Şimdi Ara

öncü operasyon görevi sorunu(ÇÖZÜLDÜ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadas bu jetonla oyunu oynayan arkadaslar bilir,verdiği gorevlerde diyorki infernoda ölüm macında 200 puan topla 20 kez oynadım sadece 1 oyunun sonunda puan düştü.. bugdamı bu?

gorevin ustune tıklıyorum ozaman benı otomatık dopdolu bi inferno olum macı haritasına sokuyor.Bonus silahlarda adamları vuruyorum 1 oyunda vurduklarımı sayıyor 10 oyunda saymıyor su anda 30. oyunumu atıcam infernorda ve sadece 3 oyunu saydı!Bug gibi bişey bu anlamadım, oyunu sildim kurdum gene düzelmedi.. Gorevi anladım yapıyorum fakat saymıyor! onceki gorevleri yaptım 10-15 tane hiç birinde sorun cıkmadı ama gelgelelim nuke ve infernoda bonus silahla vurma ve 200 puandan dusmeli gorevlerde puan dusmuyor dediğim gibi HELP ME PLS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 5 Şubat 2015; 15:48:59 >

• radef kullanıcısına yanıt
    Bonus silahlarla yapın diyor sanırım o görev.Ekranın sol tarafında saydam bir şekilde "Bonus Silah" göstergesi çıkar.30 saniye falan sürüyor bir bonus sanırım.Dakkada bir geliyor olması lazım birde orda gelen silahları deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Bonus silahlarla yapın diyor sanırım o görev.Ekranın sol tarafında saydam bir şekilde "Bonus Silah" göstergesi çıkar.30 saniye falan sürüyor bir bonus sanırım.Dakkada bir geliyor olması lazım birde orda gelen silahları deneyin

bu dediğiniz g ye basılarak alınan silahlar değilmi? ben zaten onlarla yapmaya calısıyorum. gene aynısı oldu gene oynadım inferno gene saymadı delirecem neden boyle ya:(
    botlarla oynuyorsunuzdur belki , bir oyuncu yoksa en az saymaz

• quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

botlarla oynuyorsunuzdur belki , bir oyuncu yoksa en az saymaz

abi bak gorevin ustune tıklıyorum ozaman benı otomatık dopdolu bi inferno olum macı haritasına sokuy0or bot falan yok. bonus silahlarda adamalrı vuruyorum 1 oyunda vurduklarımı sayıyor 10 oyunda saymıyor su anda 30. oyunumu atıcam infernorda ve sadece 3 oyunu saydı! bug gibi bişey bu oyunu sildim kurdum gene düzelmedi.. gorevi anladım yapıyorum fakat saymıyor! onceki gorevleri yaptım 10 15 tane hiç birinde sorun cıkmadı ama. nuke ve infernoda bonus silahla vurmaı ve 200 puandan dusmeli gorevlerde puan dusmuyor dediğim gibi HELP ME PLS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 29 Ocak 2015; 20:40:17 >
  • maçı tamamlamanız lazım. eğer ben puanı topladım deyip maçı terkediyorsanız ondandır
  • Lütven ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bonus olduğuna emin misiniz ? Scout vs. olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Bonus olduğuna emin misiniz ? Scout vs. olmasın

ya abi 70 oyun attım 3 oyunda topladıgım bonusları dustu.. şaka gibi anlamıyorum neden boyle ticket attım turkce inş cevap verirler kısa zamanda

70 oyun olmasına değil doğru yapıp yapmadığına dikkat et bi çok kişi böyle şeyler paylaşıyor yabancı forumlarda da. Inferno'da oynanan ölüm maçlarındaki Bonus silahlarla alınan puanlar diyor. Doğru mapı oynadığına emin ol. diğer maplarda 1000 de vursan saymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

70 oyun olmasına değil doğru yapıp yapmadığına dikkat et bi çok kişi böyle şeyler paylaşıyor yabancı forumlarda da. Inferno'da oynanan ölüm maçlarındaki Bonus silahlarla alınan puanlar diyor. Doğru mapı oynadığına emin ol. diğer maplarda 1000 de vursan saymaz.

ordan bakınca hakkaten gerizekalıyamı benziyorum?:)
  • bugün infernoya girdim. bende de aynısı oldu. altın jetonu aldım lakin drop için girmiştim, bonus silahla aldığım killeri vermedi.

• Dostum bende oyuna 15 gün önce başladım, bugün de bu bileti satın aldım. Fakat görevi yapmaya çalışırken en başta hiç saymadı öncü operasyon ölüm maçı ilk görev, 100 puan toplama görevi. Sonradan bi maçta 14 puan düştü ama ben kafadan bonus silahlarla en az 100 puan topladım zaten. Bunun çözümü yok mudur varsa bi el atın lütfen. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa105

Dostum bende oyuna 15 gün önce başladım, bugün de bu bileti satın aldım. Fakat görevi yapmaya çalışırken en başta hiç saymadı öncü operasyon ölüm maçı ilk görev, 100 puan toplama görevi. Sonradan bi maçta 14 puan düştü ama ben kafadan bonus silahlarla en az 100 puan topladım zaten. Bunun çözümü yok mudur varsa bi el atın lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Ben ticket attım ve cevap beklıyorum...
  • Cevap verdiklerinde buradan da haberdar edebilirsen çok mutlu olurum
  • Bonus silahlar ile aldığın killer ekranın solundaki süre boyunca geçerli.Yani sen bonus silahı eline aldın yandaki süre dolana kadar kill alamadın o andan itibaren silah elinde kalmaya devam etse bile aldığın puanlar göreve işlemez.
  • Bunların farkındayım zaten biliyorum. Gerekli süre içerisinde puan almama rağmen durum aynı.
  • Mustafa105 M kullanıcısına yanıt
    demekki genel bir problem var,acaba ne zamandır böyle.. umarım kısa zamanda duzeltirler.
    Estağfurullah, öyle bi düşünceyle söylemedim. Genel olarak forumlarda dolanan bi konu olduğu için söyledim. Map isimleri dikkatten kaçabiliyor. Birde CS:GO envanterinde kaç adet eşya var ? Bir ara bende 1000 adet vardı ve hiç drop alamıyordum. 5-10 tane satınca düşmeye başlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

Estağfurullah, öyle bi düşünceyle söylemedim. Genel olarak forumlarda dolanan bi konu olduğu için söyledim. Map isimleri dikkatten kaçabiliyor. Birde CS:GO envanterinde kaç adet eşya var ? Bir ara bende 1000 adet vardı ve hiç drop alamıyordum. 5-10 tane satınca düşmeye başlamıştı.

4-5 adet var dogru haritada oynuyorum ama kabul etmıyor:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.