Şimdi Ara

Fender Gitar bilgisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar neredeyse 1 aydır araştırmalarım neticesinde sonuçsuz kaldığım bir durum var, Fender telecaster almak istiyorum bütçemde 3 bin lirayı aşmamalı ancak şöyle bi durum var üretim yerlerine göre değişim gösteriyor alet Meksika olsun Amerika olsun , Mesela bir Fender Classic Baja telecaster blonde modelinin Fender american Standard Telecasterdan ne gibi farkları var arada neredeyse 1 buçuk 2bin lira fark var ikisinin bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
     Fender Gitar bilgisi Fender Gitar bilgisi







  • Sadece ton farklı oluşur. Genelde Amerikan versiyonların tonu daha çok beğenilir ama yine de göreceli bir durum. Bana kalırsa o fiyat farkına değmez Amerikan almak.
  • Amerikan olanlar tabiki daha kaliteli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baja diğer telecasterlardan farklı. 4 yollu switch ve s1 switch (out of phase) mevcut. Kısaca manyetikleri toplam 6 farklı pozisyonda kullanabiliyorsunuz. Buda haliyle çok daha fazla geniş ton yelpazesi sunuyor. Broadcaster ve twisted manyetikleri zaten amerikan standard telede kullanılan manyetikler. Zaten fender custom shop ustalarının tasarımı olan bi model. Amerika üretimi yok sadece meksika üretiliyor. Us standard tele ile arasında sap profili, gövde ağacı gibi farkı var...

    Ben şahsen amerikan fenderlere sittin sene o kadar fazla vermem. Onun yerine mim modellerinde alıp kalanıyla amfiye pedala daha fazla bütçe ayırırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada zaten görüntü olarak olsun fiyat olarak baja çok hoşuma gidiyor
  • Benim elektro gitar ile ilgili pek bilgim yok ama sanki 3 bin liraya Les Paul bulabilirsin adı yeter :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağaç, manyetik ve işçilik farkı oluyor amerikan ve meksika modelleri arasında amerika modellerinde fiyatlarındanda anlaşılacağı gibi daha iyi ağaçlar , daha iyi manyetikler ve daha iyi bir işçilik bulabilirsin fakat ne amerikanlar gördüm "tırt" bence sen alabileceğin gitarların listesini yap ve bir müzik markete git dene dostum hangi gitarın tonunu daha çok beğendiysen onu al.
  • SerdarSarpSr kullanıcısına yanıt
    aynen üstad çok doğru söyledin ama baja iyi gibi zaten benim çaldığım gruplar belli Duman arada blues takılıyorum Dumanın gitaristi batuhanında zaten bu modele benzer severim kendisini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.