Şimdi Ara

Logitech farem arızalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar Logitech marka G500s mouse'uma çay döküldü. Çay üst taraftan değil de alttan lazer boşluğundan girdi. Çay şekerli olmadığı için kurur düzelir diye düşündüm pek önemsemedim. 2 gün boyunca teprettğimde sadece titreme oluyordu hareket etmiyordu. 2. günden sonra düzeldi şuan her hareketi algılıyor ama titreme var mouse'u sürerken. 6 ay önce Vatan'dan aldım. Ne yapmam gerekli? Açıp kendim mi arızayı düzeltmeye çalışayım yoksa garantiye mi göndereyim? Rma olayı Logitech'te varsa yurtdışına göndermem mi daha mantıklı yoksa Logosoft firmasına mı? Firmaya mail attım ancak geri dönmediler. Yardımlarınızı bekliyorum



  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimal servis kullanıcı hatası olduğunu anlayacaktır ama bence siz vatan üzerinden yinede servise göndererek şansınızı deneyin. Yurtiçi garantisi bitmeden logitech avrupa yardımcı olmuyor. Eğer servis yapmadan iade ederse siz içini açıp şansınızı denersiniz.
  • Hocam onarsalar da yeter. Değişim istemiyorum zaten. Bu arada ürünü Vatan üzerinden garantiye göndermek mantıklı mı? Servise geç gönderiyorlar diye biliyorum.
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    İstanbul dışıysanız penta (logitech'in ithalatçısı yani teknik servisi) gönderim bedelini karşılıyor gidiş geliş (yurtiçi kargoyla anlaşmaları vardı arayıp sorabilirsiniz), vatanı araya katarsanız benim gibi, istanbulda olduğum halde 2 haftaya anca gelicek ürünüm (g502 gönderdim bende vatan üstünden hala gelicek 1 hafta etti)
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün garanti belgesi üstüne Logosoft yazıyor. Sanırım Penta'ya bağlı değil garantisi
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    Logitech ürünlerini penta ithal ediyor normalde o yüzden öyle söyledim, ama logosoftta ithal ediyor doğrudur, garantideki numarayı arayıp santraldeki kişiye sorarsanız gönderimi karşıladıklarını yada karşılamadıklarını söylerler tarafınıza...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.