Şimdi Ara

Kipa - Varta (Ready to Use) Şarjlı Piller 2,5 TL/adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
6.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Armada Kipa'da, Varta şarjlı pillerin 2'li paketleri 5 TL, 4'lüleri 9,90 TL'ye satılıyor. Pillerin üretim yeri Çin.

Rafta 1 paket bulabildiğim 2x2500 mAh Ready to Use Professional Accu'yu 5 TL'ye aldım. Rafta, "Ready to Use" (kullanıma hazır ve şarjını uzun süre kaybetmeyen) serilerden; 4x2100 mAh AA, 2x800 mAh'lik AAA ve 4x800 mAh'lik AAA bolca vardı.

Raf bayağı karışık ve pillerde teknoloji, boyut (AA/AAA), kapasite (mAh) hatta marka ayrımı yapmamışlar. 2x800 mAh'lik eski tip (RTU olmayan) Varta Solar serisi AA'lar da, 1600 mAh'lik AA Philips'ler de 5 TL'ydi.

Mağazaya özel bir stok temizleme indirimi değilse, diğer mağazalarda daha iyi ürünler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charpan -- 27 Ocak 2015; 15:15:11 >

• fıyat ıyıymıs. tüm kipalarda mı acaba
  • pingu81 kullanıcısına yanıt
    Biraz acelem vardı, sormak aklıma gelmedi hocam. Bilgi alabilen burada paylaşırsa iyi olur.
  • Guzel fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • charpan kullanıcısına yanıt
    aksama kadar kalirlar degil mi hocam?sansa dun de 8 adet sarji panasonic evolta pil siparisi verdim.. neyse gidip alayim 6 adet daha... ne yapacaksam o kadar pili
  • 800 mah alacağınıza hiç almayın, zaten beklemiş piller, mah de düşük ,

2100 ise iyi fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 27 Ocak 2015; 15:36:02 >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    hocam ince pillerde mah zaten en yuksek 800-1000 mah civarinda kalem pillerde 2700-3000 mah civari gordum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    İnce değil, kalın kalem pillerde de 800 mah olanlar var kipada, solar ışıklar için kullanılıyor genelde...
  • birkaç gün önce ankara'da vardı...
  • Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla 4lü paketler 2100lük 2li paketler 800lük. Kalmışsa 4lü paketler alınabilir. Yoksa 2li paketler bi işe yaramaz.
  • bedava desek yanlış olmaz... cidden bu fiyatlar harika ama yakınlarda kipa yok
  • Konya selçuklu kipa 2100 ve altı mevcut. 4 lü paket 9.90 TL.

• Armada kipadan 2 tane varta 4×2100mah ready to use aldim hala 10 tane felan vardı haber veren arkadasa tesekkürler

• Ben de 2100mAh'lerden bir paket kaptim. Gecen ay Bimeks 19.90'a 2400'lukleri sattiginda sicak firsat demistik ama asil indirimi Kipa yapti. Ready-to-use sarjli piller icin 9,90 cok iyi fiyat. Kipa'ya erisimi olanlar kacirmasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Konya selçuklu kipa 2100 ve altı mevcut. 4 lü paket 9.90 TL.

+1
    Daha dün 2x4 lü paket aldım. 2x9.90 TL ödedim.
    Daha önce (geçen yıl) aynı marketten 2 li sony pil almıştım.Hiç memnun değilim onlardan.Çünkü şarjını uzun süre koruyamıyorlar.
    Bakalım bunlar nasıl çıkacak.
  • armada 10 dk yol arabayla, şimdi çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan69 -- 27 Ocak 2015; 20:33:40 >
  • haber everen arkadaşa teşekkürler çokta ihtiyacım yoktu ama dayanamadım
    1 paket 2100 1 pakette 800 lük ince pil aldım
  • gebze center de arkadaşım stand da çalısıyo şimdi gönderdim kipaya gidiyor varsa çuvalla hiç edez durumu güncellerim buradan :)))

haber veren arkadaşa çok teşekkürler çok ihtiyacım vardı gerçekten. darma duman etmişler kipayı kasada değil reyonda ödemiş parayı siz düşünün. çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 27 Ocak 2015; 21:06:42 >
  • Kipa Express'lerde veya Kipa Super'lerde var mıdır?
  • Durduk yere 50 TL yi pile yatırdık
    Haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.