Şimdi Ara

Ford fiesta sport 1.6 vs Fiat punto evo 1.4 fire dynamic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 aydır araba arıyorum. Fiyatları uygun olsa da hyundai, pejo, skoda, seat, chev markaların modellerine bir türlü içim ısınmadı. Opel, fiat, ford, vw'nin otomobillerini daha çok seviyorum. Birde dış görünüş benim için çok önemli. Haftada 6 gün işe yerime gidip geleceğim. Ev-iş yeri arası tam olarak 10km. Onun dışında uzun mesafede vs. kullanmayacağım. Güvenliği ve donanımlı olması önemli. VW'ler çok pahalı, opel'de düşük km bulamadım. Birde LPG düşünmüyorum. Arabayı kafam rahat etsin diye alıyorum birde başıma bir sürü sorun çıkmasın. Ayda 100 lira daha çok veririm benzine kafam rahat olur. Birde bekar çalışan biriyim 6 ayda bir vergiye 400 lira vermek çok önemli değil.

    Bunlar dışında çok fazla araba kullanmadım. En son 2010'da ehliyet sınavında kullanmıştım ve kurslarla birlikte ilk araba deneyimimdi. 90 aldım direksiyondan ama Ankara'da bahçelievlerde oturuyorum yollar biraz atraksiyonlu yeni biri için :D O yüzden 30bin lira üstü araba hiç düşünmüyorum hatta bulduğum arabalar 29 bin liraya satılıyor ancak 27'ye felan alma derdindeyim. Acemi olduğum için sedan araç da düşünmüyorum park etmek vs. daha zor olacaktır. Başta düşündüğüm bütçe 20bin liraydı herkeste olduğu gibi çıka çıka 30binlere geldik...

    Arabalar konusunda çok bilgim yok babam hep çalıştığı firmanın arabasını kullanırdı o yüzden hiçbir sorun veya masrafla karşılaşmadık.

    30bin liraya kadar az kullanılmış 25bin lira üstüyse tercihen 2010 model üstü olan. 25bin lira altındaysa en az 2005 model olan hb dizel veya benzin araç önerilerinizi dinlemek isterim. Ayrıca temiz otomatik bulmak zor ama otomatik vites daha güzel olabilir benim için.

    Teşekkürler...

    Ekleme: başlıktaki araçlar hakkında yorumlarınızı da dinlemek isterim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.