Şimdi Ara

Yok artık Almeida

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen yıl Beşiktaş'ın yıllık 1.7 milyon Euro'ya ulaşan teklifini reddeden Hugo Almeida, yeni transfer olduğu Kuban Krasnodar'dan sezon sonuna dek sadece 200 bin Euro alacak.

    Geçen sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılan Hugo Almeida yarım sezonluk İtalya macerasının ardından Rusya Ligi takımlarından Kuban Krasnodar'a transfer oldu. Almeida Rus takımı ile bu sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

    Kuban Krasnodar, 30 yaşındaki Almeida'nın kariyerinde ki beşinci transferi oldu. Portekizli forvet daha önce Porto, Werder Bremen, Beşiktaş ve Cesena'da forma giymişti.

    Kuban Krasnodar Rusya Ligi'nde 26 puan ile 8. sırada.

    Uzun bir süre boşta gezdikten sonra Ekim ayında Serie A ekiplerinden Cesena ile sözleşme imzalayan Hugo Almeida, geçtiğimiz hafta karşılıklı anlaşma sonucu takımdan ayrılmıştı.Cesena ile 10 maça çıkan 30 yaşındaki golcü, gol kaydedemeden oradan ayrıldı.

    Bu transferi esas ilginç kılan nokta ise Almeida'nın Rus takımından alacağı ücret. Daha geçen yıl Beşiktaş'ın yıllık 1.7 milyon Euro'ya ulaşan teklifini elinin tersiyle geri çeviren Almeida, Kuban Krasnodar'dan sezon sonuna dek sadece 200 bin Euro alacak.

    Hatırlanacağı üzere geçen hafta Rus medyası kaynaklı çıkan haberlerde Kuban'ın Almeida'ya ayda 200 bin Euro ödeyeceği öne sürülmüştü. Ancak söz konusu rakamın aylık değil mayıs ayına dek ödenecek toplam para olduğu ortaya çıktı.






    Adamlar bizim ligi soyulacak banka olarak görüyor. 1.7 i kabul etmemiş şimdi 200 bine tamam diyor. Bizim kulüp başkanlarında suç uçuk kaçık maaşlar veriyor. Acaba Burak ve Selçuk yurt dışına gidebilse ne kadar maaş alır ? Gelen yabancılara en az 1.5 veriliyor Hamit 2.750.000 Euro alıyor







  • Kulüpler iyi yönetilmiyorlar. Harcanan paralara yazık günah boş yere havaya gidiyor paralar. Yıllık ücretler inanılmaz detecede fazla. İhtiyaçlar doğrultusunda transferler işler yapılmıyor altyapıya yatırım sıfır.

    Beşiktaşımızın doğru yolda olduğunu düşünüyorum doğru işler yapılıyor. Altyapıdan da iyi oyuncular çıksa daha güzel olacak ama bu daha ilerdeki seviyelerde.

    Gs malesef oyunculara çok para veriyor çok para isteyene rest çekebilmeli bi kulüp çünkü türkiyede yeri dolmayacak oyuncu yok oyuncuyla anlaşılamazsa teşekkür edip yollanmalı ama gs kendisi attırmak istedi orası başka oyuncular kendileri talep etmedi sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Topuz gibi vasat bir topçuyu 9 m bonservis ücreti olmasına rağmen Fener ve Beşiktaş ölesiye kapışırsa
    Alper Potuku Hamit Altıntopu Selcuk İnanı Fenerbahceyle Galatasaray ölesiye kapışırsa fiyatlar bu seviyeye gelir arz-talep meselesi.

    Adam taraftar istiyo dıyo kaptırırsam b.ku yerim diyor :) Biri 1.5 verıyo oteki 1.7 sonra dıgerı yıne 1.9 oteki 2.2 böyle böyle gıdıyor.


    Tabi tek faktör bu değil türlü türlü şeyler işte. Gel gelelim cok gereksiz paralar gidio
  • Kulupler yavas yavas akilaniyorlar.Eski rakamlarla sozlesmeler olmaz artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster istemez bu ortamda Burak Selçuk gibilerinin maaşlarda indirime gidilmeso lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber yanlış yılda 2.4 milyon ayda 0.2 milyon alacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş şu anda en aklı başında transfer yapan takım. Ts çöküşe girecek, gs son senelerdeki savrukluğunun faturasını bu önümüzdeki yıllarda ödiyecek, fb nin tuzu kuru o ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonafide

    haber yanlış yılda 2.4 milyon ayda 0.2 milyon alacak

    Bence de yanlış gibi. Türkiye'de 2. yari icin Almeida'ya 400-500bin ödeyecek takım çok. Süper Lig veya 1.Lig farketmez. En azından bu şekilde düşününce hesap pek tutmuyor. Rusya'nın maaş konusunda Türkiye'den pek farkı yok.
  • özledik be cigano
  • Almeida kafasinı duvarlara vuruyordur şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş kalelere vuramadığı o kafaları duvarlara zamanında vursaydı iyiydi.Bize yaptığı tek iyilik gitmesi oldu,paradan ötürü değil.Ba
  • Bu hızla gıderse bır sonrakı transferınde Almeıda anlastıgı kulube 100.000 euro verecek seklınde haberler alacagız
  • Bunun sonu Ailton'a gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan su adami almadik ya umutun bulundugu takimda ibrahimovic gibi gelirdi mubarek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ploff

    Bu hızla gıderse bır sonrakı transferınde Almeıda anlastıgı kulube 100.000 euro verecek seklınde haberler alacagız

  • Galatasaray'a kakalaydık iyiydi şu adamı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.