Şimdi Ara

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Beyond: Two Souls ile Heavy Rain'i geliştiren Quantic Dream'in efsanevi oyunu Fahrenheit: Indigo Prophecy'nin Remastered sürümü, sessiz sedasız bir şekilde PC, Linux, Mac ve iOS için duyurulmuştu.

İlk olarak 2005 senesinde PC, PlayStation 2 ve Xbox için piyasaya çıkan Fahrenheit: Indigo Prophecy, 2007'de de Xbox 360'a çıkmıştı. Şimdi ise yenilenmiş grafikleri, yüksek çözünürlüğü, yüksek dokuları ve ek özellikleri ile 29 Ocak 2015'te piyasadaki yerini alacak.

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered'ın çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda ise yenilenen grafikleri ve elden geçen dokuların farkını görebilirsiniz. İyi seyirler.

• keşke şu oyunun 2.si çıksa

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • android ? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

android ? :(
    Videoyu izlerken HD görüntüler ne zaman gelecek diye beklerken zaten HD halini izliyor olduğumu sona doğru anladım. Eski sürümünü oynayalı bayağı olmuş ki farkı anlamakta güçlük çektim. Heavy Rain'den sonra grafik anlamında çok bir şey ifade etmese de hikaye ve olayları işleyişi bakımından ondan çok daha öte bir oyun Fahrenheit bence. Heavy Rain'de sonlara doğru iyi şaşırtmıştı ama. Umarım Quantic Dream başarılı oyunlarıyla karşımıza çıkmaya devam eder. The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi oyunlara ilham kaynağı olması açısından da varlığından memnun olduğum bir marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diverapo -- 28 Ocak 2015; 23:00:16 >
  • Hikayesini çok merak ettigim bir oyun.Süpriz bir şekilde yakın zaman hemen çıkması da çok hoş oldu.Kesinlikle denenmeli...

• Andoidede gelecek twitterda sordum ve BSC ekibi sitenin FAQ suna girerse orda soru yöneltmiştir

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanmalii

Andoidede gelecek twitterda sordum ve BSC ekibi sitenin FAQ suna girerse orda soru yöneltmiştir

Yeni nesil konsollar ve Android için kesin değilmiş. Üzerinde çalışıyorlarmış. Kesin bir gelişme olunca duyururuz ya da bu haberi güncelleriz. Yarın sadece belirtilen platformlara çıkış yapacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steam'de satılmayacak mı oyun acaba Edit: Oyun steam de olacak ve Steam Play destekleyecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 28 Ocak 2015; 23:16:21 >
  • Konsollara gelmemesi saçmalık acil konsolada gelmeli

• Keske eski nesilllerden onimusha da remastered olsa

• bu oyunu ben gog dan almıştım yeni oynadım ama ben neden grafiklerde bi değişim göremedim. böyle bir oyun Halo gibi yeniden elden geçmeliydi hala köseli grafikler falan var bu mu yani elden geçirme

• Tayfun yanlışın var android için geliştildiğini bizzat attığım twitte cevap verdi firma ama yeni nesil konsol için kesin gelmiyecek

• Yarın android çıkacak demedim yani

• Hiç oynama fırsatın olmamıştı iyi oldu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste buuuu

• sadece ışıklandırma yapmışlar grafiklerde bir gelişme göremedima ama bilen biri cevaplasın lütfen türkçe yama bu verisyonda çalışacak mı ?

• Fahrenheit hiçbir zaman xbox 360'a çıkmadı yanlış bilgi vermeyin.
  • wow

• Tam bir efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil grafiklerle süper olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.