Şimdi Ara

BioShock Yapımcısının Yeni Oyunundan İlk Bilgiler Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Oyun dünyasının beğenilen serilerinden BioShock'un yapımcısı Irrational Games hakkında üzücü bir karar alınmıştı. Take Two, firmanın birçok çalışanıyla yollarını ayırmış ve sonucunda Ken Levine'in de dahil olduğu 15 kişilik bir ekiple yola devam kararı almıştı. Daha küçük projelerde karşımıza çıkacak olan Irrational Games'in değişiklikten sonraki ilk projesiyle ilgili bilgiler paylaşıldı.
     
        Twitter'da açıklamalar yapan BioShock serisinin yapımcısı Ken Levine, yeni projelerinin bilim kurgu temasına sahip olacağını belirtti. Oyunu PC için hazırladıklarını söyleyen Levine, projenin FPS türünde olacağını ve yepyeni bir evrende geçeceğini ekledi. Belirtilenlere göre ekibin yeni projesi Stanley Kubick ve Wes Anderson filmlerinden ilham alıyor. Bir diğer detayda ise Levine, oyunun Telltale Games oyunlarına benzer bir yapıda olmayacağı söyleniyor.
     
        Açıklamalara göre ekibin yeni projesi 'Irrational Games' adıyla sunulmayacak. Yani stüdyo adı, oyun duyurusuyla beraber değiştirilecek. Ayrıca projenin duyurusu bu seneki E3 fuarına yetişemeyecek gibi duruyor. Levine'in yeni projesiyle ilgili paylaşılan bir ufak detay da, BioShock hayranlarının anlayacağı şekilde şöyle geliyor,
     








  • Irrational Games' in başına gelenlerde şaka gibi. 10/10 luk oyun yapıp ta herkesin beğenisini alıp, arkasından dağıtılan nadir stüdyolar arasındadır herhalde. Neyse, Ken Levine internet tabanlı flash oyun yapsa oynarım. Merakla bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • HADİ BAKALIM:)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarim yine felsefik yonu agir olan bir seri olur, ayrica bilim kurgu yonundende saglam olur, oyle fazla kurgusal acidaolursan hata yapmazlar umarim, com takilirim boyle seylere.Diger oyunlar kalitesinda olsa yeterde artar bile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnfinite gibi bir oyun daha gelirmi acaba oyun tarihinde merak ediyorum.
  • Ken Levine 8 yaşındakiler için oyun bile yapsa gözüm kapalı satın alırım bu oyunu da beklemekteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luganoguz

    İnfinite gibi bir oyun daha gelirmi acaba oyun tarihinde merak ediyorum.


    okadar da değil.. abartma.. bioshock 1-2 daha güzeldi bence..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    quote:

    Orijinalden alıntı: luganoguz

    İnfinite gibi bir oyun daha gelirmi acaba oyun tarihinde merak ediyorum.


    okadar da değil.. abartma.. bioshock 1-2 daha güzeldi bence..

    Emredersiniz pardon bidaha abartmam.
  • Irrational Games dağıtılmadı, bizzat Ken böyle istediği için dağıldı. Kendince bazı sebepler saydıktan sonra: ''Birçok bakımdan, bu durum başladığımız noktaya geri dönüş gibi olacak: Çekirdek oyuncu kitlesine hitaben oyunlar yapan küçük bir takım.'' Sitedeki son mesajında var bu satırlar. Ne düşünüyordu stüdyoyu dağıtırken bilmiyorum ama ''irrasyonel'' bir karar olmamıştır diye umuyorum. Takdir ettiğim nokta Bioshock markasını sündürmeden tadında bırakmaları. Gerçi bu markayla yaptıkları her oyun kendine hastı, markayı sömürmüyordu. ''Eğer şanslıysak, Bioshock'un yarısı kadar da olsa hatırlanmaya değer bir şey yapacağız'' da diyordu, göreceğiz...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.