Şimdi Ara

Turkcell Superonline Sinyal Göndermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni taşındığım eve superonline internetimi naklettirdim ama sinyal göndermiyorlar. Gönderdik diyorlar ama hiç bir şekilde ne adsl ışığım nede internet ışığım yanmıyor. Suçu iç tesistta sorun var diyerek bana atıyorlar ama iç tesisat gibi bir şey yok 2,5 metrelik kablo direk ankastre kutusuna bağlı bunu defalarca söylememe rağmen sizde problem dediler. Türk Telekom gelsin ankastre kutusuna baksın dedim o Türk Telekomu ilgilendirmez Elektrikçi bakacak diyorlar. 15 gün internet gelmezse kanunen abanoliğimi para ödemeksizin kapattırabileceğim diye biliyorum. Ne yapmalıym?



  • Telefon çevir sinyali geliyormu kabloyu telefona bağladığınızda?
  • Telefon hizmetini voIP üzerinden alıyorsa çevir sesi olmaz yalınlarda aynı şekilde xDSL üzerinden geliyor çevir sesi yok. Telekom tarafında bir sıkıntı var sanırım anlattığınız kadarıyla eğer ilgilenmemektedir ısrar ediyorlarsa BTK ya başvurun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plusnettr

    Telefon hizmetini voIP üzerinden alıyorsa çevir sesi olmaz yalınlarda aynı şekilde xDSL üzerinden geliyor çevir sesi yok. Telekom tarafında bir sıkıntı var sanırım anlattığınız kadarıyla eğer ilgilenmemektedir ısrar ediyorlarsa BTK ya başvurun

    Süperonline dan telefon hizmeti almıyorsa eski telekom telefon hattı devam ediyordur diye yazdım.

    Sorma nedenim eğer telefon hattı hala telekom üzerindeyse ve ankastre bağlantısı doğruysa çevir sesi alır ama eğer çevir sesi yoksa gelen telefon kablosu ankastrede yanlış bağlanmış olabilir, bu yüzdende sinyal gelmiyordur.
  • Telefon olayını denedim yani bir ihtimal diye ama olmadı. Hatta mhy görevlisine madem sinyal geliyor modemime bağlanırmısınız bi güncellemenizi istiyorum dedim oda cevap olarak suan için sinyal alamadığınız için bağlanamıyorum dedi. Çıldırttı. Elektrikciye kontrol ettirin diyip duruyorlar. BTK en iyisi olacak.
  • Müşteri hizmetlerini arayın, iç tesisatı kontrol ettirebilmem için ankastrede devre numaramı etiketletir misiniz diyin. TT gelip ankastrede sizin bulunduğunuz hattı "superonline" yada "18xxxxx" ile kağıtla etiket koyacaklar. Ankastreden dairenize kadar gelen kablo doğru yere mi bağlı görmüş olursunuz.
  • Dostum etiket vardı zaten yeni nakil ettirdiğim için etiket üstündeydi. Zaten ankastreden 2 kişi hizmet alıyor bi ben biride üstk komşum ankastrede başka kablo yok. Üst komsum cok ii internetim diyor. BTK ve şikayetimvar.com a şikayet ettim bekliyorm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.