Şimdi Ara

Dark Evo Marka olarak nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dark EvoPad A1042 16GB 10.1" IPS Tablet bu modeli almayı dusunuyorum arkadaslar özellikle cok iyi ancak marka olarak dark üzermi ? nexus 7 al diyenler oldu ancak nexus tonla dezavantajı var sd kart yok hdmi yok 7" vs.

    Bana hdmi slotu lazm 1080p filmi takılmadna acması yeterli baktım uygun bir ürün yok bundan başka %90 konuya hiç cevap gelmeycek nedense burda ilgi çok az ama genede bir sorayım dedim.



  • Kendi kendime cevap yazayım belki alacak olursa

    "ürün kasası çok kalitesiz eline alır almaz anlıyorsun gacır gucur ediyor özellikler idare eder"
    "Çok fazla birşey beklemeyenler için ideal. Ama biraz tecrübesi belli beklentileri olanın işini görmez. 1GB RAM olmasına rağmen baya hantal.Beklentileriniz çok yüksek olmasın..."
    "ürün rezalet kötü geldi. ekranın tam ortasında 2 tane derin çizik vardı. Uğraşmak istemedim. Alacak arkadaşlar bence vazgeçsin. Tek iyi olan kılıfıydı. Ama şanş işi elektronik bakarsın sizinki iyi olur."
    "Ürün tam bir rezalet, ekranda çizikler mevcuttu, kalite yerlerde,ekranda film falan yoktu, ucuz et misali, zamanında teslimat için teşekkürler yine de."
  • Dark'ın tabletlerine pek sıcak bakılmıyor burada. Sorun tabletleri ve sorunlu servisi olduğu söyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Hdmi portu olan tablet bulamadımki uygun fiyatlı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Hdmi portu olan tablet bulamadımki uygun fiyatlı..

    Ben direk çin sitesinden aldım. Mağazalarda satılanlar arasında kalınca girdap gibi çıkılmıyor işin içinden. Kısmen uygun fiyata 4K oynatan tablet aldım. En azından özelliklerinde öyle yazıyor :) Henüz ulaşmadı elime.

    Eğer yurtdışından alma imkanınız varsa tavsiye ederim, çok güzel cihazlar olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Ben 2 ay sonra askere gidecegim için oralardan alsam anca gelir :)) bana 1080p takılmadan oynatsın alt yazıda sıkıntı yaratmasın yeterli.birde hdmi olacak tabiki.

    http://www.ereyon.com.tr/urun/reeder-a7-7-inc-tablet.aspx?ref=akakce&v=1.92.5

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-flex-a10-59-392845-android-tablet-pc-siyah-fiyati,137860.html?ref=akakce&v=1.33.6

    Şu 2model var mesela reeder olan fiyati cok uygun 1080p oynatırmı acaba




  • Bok gibi tablet 2 kere garantiye gönderdim 2sindede bozuk gönderdiler yaptık diyerek kasası dandik elinize alınca çatur çutur ses geliyo plastiği dandik benim elimde v1022 var ekran bozuk takılma yapıyor bence almayın müşteri hizmetleri telefonu açmıyo garanti belgesindeki yetkili servis numaraları çoğu hayali hayali olmayanlarda bizim o şirketle alakamız yok diyor..tablet yine bozuk göndersem yine bozuk göndereceklerini bildiğim için göndermiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde flas yüklü ama sitelerdeki videolarıda açmıyor çoğunu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkandcold

    Bok gibi tablet 2 kere garantiye gönderdim 2sindede bozuk gönderdiler yaptık diyerek kasası dandik elinize alınca çatur çutur ses geliyo plastiği dandik benim elimde v1022 var ekran bozuk takılma yapıyor bence almayın müşteri hizmetleri telefonu açmıyo garanti belgesindeki yetkili servis numaraları çoğu hayali hayali olmayanlarda bizim o şirketle alakamız yok diyor..tablet yine bozuk göndersem yine bozuk göndereceklerini bildiğim için göndermiyorum

    Adam gibi alternativ marka yok ya piyasada artes bakıyorsun yandaşları övuyor kullanıcılar çöp diyor dar evo aynı hepsi ayni adamlar servise göre cihaz alıyor bozulcagı garanti yani bari yaptırayım diye :)




  • Ben bilmem kardeş durum bu benim araştırmaya zamanım yoktu alırken ders için aldım öyle narin kullandım tableti ama yinrde bozuldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkandcold D kullanıcısına yanıt
    Malesef forumda seviye yerlerde adamlar gözunun onunde olanı gormuyor xx markanin bir modelini öneriyor arkadas bakıyorsun kullanıcıları rezalet diyor ondan sonra kardeş bak her alan kotu diyor sen hala niye öneriyorsun diyorsun biri cıkıp diyorki o bize yardım ediyor yancılar almıs yurumus :)) Bir kullanıcı arkadas diyorki ürün çöp degil sadece dokunmadıtıg hasasslıgı sorun ve donma sorun daha ne kaldı ki tabletde :)

    Yani dokunmatik sorunu önemsiz donmalar olması onemsiz bunlar olan tablet çöp olmazmıs bir yaşıma daha girdim :) Yani sen araştırsanda degişen birşey yok atıyorum dark evo xx model rezalet yazıyorlar biri cıkıyor ben memnun öyle bişe yok diyor oda arkadasını cagırıyor o bize yardım ediyor dyor sonra gidip 100kişi dark evo alıyor küfür kıyamet :)) en iyisi güvenilir bilgisi olan 1-2kişi bulup tanısmak ve fazla cinli firmalara yanasmamk buraya ürün getirenler cok güzel sistem kurmuslar düşünsene donma olan tablete dokunmatigi hassasiyeti kotu olan tablete bile cok iyi diyorlar tek neden ucuz diye 400 degil 600 olsa firmayı yakar bunu yazanlar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.