Şimdi Ara

BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
34.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeş ben Volvo daha iyi motor üretir demiyorum.. BMW daha iyi üretir bencede çünkü BMW motorları ünlüdür, fakat Volvo'da gördüğün gibi BMW kadar güzel motor üretebiliyormuş..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WaRToX

    Kardeş ben Volvo daha iyi motor üretir demiyorum.. BMW daha iyi üretir bencede çünkü BMW motorları ünlüdür, fakat Volvo'da gördüğün gibi BMW kadar güzel motor üretebiliyormuş..


    Volvo saglam arac abi. Tank gibi .. Bmw motoru ayrı tabı bu demek değildir ki bmw saglam değil .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Kasım 2006; 22:16:20 >
  • Ynlışın wartox, az önce verdiğin değerler yanlış, bekleyin düzeltiyorum...
  • Izlenimim Volvo Sahiplerinin hep Kompleks yaptigi yonundeydi burda ise birkez daha dogrulamis oldum. Volvocu arkadaslar (LAR diyorum cunku 2 kisi enfazla) Bu araci daha fazla savunmaktan vazgecin konu daha fazla uzamasin tartismaya donmesin. Volvo Sahibi arkadaslara bu durumlarindan dolayi hakveriyorum.

    Konu ile ilgili yorumuma gelince

    Belki Volvonun belli modelleri ile BMW nin bir kac modeli mukayese edilebilir fakat bu kesinlikle daha iyi oldugu anlamina gelmez.
  • Konuyu yeni gordum tuh dedim kacirmisim Volvo da neymis ya daha dune kadar Kamyon tir uretiyorlardi herifler. Simdi ise arabalari BMW e rakip olmus Yok daa neleeer .
  • BMW ve MERSO ayri birer makinadir!!
    diger markalar hep bunlarin pesinden gelir!!
    dogruya dogru
  • Yani düne kadar demekki bir kaç yıl önceye kadar filan kamyon üretiyordu, daha yeni otomobil üretimine başladı. O zaman buyur:

    İlk Volvo 14 Nisan 1927 tarihinde Göteborg’daki fabrikada üretilmiştir. Modelin adı ÖV4 Jakob’dur. İşte o ilk Volvo:

     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da


    Volvo, Şubat 1928’de ilk kamyonunu, yine aynı yıl ilk otobüsünü üretir.

    İlk Volvo kamyon ve ilk Volvo otobüs


     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da
     BMW 530İA ya Kıyas VOLVO T5 ve T6 da


    quote:

    Orjinalden alıntı: BMWE39
    Konuyu yeni gordum tuh dedim kacirmisim Volvo da neymis ya daha dune kadar Kamyon tir uretiyorlardi herifler. Simdi ise arabalari BMW e rakip olmus Yok daa neleeer .




  • İkiside markaların sayfasından alınmış değerlerdir.. Nerde yanlışlık yaptım anlayamadım?
  • Neden Volvo tercih ettiğimizi, BMW'yi hangi açılardan üstün bulduğumuzu bu topicte yazdık. Kompleks yapsak her açıdan Volvo üstün derdik. Ancak bu forumda belli ki Volvo yeterince tanınmıyor. Gerçi kimse tanımak zorunda da değil; ama, bilgi isteniyorsa neden yazmayalım, yanlış bilgi varsa da neden düzeltmeyelim, amaç paylaşım değil mi?

    quote:

    Orjinalden alıntı: attractivegipsy
    Izlenimim Volvo Sahiplerinin hep Kompleks yaptigi yonundeydi burda ise birkez daha dogrulamis oldum. Volvocu arkadaslar (LAR diyorum cunku 2 kisi enfazla) Bu araci daha fazla savunmaktan vazgecin konu daha fazla uzamasin tartismaya donmesin. Volvo Sahibi arkadaslara bu durumlarindan dolayi hakveriyorum.
    Konu ile ilgili yorumuma gelince
    Belki Volvonun belli modelleri ile BMW nin bir kac modeli mukayese edilebilir fakat bu kesinlikle daha iyi oldugu anlamina gelmez.





  • İlla kafamın tasını attırcaksınız lan.. Küçümseye küçümseye tofaş ettiniz lan markayı.. Gelin hadi BMW Range Rover Sport Supercharge dan da iyidir deyinde azdaha güldürün beni.. Evelallah bmw de alacak durumumuz var ama bişey biliyoruzki Volvo'cuyuz.. Kompleks yapmışız bilmemne saçmalama neyin kompleksini yapacam lan istersem gider yarın 760li alırım ama baba parası yemeyi sevmem.. Kendi paramı çıkarıyım hayırlısıyla S60R alıcam o zaman gelin 530 cular, 3 sericiler, 7 sericiler..
  • Beyler Sakin .. Herkez neyin ne oldugunu bılıyor bosuna bırbırımızı kırmaya ne hacet..

  • Ayıp ama kardeş olurda bukadar olmaz.. Volvo'nunda dünyaca ünlü bir marka olduğunu adamlar kabul etmiyor.. Yok dün tır üretirmiş bugün cart olmuş curt olmuş.. Azcık mantıklı olsalar görürlerki 1927 de ilk araba, sonra kamyon-otobüs üretilmiş! Önce adam olunda çıkın karşıma.. Tamamen saçmalık yazdıklarınız, görünen köy kılavuz istemez işte.. BMW nin çok ekstrem bir artısı yok Volvo'dan sadece isim ve biraz daha kaliteli iç işçilik.. Ama Volvo'nunda sağlamlığı yeter.. Lütfen daha fazla saçma polemiklere girmeyelim.. 5 serisiyle S80 kıyaslanmaz bidefa, 7 serisi olursa bencede donanım olarak S80 i geçer o konuda hak veririm.. BMW a'dan z'ye döşer arabayı..
  • YANLIŞ !!!!!!!!!

    Volvo s80 4.4: 1780 kg ( senin verdiğin 2340 kg en yüklü hali, 5 kişi ile )

    http://www.volvocars.com.tr/models/s80/techSpec.htm

    BMW 740 i senin dediğin gibi 4800 cc de değil 367 beygir ::: DOĞRUSU 4000 cc ve 306 ps ve 1970 kg
    İngiltere ve almanyaya ait link altta:::

    http://www.bmw.co.uk/bmwuk/pricesandspecifications_technical_specs/0,4639,1156_149348629__bs-Nw%253D%253D%2540bb-N0xJ%2540bm-SEw2Mg%253D%253D%2540sit-bmwuk,00.html

    http://www.bmw.com/generic/de/de/products/automobiles/download/pdf/7_LI_datasheet.pdf


    ŞİMDİ DOĞRUSU::::


    Volvo S80 4.4:::: 4400 cc motor ; 315 beygir ve 0-100 km hızlanma: 6.5 sn... kg: 1780

    BMW 740i :::: 4000 cc motor; 306 beygir ve 0-100 km hızlanma : 6.8 sn.. sadece 1970 kg



    HEVESİNİZİ KIRDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM AMA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ yine bmW...




    BMW TR den aldığın bilgiler yazım hatası::::

    quote:

    Orjinalden alıntı: WaRToX


    O DEGİL BUDUR KARDEŞ!!

    Kardeş kızma ama yine artistlik yapıyım, bmw 530 ile volvo nun en iyisi S80 aynı statüde demeye getirmişsin ama yine eline yüzüne bulaştırdın.. S80 daha ağır araba, aradaki fark normal, S80 le sizin 740 ı karşılaştıralım;

    Volvo S80 4.4:::: 4400 cc motor ; 315 beygir ve 0-100 km hızlanma: 6.5 sn... 2320 kg

    BMW 740i :::: 4799cc motor; 367 beygir ve 0-100 km hızlanma : 6.8 sn.. sadece 1895 kg


    Noldu güzel kardeşim bakıyorumda sizin motorlar toz yuttu? Hacim fazla, beygir fazla, ağırlıkları olarakta Volvo 500 kg ağır ama yinede VOLVO önde.. Güzel kardeşim buna yorumun ne olacak merakla bekliyorum :) Buda ders olsun mantıksız konuşma lütfen bundan sonra..

    Ayrıca en full aracınız olan 760 ın ağırlığı bile S80 kadar olamıyor, yine arada 200kg fark var.. Sizce NİYE? Volvo diğer araçlara kıyasal iki kat kalın sac kullanıyor ve çelik bar v.b. darbe emici aksamlar bmw mercedes dahil tüm araçlardan daha kaliteli.. Buda dillere destan VOLVO güvenliğini yaratıyor..




  • Bİrden bu tavra gireceğin hiç aklıma gelmezdi. Volvo sürücüleri hakkında düşündüğüm izlenimleri de yok ettin...

    Volvoyu ben küçümsemedim...

    S60 euro ncap 4 yıldız, önerim ille de sağlam araç isityorsan saab 9-3 aero Euro ncap 5 yıldız:::

    Unutmadan M3ve M5 var, aslında 335 ci benim gözdem...S60R demişltin ya o yüzden...

    Saygılar....
    quote:

    Orjinalden alıntı: WaRToX

    İlla kafamın tasını attırcaksınız lan.. Küçümseye küçümseye tofaş ettiniz lan markayı.. Gelin hadi BMW Range Rover Sport Supercharge dan da iyidir deyinde azdaha güldürün beni.. Evelallah bmw de alacak durumumuz var ama bişey biliyoruzki Volvo'cuyuz.. Kompleks yapmışız bilmemne saçmalama neyin kompleksini yapacam lan istersem gider yarın 760li alırım ama baba parası yemeyi sevmem.. Kendi paramı çıkarıyım hayırlısıyla S60R alıcam o zaman gelin 530 cular, 3 sericiler, 7 sericiler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 16 Kasım 2006; 23:46:57 >




  • ne demek yani VOLVO ORTA YAŞ OTOMOBİLİ Mİ ?

    yapmış olduğun kelimlerde provaksyona teşvik ediyorsun GORELE 2000

    benim altımda ki S60 T5 hiç de ruhumu yaşlandırmıyor . çeliğin anavatanı olarak bilinen yerden geliyor volvo, daha bişey söylememe gerek var mı ?

    + arkadaşımda BMW 3,20 vardı. kapı nın anahtarını değiştirmek icap etti. kosiflere gitti. ve anahtar tamı tamına 4 hafta sonra eline geldi. bi de en iyi servis diyorsunuz ? git bak bakalım. neler dönüyor servisde . bmw nin yapmış olduğu tek şey aracı satmak. 1000 km olmuş aracın fren balataları bitik olabilir mi ? sorarım sana ? ya da şanzıman dan sorun çıkarabilir mi ?

    bu olayları çevremdeki arkadaşlarım ile beraber yaşadım. milleti yanlış bilgilendirmeyelim değil mi ???

    BMW nin servisine bakmaya gittiğinde bi de VOLVO nun da servisine uğra bakalım. neler göreceksin ?




  • BMW 5 serisi euro ncap 4 yıldız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WaRToX

    İlla kafamın tasını attırcaksınız lan.. Küçümseye küçümseye tofaş ettiniz lan markayı.. Gelin hadi BMW Range Rover Sport Supercharge dan da iyidir deyinde azdaha güldürün beni.. Evelallah bmw de alacak durumumuz var ama bişey biliyoruzki Volvo'cuyuz.. Kompleks yapmışız bilmemne saçmalama neyin kompleksini yapacam lan istersem gider yarın 760li alırım ama baba parası yemeyi sevmem.. Kendi paramı çıkarıyım hayırlısıyla S60R alıcam o zaman gelin 530 cular, 3 sericiler, 7 sericiler..




    Lanlı manlı konusmana gerek yok bu mesajınla kompleksli oldugunu ortaya koydun zaten haklıymıs dıger arkadas
  • Arkadaslar Volvo güvenlik konusunda her zaman standartları belirler ve yeni teknolojileri üretir (Birazda AUDİ). Diğer markalar (BMW ve Mercedes'te dahil) bu teknolojileri ya olduğu gibi kullanır yada ismini değiştirerek kullanır. O yüzden Volvo ile hiç bir arabayı güvenlik açısından karşılaştırmayalım. BMW'nin dinamizm ve dünya çapında tanınabilirlik avantajı vardır Volvo'ya göre. Adamlar F1'e motor üretiyor, o kadar da olması lazım yani...

    Volvo S80'in muhatabı 7 serisi BMW'dir. 5 serisi ile S60 kıyaslanabilir.
  • O arkadaş o lafı bana söylemedi, üzerime alınmadım, kendisi yazınca zaten söyleyecektir. Aramaızda tahrik falan da olmadı, düzeyli şekilde rakamları konuşturduk sadece..

    Bir provakasyon varsa o da şimdi senin yaptığındır, fitne tohumları...

    Hokka@ yanlışın var. 5 serisi = s80
    3 serisi = s60
    7 serisi = ?
    M 3 = ?
    M5 = ?
    X5 = Xc90
    X 3 = ?
    Z4 = ?
    6 serisi = ?
    3 ci serisi =?

    quote:

    Orjinalden alıntı: R daMaRı CHaTLaK

    ne demek yani VOLVO ORTA YAŞ OTOMOBİLİ Mİ ?

    yapmış olduğun kelimlerde provaksyona teşvik ediyorsun GORELE 2000

    benim altımda ki S60 T5 hiç de ruhumu yaşlandırmıyor . çeliğin anavatanı olarak bilinen yerden geliyor volvo, daha bişey söylememe gerek var mı ?

    + arkadaşımda BMW 3,20 vardı. kapı nın anahtarını değiştirmek icap etti. kosiflere gitti. ve anahtar tamı tamına 4 hafta sonra eline geldi. bi de en iyi servis diyorsunuz ? git bak bakalım. neler dönüyor servisde . bmw nin yapmış olduğu tek şey aracı satmak. 1000 km olmuş aracın fren balataları bitik olabilir mi ? sorarım sana ? ya da şanzıman dan sorun çıkarabilir mi ?

    bu olayları çevremdeki arkadaşlarım ile beraber yaşadım. milleti yanlış bilgilendirmeyelim değil mi ???

    BMW nin servisine bakmaya gittiğinde bi de VOLVO nun da servisine uğra bakalım. neler göreceksin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 17 Kasım 2006; 14:07:52 >




  • gorele senin yanlışın var kafana göre sınıflandırma yapmışsın.

    5 serisi S80 mi eşit ???? yuh diyorum başka şey demiyorum

    hani S40 sınıfa koymamışsın.

    madem bir bilgi veriyorsun doğru dürüst yanıltma yapmadan ver.

    doğrusu budur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7 serisi = S80
    5 serisi = S60
    3 serisi = S40
    X5 = XC90

    + diğer BMW sınıfının karşılarına koyacak araç bulamamışsın. buradan bu konu hakkında ne kadar bilgili olduğunu gösteriyor.

    VOLVO nun cabrio Ve R serileride mevcut unutma!




    ayrıca yukarıdaki yazdıklarım dan sadece işine gelene algılıyorsun. işine gelmeyeni algılamıyorsun. !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R daMaRı CHaTLaK -- 17 Kasım 2006; 14:35:36 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.