Şimdi Ara

Duygun Yarsuvat: Aziz Yıldırım'a komplo yapıldı - 6 ay için başkanlık yapmaya geldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CNN Türk'te yayımlanan "Hafta Sonu Keyfi" programına katılan Yarsuvat, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa aday olacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını anlatan Yarsuvat, şunları kaydetti:

    "Ben bir kere 'hayır' demişsem, 'Galatasaray'da 6 ay için başkanlık yapmaya geldim' demişsem onu değiştiremem. Değiştirirsem zaten Duygun olamam. Ben bir misyon yüklendim. Bu misyon Galatasaray'ı belli bir aşamadan getirip normal seçimlere hazırlamaktı. Bunda da başarılı oldum zannediyorum. Çünkü Galatasaray bir boşluktaydı. Bir başkan istifa etmiş, kaçmıştı. Bunu Galatasaray'a yakıştıramadığım için bu görevi yüklendim. Yönetim kurulu arkadaşlarım da cansiparane bir şekilde çalışarak bu 6 ayı başarılı bir şekilde tamamlamak istiyoruz."

    Aziz Yıldırım'ı cemaatin bir komplosu bu hale getirdi"
    Duygun Yarsuvat, şike davasında yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Fethullah Gülen cemaatinin komplosuna maruz kaldığını ileri sürdü.
    "Bütün medyayı araştırın, gerek Aziz Yıldırım, gerek diğer Fenerbahçeli arkadaşlarının beyanatlarını okuyun, Aziz Yıldırım'ın mahkeme sırasında duruşmalarda söylediklerini bir okuyun, 'bunu bana yapanlar cemaattir' diyor" ifadelerini kullanan Yarsuvat, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "En son duruşmada da söyledi. Demek ki Aziz Yıldırım'ı cemaatin bir komplosu bu hale getirdi. Komployu yapan kim? Cemaatçi polisler. Bu cemaatçi polisler bugün teker teker toplanıyor. Cemaatçi polisler sadece Aziz Yıldırım'a yapmadı, Balyoz Davası gibi bir davayı yarattı. Orada sahte deliller üreterek, bu delilleri kendi bilirkişileri vasıtasıyla değerlendirerek davalar açtı. 265 kişi ilk açılan davada yargılandı. Büyük bir kısmı yüksek rütbeli subaylardı. Cemaatin hedefi orduyu ortadan kaldırmak, nitekim başarılı da oldu. Bütün baş olanları, kıymetli olanları ortadan kaldırdı, sildi. Fethullah Gülen'in ABD'ye kaçtığı tarihe bakın, niye kaçtı? Yargılanıyordu ve son karar verilecekti. Verilmeden önce kaçtı."







  • Bu konu var zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın Son Paragrafta Dediklerini Bi Okuyun.Aynısını İlker Başbuğa Yaptılar Hükümetin Eli Kolu Bağlı Kaldı.Şike Davasını Başlatan Savcının Paralelci Çıkması Tesadüfmü Beyler Şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uwais

    Bu konu var zaten.

    görmedim link atsana
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102202752

    Burdan devam edelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uwais

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102202752

    Burdan devam edelim.

    Çok merci beyfendi
  • sanane be duygun sanane allahını seversen ortalık zaten karışık bi sus be adam
  • Yav he he Duygun adam bi laf atmadigi cemaat vardi onuda Azizle birbirine bagladi.

    Nasil secildi bu adam ya aklim almiyor Aysal nasil destek verdi buna ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylık bir başkana göre fazla konuşuyorsun.
  • Sadece hukuk değil aynı zamanda bir gönül adamı Fanatikler kızacak diye hakkaniyetten ayrılmayan Tonton Dede

     Duygun Yarsuvat: Aziz Yıldırım'a komplo yapıldı -  6 ay için başkanlık yapmaya geldim
  • gs başkanı mı siyasetçi mi belli değil. saraya gitti gerçi normaldir bunlar.
  • Bu konusmalari gayet normal zaten Balyoz ve Erganokon davalarinda askerlerin avukatligini yapiyordu. Degisen cizgide taraflar satranc oyunu gibi günün sartlarina göre oynarlar 4 5 ay sonra farkli durum olusursa o zamanda ona göre hareket edip ona göre konusacaklar.
    Baskanin bu konusmalarini garipsemiyorum cünkü avukat oldugunu ve bu davalara baktigini zaten bilenler normal karsiliyacaklardir bu söylediklerini dogru yapmaz ama neticede avukat suclu yada sucsuz bir kisi icin taraftir.
  • Günümüz Türkiye'sine paraleli, gezicileri vs eleştirmeden büyük takımların başkanlığını biraz zor yapıyorsun. Sıvaman lazım. Ha keşke ekonomimiz güçlü olsaydı da, Albayrak ve yanındakiler birilerinin sıvacılığını yapmasaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.