Şimdi Ara

Assasins Creed serisi için PC Gamepad tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar konu başlığından da anlaşılacağı gibi AC serisini, baştan sona sorunsuz oynatabilecek en uyumlu ve en kaliteli gamepad hangisidir önerilerinizi bekliyorum.

    - Benim için teknik anlamda en önemli nokta d-pad olayının çok iyi olması, çünkü analog oynamaya hiçbir zaman alışamadım.

    - Şu an piyasada razerı fiyat anlamında bir kenara bırakacak olursam, logitech f310 - f710 gibi seriler haricinde birde xbox 360 controllerin çok fazla tavsiye edildiğini görüyorum.

    Araştırdığım kadarıyla windowsla uyumluluk ve dpadinin kalitesi açısından, kablolu bir xbox 360 controller alıp pc ye kalibre etmek mantıklı geliyor. Siz ne dersiniz. Başka bir fikri yada tecrübesi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.



  • sparroy S kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabını kendiniz vermişsiniz zaten. Bütçeye göre dediğiniz modellerden hangisini alabiliyorsanız alın ama ben olsam xbox 360 ı almaya çalışırdım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Teşekkürler kardeşim, belki gözümden kaçırdığım bir detay vardır diyerek mesaj atmıştım. Bende Xbox 360 gamepad almaya karar verdim nasip olursa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparroy -- 28 Ocak 2015; 9:51:53 >
  • sparroy S kullanıcısına yanıt
    Xbox 360 kablolu kol bende arıyorum pc için ama türkiyede bulamadım, yurtdışından getirtmek lazım herhalde...

    Wireless'e gelince, çağ dışı bir sinyal toplayıcısı var, ayrıca arkasındaki batarya taktığın yerde çok yer kaplıyor ve elini rahat koyamıyorsun...
  • Forumdaki By_57 adlı arkadaşın satılığa çıkardığı 2. el Xbox 360 kablolu kolu aldım bende, kargo bekliyorum...Wireless olayı eskiden olduğu kadar olmasa da özellikle online oyun oynayanlar için zaman zaman sorunlar çıkarabiliyor + şarj derdin var, kablolu bencede en iyisi. bakalım deneyip görücez artık.
  • sparroy S kullanıcısına yanıt
    O arkadaşı banada önermişlerdi ama hem 65 lira istiyordu hemde kargo parası yani ona vereceğime 15-20 daha koyup xbox one kolu alırım daha iyi diyip almadım, xbox one alıcam artık yapacak birşey yok hayırlı olsun size...
  • Teşekkürler, 60 a anlaştık zaten kargoyuda koyarsan heralde 65 olur, bana acil lazım olduğu için piyasadaki 0 fiyatına bakarak fazla düşünmeden aldım. hayırlısı olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparroy -- 30 Ocak 2015; 3:13:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.