Şimdi Ara

Huawei P8 ilklere imza atabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Huawei P8 ilklere imza atabilir





    Huawei'nin 15 Nisan itibariyle Londra'daki bir etkinlikle tanıtacağı yeni üst seviye akıllı telefonu P8 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Huawei P8 önemli bir başarıya imza atabilir. 




    Yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Huawei P8 modelinde yer alacak 64-bitlik Kirin 930 yongaseti 16nm fabrikasyon süreci ile üretilecek. Bu da sektör açısından bir ilk olduğunu gösteriyor. Samsung'un Exynos 7440 yongasetinin 14nm fabrikasyon süreci ile üretileceği iddiaları düşünüldüğünde piyasadaki en gelişmiş üretim sürecine sahip iki yongaseti Exynos 7440 ve Kirin 930 olacak. Snapdragon ailesi halen 20nm sürecinde üretiliyor ve Apple A9 yongaseti de bir ihtimal yılın ikinci yarısında 16nm veya 14nm sürecine geçiş yapacak. 




    Huawei P8 modelinin diğer bir dikkat çekici tarafı 6mm kalınlık değeri olacak. Coolpad, Vivo ve Oppo'nun 5mm sınırına dayandığı ve hatta altın indiği bir dönemde Huawei P8 de sınıfında en ince akıllı telefonlardan birisi olacak. 




    Modelde bunun dışında 5.2 inçlik Full HD ekran, 3GB RAM, OIS destekli 13MP çözünürlüğünde ana kamera, 2600+mAh gücünde batarya şeklinde özellikler olacağı iddia ediliyor. Modelin fiyat olarak da 480$ civarında seyredeceği vurgulanmış. Huawei'nin lansman sonrasında global olarak modeli satışa sunacağı tahmin ediliyor.  

     

     




  • Artık çeşit çeşit işlemci mevcut,tekelden kurtuluyoruz ne güzel,performansıda güzel olur umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doctor_bey

    Artık çeşit çeşit işlemci mevcut,tekelden kurtuluyoruz ne güzel,performansıda güzel olur umarım



    Aynen öyle. Rekabet olmadan sd ye kalırsak telefonla değil fırınla gezmek zorunda kalırız. Şimdi mecburen daha iyisini yapmak zorunda çünkü rakipleri çalışıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı yine konuşturacaklar herhalde. 6mm çok iyi bi değer.
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Qualcomm'u zor günler bekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mantıklı bir konfigürasyon. Biraz daha kalın ve 3200 mah bataryalı bir telefon çıkarsalar gerçekten müthiş bir iş yapmış olurlar. Huawei aslında FHD Ekran kullanarak ince ve şık cihazların 2K ekranlı daha kaba telefonlarla kafa kafaya, yer yer çok daha iyi kullanım süresi sonuçlarına imza atılabildiğini gösterecek. Bir de tutarsa FHD telefon üretme kararı alan üç beş üretici ile çıkabilir.

  • Ne yazdığına güvenmiyorum boh da yazıyor olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu bir cm yapın pili adam gibi kullanımda 2-3 gün gitsin ince telefon ayrı bir itina gerektiriyor. zırt pırt onu korumaya çalışmak ayrı bir dert..

  • Qualcomm'u zor günler bekliyor fakat buda Qualcomm'un daha iyi işler yapmasını sağlayabilir zira intel'de ciddi ciddi mobil sektöre adım atıyor.Fakat en merak ettiğim şey gear vr tarzı ürünler farklı mobil üreticiler tarafındanda üretilecek mi? Firmalar kendi aralarında anlaşmadığı sürece rekabet her zaman tüketiciye yarar.

  • Yani kağıt üstünde güzel işlemci duruyor ama nedense mate7 de kirin925 olmasına rağmen pekde iç açıcı bir işlemci değil güç tüketimi çok fazla ayrıca dead triger 2 de fps düşüşleri yaşandığını söyledi ender bey.Bekletim yüksek P8 den ama umarım beni boşa çıkarmaz çünkü P7 1300 lira olmasına rağmen kirin 910t kullanıyordu ve rezalet bir işlemciydi hem ısınma hem saat hızını belli bir sıcaklıkta düşürüyordu bu da telefonu kullanılamaz hale getiriyordu.P serileri kamera olarak cidden çok başarılı oluyor tamam G7 de bile IMX214 var ama G7 kamera konusunda P7 nin yanına yaklaşamıyor.G7 odaklama konusunda başarısız bir cihaz bence.Resmi çekiyorsunuz sonra bulanıklaşıyor hani kullanılan lens note4 g3 z3 gibi amiral gemilerde kullanıyor ve onlarda gayet güzel değerler veriyor ama nedense bizim G7 onlar kadar başarılı değil ve bunun tek sebebi kesinlikle odaklama sorunu.Ve ben bunu huaweinin pazarlama stratejisi olarak yaptığını düşünüyorum.P6 bile kamera konusunda hem G7 hemde Mate7 den güzel.Bekleyip görelim zaten P serisi cihazlar türkiyede diğer ülkelerle aynı tarihte satışa çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciksin da 7 satıp 8 alam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni fiyat politikasiyla Turkiyede avucunu yalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam herşey müthiş süper de şu pil niye yerlerde sürünüyor 7mm yap cihazı koy 3500 mA pili helal olsun Huawei diyelim.

  • Max 6 saat ekran suresi verir bu da yeter.Ama 7mm yap 3500mah pil koy 10 saaylt ekran suresi versin.Cokmu sey istiyoz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P serileri tasarım odaklı oluyor. Dediğiniz pil değerlerini honor serisinde göreceğiz büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni donanım falan iyi hoş da güncelleme vermediği surece 5 para etmez

  • Kirin, Exynos'un 1-2 nesil önceki hali gibi. Huawei de Samsung gibi önce Qualcomm ya da MTK + Kirinli cihaz sunmalı gelişimini tamamlayana kadar.
  • bataryayı 3000 yapın bari tam olsun
  • Hayir olsun.
    http://m.gsmarena.com/huawei_p8-7006.php#

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.