Şimdi Ara

Alibaba, mikro konsol Ouya'ya 10 milyon dolar yatırım yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Alibaba, mikro konsol Ouya'ya 10 milyon dolar yatırım yapıyor



     

    2012 yılında Kickstarter ile serüvenine başlayan Android tabanlı oyun konsolu Ouya geçtiğimiz günlerde oyun sayısının bini aştığını açıklamıştı. Çinli e-ticaret devi Alibaba da Ouya'ya 10 Milyon dolarlık bir yatırımda bulunduğunu açıkladı.



    Alibaba'nın bu yatırımı kendi set üstü cihazına Ouya kütüphanesindeki oyunları eklemek  için yaptığı konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl başka bir Çin'li şirket Xiaomi'nin de set üstü cihazı için Ouya ile partnerlik anlaşması yapmıştı. Ouya'nın da ABD gibi pazarlarda Sony ve Microsoft gibi güçlü rakiplere karşı pazar payını yükseltmekte zorlanması Çin pazarında daha fazla yer almasının önünü açıyor gibi gözüküyor. Ayrıca Çin'de Google Play'e erişimin bulunmaması bu tarz cihazlara içerik bulmak için kullanıcıların zorluklar yaşamasına sebep oluyor.







  • bir web oyun hizmeti sunan bi firmadan iş görüşmesine davet edildim ! işin tanımı oyun test uzmanı üzerineydi ! açıkcası şu ana kadar bir çok işyeri ile iş görüşmem olduğu için hadi gel yarın başla diyenleri de bilirim diğer taraftan işini zorunluluk nedeniyle yapanların görüşmelerimiz bir süre daha sürecek diyenleri de bilirim, yani adam iK elemanı veya programcı olabilir ama müşteri veya insan ilişkilerinde başarısız olunca kendi gibi rafine birilerini arayanlar çok oluyor, 80 lerin oyun piyasasını da biliyoruz 90 ları da 2000 leri de biz bunlar büyüdük ama işte süreci göremeyen çok fazla firma oyun = para diye düşünüyor ! bakalım nereye kadar gidecekler !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 30 Ocak 2015; 19:09:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34sem

    Hesapta kendi işletim sistemiyle kuracaktı. Dh böyle bir haber yayınlaldı. Çok kolay gibi birde kendi işletim sistemleriyle çıkaracaklarmış. Peh! : D

    İyi de haberi tam okumadınız sanırım, onların işletim sistemlerini değil oyun kütüphanelerini kullanacaklar ve oyun kütüphanesiyle işletim sistemi aynı şeyler değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google yoksa napıyo la bunlar

  • Çin'de yasak olmayan bir şey yok heralde

  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    çakması var baidu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.