Şimdi Ara

Customer Support ve Ticket yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
0
Favori
46.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu açmamın amacı My KOL'a attığınız ticketlarda size yardımcı olmaktır.

Buraya mesaj yazabilme şartları:

1 - Buraya iki sınıftaki mesaj yazılabilir. a) Tercüme, b) Yardım. Tercüme Türkçesini sizin hazırladığınız mesajlar için geçerlidir. "Nasıl bir mesaj yazmalıyım" dediğinizde ise bu Yardım sınıfına girer. Bunu yazınızda belirtmelisiniz.
    2 - Yazdığınız Support'taki herhangi birine hakaret içermemelidir.
    3 - Bu konuyla alakasız mesajlar olmamalıdır.

Bir takım notlar:

1 - Her ne kadar yazının aslına uyulsa da bütün tercümeler aslının %100'ü olamamaktadır.
    2 - Bu konu sadece, forumda aktif olarak bulunduğum Cumartesi ve Pazar günleri açık kalacaktır. Diğer günler kilitli kalacaktır.
    3 - "Tercüme" sınıfındaki mesajların çevirisinden doğabilecek yöneticilerle aranızdaki sorunlar, yazı sizin yazınız olduğundan dolayı benim sorumluluğum dışındadır. Bu konuya mesaj yazmış kişi bu 3 kural ve 3 şartı kabul etmiş sayılır.

Konuya yazılabilecek örnek bir iki mesaj tipi:

Sınıf: Yardım
    Gizli sorumu değiştirmek istiyorum. My KOL'a nasıl bir mesaj yazmalıyım.

Sınıf: Çeviri
    04.05.2006 tarihinde hesabım bloklanmış. Bunun nedenini öğrenmek istiyorum. Lütfen cevaplayınız.

Mesajlarınızın bu formata uygun olmasına dikkat ediniz. Mesaj yazabilme şartlarına uymayan mesajlar silinebilir. Lütfen mesajlarınızda ciddi olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 4 Kasım 2006; 17:42:37 >

• ¶¶¶Türkçe ne yazmanız gerektiğini bilmiyorsanız yada yazıcak bir şey bulamıyorsanız

sorununuzu bana pm den ilettiğiniz takdirde probleminiz ile ilgili türkçe bir metin hazırlayabilirim zaten

ingilizceye burada citizen çeviri yapcaktır
    ...¶¶¶

( topic sizin ve bizim için yararlı olucak biçimde düzenlendi o yüzden gereksiz pm ler ile zaman kaybı olmamasına dıkkat edelim lütfen bizlere kesinlikle pm den gizli soru cevap id şifre YOLLAMAYINIZ... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 4 Kasım 2006; 17:38:11 >
  • Öncelikle cok yararlı olabilecek bir topic...
    Benim bi sorunum var gizli sorumda boşluk olduğunu düşünüorum ve o boşlukdan dolayı gizli sorumun cvp ını kabul etmiyor...
    Bu konuda neler yapmalıyım ticket atsam düzelme ihtimali var mı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz1905 -- 4 Kasım 2006; 17:34:13 >
  • Sevgili Deniz1905,

Öncelikle gizli sorunuzu değiştirmelisiniz. Bu işlemi sadece en az bir kere Premium almış üyeler yapabilir. My KOL'a göndereceğiniz ileti aşağıda belirtilmiştir.

Dear,

Game Account ID: [Kullanıcı adınız]
    Paypal E-mail adress: [Premium alirken odeme yaptiginiz Paypal veya Click & Buy e-mail adresiniz]
    (New) Secret question answer: [Yeni istediğiniz gizli soru cevabı]
    My last 4 digits of the credit card: [Premium alırken ödeme yaptığınız kredi kartınızın son 4 hanesi]

Please, change or update the the Secret Question of the account which belongs to ID: [Kullanıcı adınız].
    Once more, when you update my informations, can you please check on yourself also if the update succeeded, and send me a message please?

Thank you very much.
    My best regards.

Köşeli parantezdeki bilgileri yazarak My KOL'a göndermelisiniz. Support'a göre son 2 premium almış kişi hesabın gerçek sahibi kabul edilir. Bu bilgiler hesabın size ait olduğunun GM'lere kanıtlanması içindir.

• Benim 67 lvl asasım kredi kartından dolayı 20$ yuzunden cash alımı yuzunden ban yedi.Bunu açtırmanın bir yolu yokmu 20$ versemde açsalar gibisinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Sevgili Deniz1905,

Öncelikle gizli sorunuzu değiştirmelisiniz. Bu işlemi sadece en az bir kere Premium almış üyeler yapabilir. My KOL'a göndereceğiniz ileti aşağıda belirtilmiştir.

Dear,

Paypal E-mail adress: [Premium alirken odeme yaptiginiz Paypal veya Click & Buy e-mail adresiniz]
    My last 4 digits of the credit card: [Premium alırken ödeme yaptığınız kredi kartınızın son 4 hanesi]

Please, change or update the the Secret Question of the account which belongs to ID: [Kullanıcı adınız].
    Once more, when you update my informations, can you please check on yourself also if the update succeeded, and send me a message please?

Thank you very much.
    My best regards.

Köşeli parantezdeki bilgileri yazarak My KOL'a göndermelisiniz. Support'a göre son 2 premium almış kişi hesabın gerçek sahibi kabul edilir. Bu bilgiler hesabın size ait olduğunun GM'lere kanıtlanması içindir.

Çok Saolun Denicem İns Olur...

• pre. yok bende şimdi ben deiştiremezmiyim illa pre. mi olmak lazım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingstep -- 4 Kasım 2006; 22:23:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyingstep

pre. yok bende şimdi ben deiştiremezmiyim illa pre. mi olmak lazım ??

Malesef evet:(

Çok güzel bir topic.:)Ama umarım yorulmazsınız çevirirken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Sevgili Deniz1905,

Dear,

Thank you very much.
    My best regards.

Başta tebrikler güzel topic

Şimdi senin dediğine göre en az bir kere pre almış olman lazım diyorsun. Ben bundan 3-4 ay önce Gold üyelik almıştım ve şu an preli deilim. Şimdi ticket yollasam değiştirme gibi bir ihtimalleri varmı?

• Sevgili mavi1991;

Bu konu | tarafından daha sonra anlatılacak ve açıklanacaktır. Fakat bunun için birkaç gün beklemeniz gerekmekte.

Sevgili flyingstep,

Gizli sorunuzu değiştirebilmeniz için en az bir kere Premium almış olmanız gerekmektedir. Daha önce almış olmanız yeterlidir.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errorman_cem -- 7 Mayıs 2007; 22:12:27 >
  • MErhaba kardeş Ben gizli sorumu değiştircem de o bilgileri yazdım ama yanlış ticket ile attım galiba tam olarak nerden atıcağımı söylermisin Birde gold Premiyum var.

[simage]http://img135.imageshack.us/my.php?image=adszpo9.jpg [/simage]

resimde nerden atıcam yazıyı ?
    ha birde unutmuştum Please, change or update the the Secret Question of the account which belongs to ID: BU ney kullanıcı adı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <::shadow_hunter:> -- 5 Kasım 2006; 8:30:24 >
  • ya arkadaşlar bana bunu yolladılar.ben kendimce çevirdim ama yine de bi sorayım şimdiden teşekkürler..

" Your payment information for the account has been verified. The information that we need from you now is your new secret question and answer. In order to choose a secret question, I need you to visit our websitehttp://www.knightonlineworld.com. Click on the "register" link for new accounts, you do not need to create a new account, but I will need you to scroll down to the bottom of the page. Please find the drop down menu where it says "enter a hint to remind you of your secret key". From this drop down menu, please select one, and write it down. Now that you have chosen a new secret question, please think of a secret answer, once you have this information; please submit a new ticket with that information. Once we have received this information, I will make the necessary changes to your account from the information provided. I apologize for any inconvenience this may have caused. Thank you for playing Knight Online. -Knight Online Customer Support Team "

• citizen benim premiumum yok karakterimin gizli sorusunu unuttum değiştirmek için bi mail yazmak istiyorum yazabilirmiyim nasıl yazıcam nerden yazıcam lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

ya arkadaşlar bana bunu yolladılar.ben kendimce çevirdim ama yine de bi sorayım şimdiden teşekkürler..

" Your payment information for the account has been verified. The information that we need from you now is your new secret question and answer. In order to choose a secret question, I need you to visit our websitehttp://www.knightonlineworld.com. Click on the "register" link for new accounts, you do not need to create a new account, but I will need you to scroll down to the bottom of the page. Please find the drop down menu where it says "enter a hint to remind you of your secret key". From this drop down menu, please select one, and write it down. Now that you have chosen a new secret question, please think of a secret answer, once you have this information; please submit a new ticket with that information. Once we have received this information, I will make the necessary changes to your account from the information provided. I apologize for any inconvenience this may have caused. Thank you for playing Knight Online. -Knight Online Customer Support Team "

hemencevir.com da da denedim çevirmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: atackhan

citizen benim premiumum yok karakterimin gizli sorusunu unuttum değiştirmek için bi mail yazmak istiyorum yazabilirmiyim nasıl yazıcam nerden yazıcam lütfen yardım

evt abi benmde konu aynı

bide pre. illa gold mu olması lasım bronza alsak olmasmı???
  • Sevgili <::shadow_hunter:>;

5. seçeneği işaretlemeniz gerekmektedir.

Sevgili CoM_X;

Ödeme bilgileriniz doğrulanmıştır. Şimdi bize gerekli bilgi yeni gizli soru ve cevabınız. Gizli soru seçmek için sitedeki register linkine tıklayın, bunu yeni hesap açmanız için istemiyoruz, sayfada oku aşağı kaydırın ve sayfanın altına kadar gidin. "enter a hint to remind you of your secret key" yazan menüyü bulun, birisini seçin ve aşağısına yazın. Şimdi yeni bir gizli soru seçtiniz, lütfen yeni bir gizli cevap bulunuz, bu bilgiyle yeni bir ticket gönderiniz. Bu bilgiyi aldığımızda bilgiye göre hesabınıza gerekli değişiklikleri yapacağız.

Görüldüğü üzere ödeme bilgileriniz doğrulanmış. Sizin yapmanız gereken şimdi bir ticket göndermektir. Ticket'ta bilgilerinizin daha önce doğrulandığını belirtin, yeni bir gizli soru cevabı seçin. Aşağıdaki yazı, sizin yeni bir gizli soru cevabı seçmek istediğinizi belirtmektedir. My KOL'dan gönderebilirsiniz onlara. Fakat önce register.asp'den onların dediğini yapmayı unutmayınız.

I have requested a secret question answer change and Customer Support verified my payment information. I would like to select a new secret question answer. Please change my secret question answer to "[İstediğiniz gizli soru cevabı]".

Sevgili atackhan;

Gizli soru cevabınızı değiştirebilmeniz için en az bir kere Premium almış olmanız gerekmektedir. Daha önceden almış olmanız da yeterlidir.

Sevgili ATİbaba2;

Bronze almış olmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 5 Kasım 2006; 15:41:35 >

• sayın citizen,
    premium almadan çarımı kurtarma şansım yokmudur?gizli soruyu öğrenmem için
    bir diğer sorum ise benim bi çr daha vardı gizili sorusunu abuk subuk şeyler yazmıştım ve hiç kullanmadım key olsa bile hacker öğrenemezdi çünkü hiç kullanmadım peki hackerlar nasıl şifremi değiştirdiler?yöntemleri nelerdir?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanargani -- 7 Mayıs 2007; 22:13:05 >
  • kardeş bişi daha sordum ama yanıtmalamışsın

Please, change or update the the Secret Question of the account which belongs to ID: BU ney kullanıcı adı anlamadım çünkü yukarda bi kullanıcı adı var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.