisine laptobu yolladı. 4 gb giden laptop 3 gb geri geldi. açtık baktık ramlerden biri yeşil biri mavi. arayınca da elimize böyle geldi dediler. bişey yapamadı arkadaş sonrasında. bu gibi durumlara düşmemek için dediğimi yapmanızı öneririm.




  • niceworkisc N kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakkalmamut -- 19 Haziran 2016; 23:57:02 >
  • merhaba delta servisi önermiyorum grey garanti şirketleri, bugün var yarın yoklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.