Şimdi Ara

Laptop için kablolu mu kablosuz fare mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptopun yanında verilen kablosuz fareyi kullanıyordum. Ama gün geçtikçe (pili yeni olsa bile) takılmalar falan yaşamaya başladım ve bu oyunlarda sıkıntı yaratıyordu artık. Bu yüzden gittim teyzemlerin eski farelerini aldım. O da araba şeklinde çıktı, çocuklar için alınmış. Neyse, şimdi yeni fare almak istiyorum. Oyun için. Ama karar veremedim. Kablolunun kablo sıkıntısı var. Laptop denilince genelde kablosuz fare kullanılır diye düşünüyorum. Ama kablolu araba şeklindeki fare bile hiç sıkıntı çıkartmadığı için kablolu mu alsam diyorum.

    Almak istediğim buydu:
    http://www.hepsiburada.com/liste/everest-sm-770-kablolu-siyah-oyun-mouse/productDetails.aspx?productId=bd801743&categoryId=52&SKU=BD801743


    Ama şimdi tekrar düşünüyorum kablosuz mu alsam diye. Oyuncu faresi istiyordum. Bilemedim şimdi. Kablosuz alsam aynı sorunlar tekrar çıkar mı acaba ortaya?..







  • Dizüstü için kablosuz daha rahat olur ama ikide bir şarjı bittiği için artık kablolu kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azengin

    Dizüstü için kablosuz daha rahat olur ama ikide bir şarjı bittiği için artık kablolu kullanıyorum.

    Adamsınnnn
  • Arkadaşlar hazır bu konu varken bende sorayım diyorum. Kablolu kablosuz arasında bende gitgel yaşadım. Kablosuz olarak şu linkteki ni beğendimhttp://www.vatanbilgisayar.com/logitech-m280-wireless-mouse-black.html sizce oyunlarda nasıldır kullanan kişilerden yorum almak istiyorum. Çok küçük mü acaba oyun oynamak için.

    Ayrıca önerilerinizi de bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.