Şimdi Ara

Ryse ve LEGO Oyunları Steam'de İndirimde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Yaptığı indirimlerle PC oyuncularına her hafta farklı fırsatlar sunan Steam bu hafta sonu boyunca devam edecek olan indirimleri geçtiğimiz dakikalar itibariyle oyunculara sundu.
     
         Xbox One'ın çıkış oyunlarından olan ve geçtiğimiz dönemde PC çıkışını da yapan Ryse: Son of Rome bu indirimler kapsamında %50 indirimle 29,50 TL'den satışa sunulmuş durumda.
     
        Ayrıca LEGO Batman 3, LEGO The Hobbit ve LEGO Marvel Super Heroes gibi oyunlar başta olmak üzere çoğu LEGO oyunu uygun fiyatlardan satışta.
     
         Ryse'ın Steam sayfasına buradan, LEGO oyunlarına ait sayfaya da buradan ulaşabilirsiniz.




  • Ryse çok fazla olumsuz eleştiri almış olsa da . Gayetgüzel bir oyun. Crytek bence bu oyunu süper ayarlamış konu + grafik olarak ama değeri bilinmedi ya da toplumun zevkine uymadı diyelim.

    Tavsiyem bu oyunu indirimde kaçırmayın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dün keşke lego oyunları indirime girsede lotr la movie yi alsam diyordum :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oo fiyat iyi cidden

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ryse yorumlarına aldırış etmeyin işlenen konu çok iyi ve yüksek sistemlerde harika grafikler sunuyor. düşman modellemeleri çok az neden bırakılmış bilmiyorum ama bazı zıplama tırmanma işlerini bize yaptırsa komboda yanlış tuşa basınca kabul etmese de cezalandırsa bir de düşman modellemeleri fazla olsaydı eleştirilecek hiçbir yanı kalmazdı. yinede oyun resmen akıyor executionlar ve savaş dinamikleri çok keyifli. online mod gladiator müsabakaları da keyifli mücadeleler sunuyor çeşit çeşit arenalar ve görevler var. ister tek ister co op yapabiliyorsunuz.

    seçilebilir gladiatorler arasında crysisten nano suitiyle prophet da var :D
  • gecen kaptım walking deadleri, para kalsaydı su legolardan en azından son cıkan 1-2sini alırdım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ryse oynamayan varsa kaçırmasın derim. Evet dövüş sistemi daha kyi olabilirdi ve evet genekde çok dar slanlarda ilerliyorsunuz. Ama grafik hikaye sunumu konuşnalardaki dudak senkronizasyonu atmosfer optimizasyon 10 numara. Kaçırmayın derim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus

    gamestop'da 10 dollars.<br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=102161566&url=http://www.gamestop.com/pc/games/ryse-son-of-rome/117707" data-href="http://www.gamestop.com/pc/games/ryse-son-of-rome/117707">http://www.gamestop.com/pc/games/ryse-son-of-rome/117707</a>

    10$=25 TL
    Enpara ile 15 TL
    enpara olmazsa bile 29 TL ye steamden alın satış TR ye yansısın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • TL ye geçtiğinden beri Steam Paypal ödeme sitemini kaldırılmış. Maestro da yok. Oyun satın alamıyorum Kredi kartım da yok :( . Paysafecard gibi cortlak ödeme yöntemlerine kaldık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Crytek'i ve oyunlarını da hiç sevmem fakat Ryse gerçekten incelemelerinin üstünde bir oyun alınmasını tavsiye ederim. Tamam çok fazla animasyon yok, düşmanların tipi birebir aynı ama hikaye oldukça başarılı ve videolarını izlediğim zaman bu ne be hep QTE dediğim dövüş sistemi gerçekten öyle ama beni aşırı eğlendirdi ve bu sistemi sayesinde filmlerde gördüğümüz güzel koreografi sahneleri gibi dövüşüyoruz. Online modu da fena değil ve fiyatı da oldukça uygun zaten bunların yanında sırf benchmark için bile kullanabilirsiniz.
  • Ryse fiyatı çok iyi kesin alın derim değer.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.