Şimdi Ara

Türk erkeklerinin aynaya bakmadan Türk kızlarını beğenmemeleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
23
Favori
18.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wild8080

    Uzun yıllar Yurtdışında iş sebebiyle bulunmuştum size şu kadar söylüyeyim TÜRK KIZLARI kadar Namuslu,Alımlı,terbiyeli,Güzel vs vs görmedim
    bakmayın siz o TV ekranlarındaki çakmalara seçmeleri koyuyorlar ekran karşısına bizimkilerde havalara giriyor en basidi kıza bakıyorsun on numara beş yıldız ama ten kokusu ve bakımı insanı iğrendiriyor sadece yüz ve fizik bakımı var bunlarda domuz etindenmidir nedir bilmem ama çok pisler ayda bir banyo yapıyorlar desek yeridir kokularınıda sürekli sıktıkları parfümle ve deodartnla kapatmaya çalışıyorlar

    Hiç bir milletin bayanları bizim TÜRK KIZLARININ eline su dökemez
    Türk Erkeği kadarda AİLE'sine Bağlı millette yoktur net söyleyeyim. gavurların hepsi çocuk yaptıktan sonra ayrılıyor zaten görüyorsunuz.
    batıdaki bir çok bayanda TÜRK Erkeğinin bu sıfatını seviyor ve TR gelip evleniyorlar.
    kısaca TÜRK'ler Adet ve geleneklerinde, kültüründe TEK EŞLİLİK olduğu için ve Sevgi, Saygının sadece bu toplumda olduğu için Türk erkeği tercih sebepleri oluyor.

    İki konuda katılmıyorum size:

    birincisi herkes Türklerle evlenmek istemez. Hatta nefret eden bile çok.
    ikincisi sadakat derseniz o zaman Rus kızı der geçerim, net.




  • Avrupadaki kizlar GuZeL olduklari icin dogum yapiklarinda cikan erkek cocuklarida tam ağziniza laik olmasi bizim sucumuz mu?? kiz guzel cocugu da guzel ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşı alanya, bodrumda falan bi tatile alalım da bi yabancı kız görsün, ondan sonra türk kızı vs. desin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

    Eve geldiğinde kızını öyle bir halde yakaladığında da aynı şeyleri söylecek misin çok merak ediyorum.

    Bu cümlede bile ayrımcılık kokuyor yobaz kardeşim. Neden oğlumu o şekilde yakalayınca yapacaklarımı merak etmiyorsun da kızımı örnek veriyorsun? Ha çok merak ediyorsan şöyle diyeyim.Benim kızımla senin oğlun sevişiyorsa da,benim oğlunla senin kızın sevişiyorsa aynı şeyleri yaparım.Hijyene dikkat ediyorlar karşılıklı mutluluk icindelerse ve hamilelik gibi planlı olması gereken şeyler hakkında nasıl korunup davranacaklarını biliyorlarsa mutlu olurum.Sende mutlu olmalısın,olacaksın da.Sevgili yobaz kardeşim yasalarımıza göre yetişkin kimseye çocuğun dahi olsa zorla birşey yaptıramazsın.Ve tekrar evet sex 15-16 lı yaşlardan sonra "bilinçli" şekilde düzenli olarak yapılması gereken doğal bir aktivitedir.Sen nasıl yaşarsan yaşa beni ilgilendirmez git yobaz bi kız bul evlen,bana göre bir şerefsizlik yaparak sana göre doğruyu yaparak doğacak olan kızının özgür iradesini yok et ve o da yobaz olsun.Beni ilgilendirmez.Ancak kızın birgün dönerde yanlış yaptigini anlar gider sevdiği erkekle sevişirse ve sen onu döver, söver öldürürsen buna teşebbüs edersen beni ilgilendirir.Devleti de ilgilendirir.Tıpkı "kendini din düşmanı " olarak tanımlayan bir babanın kızının kapanmasına karşı zulüm ettiğinde onu korumak zorunda olduğumuz gibi.Dine karşı olsam da bir bireyi babası dahi olsa bireyin isteği dışında dinsizliğe zorlaması nasıl serefsizlikse sex düşmanı bananin kızını sex yaptigi için zorlaması da o derece şerefsizliktir.Benim düşüncelerim değil olması gereken birşey bu yobaz kardeşim. Düşünce olarak ben yobazların sırf yobazlıklarından dolayı gebermesini isteyebilir arzulayabilirim ki arzuluyorumda .fakat bunu uygulamaya geçirdiğim anda yada teşebbüs ettiğim anda en adi sıfatları hak eden bir insan olurum.Ben istediğim kadar doğru olduğunumu savunsamda.Velhasıl kelam sex dinine tapanında muslumanında putperestin yada ateistin yada benim ilahım elmadır ateştir diyen insanında özgür olması gerekir ve özgürce yaşar ibadet eder sevişir. Bunlar arasında bir fark yoktur.Kimin lehine fark olmasını isterse istesin devletde toplumda bunu yapiyorsa en adidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne kadar boş ve anlamsız konu varsa bu forumda en çok ilgi gören konu oluyor. Bu durumdan rahatsız olan bir tek ben miyim? Daha da kötüsü bazı boş konuşan üyelerin seviyeli tartışmaların içine girmesi ve mesaj kirliliği yaratması.

    Türk kızı vs. türk erkeği kavgalarının yeri ekşi sözlük vs. gibi yerlerdir. Gidin orada dövüşün.

    Madem mesaj yazdım bu konudaki fikrimi açıklayayım: Her konuda olduğu gibi gene herkes olaya subjektif, işine geldiği gibi yaklaşmış. Bir şey yazsam saçma sapan cevaplar alacağım. Bu tarz konularda kimse zerre kadar empati sahibi değil. Ne türk kızı kendini türk erkeğinin ne de türk erkeği türk kızının yerine koyabiliyor. İki tarafın da beraber olma amacı farklı. En komiği de bu tarz çıkar ilişkilerinin adına AŞK, SEVGİ vs. denmesi. Gerçekten seven azınlığı tenzih ediyorum tabi.

    Merkezinde para,cinsellik ve gösteriş olan ilişkilerde sevgi ve saygı bulunmaz! Hangi ilişkide bu üçünden biri merkezde değil ki? O yüzden de kadın erkek savaşı gün geçtikçe daha şiddetli bir hal alacak ve kimse aynaya bakmadan birbirini eleştirecek. Sosyal medyanın olumlu yanı insanların aslında ne kadar kin ve nefret dolu olduğunu göstermesi. Türk kızlarına DH gibi erkeklerin çoğunlukta olduğu siteleri, türk erkeklerine de türk kızlarının çoğunlukta olduğu siteleri okumalarını(bir kullanıcı da türk kızları dedikodu yapıyor demiş, hoca kusura bakma da türk erkekleri ne yapıyor?) tavsiye ediyorum. Karşı cinsin gerçek yüzünü görün ve ona göre hayatınızı şekillendirin!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 30 Ocak 2015; 19:15:42 >




  • siz bu klasik tartışmayı yaparken milyonlarca kişi sevişiyor.ben de gidip sevgilimlen aşk yaşayim.kazanan belli olunca söylersiniz.
    muck
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

    Prenses gibi büyütülmedim. Yetinmeyi öğrenerek büyüdüm. Türk insanı net kendini beğenmiştir. Heryerde üstünlük taslarlar. Ya ben tipten egodan bahsetmedim hiç sen açtın bu konuları. Ben insanların birini eşeltirmeden önce hiç kendilerine bakmamalarında ve şekilci olmalarından bahsediyorum.

    Ya sen kimsin tek basina Turk insaninin kendini begenmis olduguna karar veriyorsun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde seni görsek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okumadı Sürünüyo

    bizim türk kızlarında beğenmediğimiz şey fizikleri değil kezban olmaları.

    saçma sapan tripleri egolarını tatmin etme çabaları mesajları görüpte cevap vermeme beyinlerini kullanamama.

    arkadaş nokta atışı yapmış , saygılar der ve susarım dahada yorum düşmez
  • Ben müslümanlar iyi, avrupalılar kötü demiyorum ki. Her ulusun, ırkın pisliği vardır. Hatta bence müslümanlar avrupalılardan 10 kat daha kötü ve pis bir ırk ama yine de avrupa örnek gösterilmesi gereken bir yer değil diye düşünüyorum. Hiçbir insanın ırkına, milliyetine göre değerlendirilmesine karşıyım. Sanki türkler çok mu iyi? Herkes yahudilere küfür edip duruyor. Allah aşkına türkler, araplar yahudilerden daha mı iyi? Dediğim gibi kesinlikle ırkçı veya milliyetçi değilim. Avrupanın tabikide örnek alınması gereken yerleri var ama siz gidip sadece sex ve birayı görürseniz bu normal değildir. Şu anda ismini hayırlayamadığım ünlü avrupalı bir üniversite araştırma yapmıştı ve sonucunda daha önceden karısından başkasıyla sex yapmamış insanlar evlilik hayatında daha mutlu olduğu ortaya çıkmıştı. Bazıları "erkekler yapınca aslan, kızlar yapınca .rospu oluyor" demiş. Yav ben erkekler yapınca aslan mı diyorum o da aynı hesap. Şimdi bazıları bana "tipsiz olduğu için hayatında daha önce bir kızla ilişki yaşamadığı için böyle konuşuyor" diyecektir. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bir çok kızla ilişki yaşadım ve hepsi de çok güzeldi ve çoğu kızda bana çok yakışıklı olduğumu söyler. Önemli olan zihniyettir. Tip, ırk, milliyet hepsi yalan. Benim düşüncem de budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

    Türk erkeklerininde bir çok kötü özelliği var. Burda konu sizin neyi beğenip beğenmediğiniz değil. KEndinizi görmeden şekilcilik yapmanız. Kıvanç Tatlıtuğ olsan bile hakkın yok ya neyse.

    Bir kezo daha
  • Kokusu vaaar havada gayy kokusu varr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklılık ya da güzellik niye bu kadar önemli ki ? Gitmesi ufacık bir kazaya bakar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

    Ben müslümanlar iyi, avrupalılar kötü demiyorum ki. Her ulusun, ırkın pisliği vardır. Hatta bence müslümanlar avrupalılardan 10 kat daha kötü ve pis bir ırk ama yine de avrupa örnek gösterilmesi gereken bir yer değil diye düşünüyorum. Hiçbir insanın ırkına, milliyetine göre değerlendirilmesine karşıyım. Sanki türkler çok mu iyi? Herkes yahudilere küfür edip duruyor. Allah aşkına türkler, araplar yahudilerden daha mı iyi? Dediğim gibi kesinlikle ırkçı veya milliyetçi değilim. Avrupanın tabikide örnek alınması gereken yerleri var ama siz gidip sadece sex ve birayı görürseniz bu normal değildir. Şu anda ismini hayırlayamadığım ünlü avrupalı bir üniversite araştırma yapmıştı ve sonucunda daha önceden karısından başkasıyla sex yapmamış insanlar evlilik hayatında daha mutlu olduğu ortaya çıkmıştı. Bazıları "erkekler yapınca aslan, kızlar yapınca .rospu oluyor" demiş. Yav ben erkekler yapınca aslan mı diyorum o da aynı hesap. Şimdi bazıları bana "tipsiz olduğu için hayatında daha önce bir kızla ilişki yaşamadığı için böyle konuşuyor" diyecektir. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bir çok kızla ilişki yaşadım ve hepsi de çok güzeldi ve çoğu kızda bana çok yakışıklı olduğumu söyler. Önemli olan zihniyettir. Tip, ırk, milliyet hepsi yalan. Benim düşüncem de budur.

    Muslumanlara avrupalilardan 10 kat daha pis diye goren zihniyet dayan beynin vucuduna atama kazandi en kisa zamanda yerlesick

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DarkGuardian06 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben senin kardeşin değilim. Orda da kızın kelimesini öylesine kullandım. Erkekler için de aynı şeyleri söylüyorum zaten. Ayrıca sen insansan ben değilim. Muhattap alınacak biri değilsin. Sana geniş hayatında başarılar dilerim. Bundan sonra sana hiçbir şey yazmıycam. Hadi eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlaşılmasın ben de müslümanım hatta dindarım bile denebilir. Demek istediğim genel olarak bakıldığında müslümanlar daha kötü bir ırk avrupaya göre. Ortadoğudaki katliamları görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen facebookda bir kızın profilinde gördüm "birşeye sahip olamayacaksan bakma çık profilimden"(buna benzer bir yazı tam hatırlamıyorum) diye resim koymuş o üst tarafa benim merak ettiğim bu olay sadece bizim ülkeye mi özel varmı başka ülkedeki kızlarda bu tip davranışlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkGuardian06


    quote:

    Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

    Eve geldiğinde kızını öyle bir halde yakaladığında da aynı şeyleri söylecek misin çok merak ediyorum.

    Bu cümlede bile ayrımcılık kokuyor yobaz kardeşim. Neden oğlumu o şekilde yakalayınca yapacaklarımı merak etmiyorsun da kızımı örnek veriyorsun? Ha çok merak ediyorsan şöyle diyeyim.Benim kızımla senin oğlun sevişiyorsa da,benim oğlunla senin kızın sevişiyorsa aynı şeyleri yaparım.Hijyene dikkat ediyorlar karşılıklı mutluluk icindelerse ve hamilelik gibi planlı olması gereken şeyler hakkında nasıl korunup davranacaklarını biliyorlarsa mutlu olurum.Sende mutlu olmalısın,olacaksın da.Sevgili yobaz kardeşim yasalarımıza göre yetişkin kimseye çocuğun dahi olsa zorla birşey yaptıramazsın.Ve tekrar evet sex 15-16 lı yaşlardan sonra "bilinçli" şekilde düzenli olarak yapılması gereken doğal bir aktivitedir.Sen nasıl yaşarsan yaşa beni ilgilendirmez git yobaz bi kız bul evlen,bana göre bir şerefsizlik yaparak sana göre doğruyu yaparak doğacak olan kızının özgür iradesini yok et ve o da yobaz olsun.Beni ilgilendirmez.Ancak kızın birgün dönerde yanlış yaptigini anlar gider sevdiği erkekle sevişirse ve sen onu döver, söver öldürürsen buna teşebbüs edersen beni ilgilendirir.Devleti de ilgilendirir.Tıpkı "kendini din düşmanı " olarak tanımlayan bir babanın kızının kapanmasına karşı zulüm ettiğinde onu korumak zorunda olduğumuz gibi.Dine karşı olsam da bir bireyi babası dahi olsa bireyin isteği dışında dinsizliğe zorlaması nasıl serefsizlikse sex düşmanı bananin kızını sex yaptigi için zorlaması da o derece şerefsizliktir.Benim düşüncelerim değil olması gereken birşey bu yobaz kardeşim. Düşünce olarak ben yobazların sırf yobazlıklarından dolayı gebermesini isteyebilir arzulayabilirim ki arzuluyorumda .fakat bunu uygulamaya geçirdiğim anda yada teşebbüs ettiğim anda en adi sıfatları hak eden bir insan olurum.Ben istediğim kadar doğru olduğunumu savunsamda.Velhasıl kelam sex dinine tapanında muslumanında putperestin yada ateistin yada benim ilahım elmadır ateştir diyen insanında özgür olması gerekir ve özgürce yaşar ibadet eder sevişir. Bunlar arasında bir fark yoktur.Kimin lehine fark olmasını isterse istesin devletde toplumda bunu yapiyorsa en adidir.

    Yobaz arap sevicilerle birlikte sizin gibilerin de gebermesini arzuluyorum ben. Ama sadece arzuluyorum bak Türk kültürünü de Türk aile yapsını da sizin gibiler katlediyor. Birgün bu ülkeden yok olursunuz İnşallah.




  • Eufloria kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin kişi zaten avrupa özentisi . Orda daha bile çok var böyle tipler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettim de diyelim ki türk erkeklerinin %75'i sizin o paylaştıgınız erkeklere benzedigini varsayalım. Peki sizin karakteriniz tripleriniz değişecek mi ? cevap: değişmeyecek !
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.