Şimdi Ara

DYING LIGHT ( Ooops! Game Over.) Fırsat bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not: GameStop Seasonpass n linkini kaldırdı.

Bu işlemin hiçbir garantisi yoktur. Ve biryerden sonra patlarsa hiçbir sorumluluk kabul etmem.

1-Amazonda verdiğim linkten 25$ gamestop emailie gönderilen kart kodu alınır.https://www.amazon.com/gp/product/B00MV9FALW/gcrnsts

2- Kod bir süre sonra game stop tarafından mailinize link olarak gelir. Gelen linke tıklayınca. Bir kart resmi ve altında kart dumarası ve pin kodu çıkar.

3-www.gamestop.com a girilip amerikan hesaplı bir kullanıcı yaratılır. Email adresinizi dogru verin.

4 Gamestoprtanhttp://www.gamestop.com/ps4/dlc/dying-light-season-pass/119005 bu sepete atılır.

5-Ödeme kısmında önce amerikan adresini girin. İkinci kısımda gamstop kartı seceneği var orayı seçi size gelen kart numarasını girip appy deyin. 21 $ hesaptan düsecek.

6-Prooced yapın. Oyunun kodu hemen ekranda gorunecek.

Bunu ps4 Us psn hesabınıza ekleyin.

Bu aldığınız Season Pass gibi gorunsede oyunun tamamını indiriyor. Ortada Season pass filan gorunmuyor.

Buda benim download durumum.

Öncesinde de yazdıgım gibi yabancı forumlarda baya dillendi. Hala geçerli olup olmadığı bilinmiyor. Ama yakında bir şekilde engelleyeceklerdir. Elinizdeki kod tan da olabilirsiniz.

Üstte anlatılanlar dışında özelden herhangi bir yardımda bulunamayacağım. Varsa takılan birşey aklınıza burdan yazarsanız cevaplayabildiğimi cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 31 Ocak 2015; 11:52:09 >

• Helal olsun valla oyunun Pri hakkını 30 a Sec ini 10 tl ye düşürdünüz.

Tabi patlamazsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeoGaf'ta var. Bayağı alan olmuş bu şekilde. Alacak olanlar kaçırmasın ama düzeltirlerse elinizde sadece Season Pass'te kalabilir
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=980228&page=20
  • Yöntem güzel ama ileride diyelim bir güncelleme ile Oyunun alınmadığını saptayıp ekstra bir de oyunu aldırırsa ?

Season pass alacaklar için olur da diğerleri bir de oyuna para verir hesabı satar bir de o adamlarla uğraşır .

Not : Belki satış politikasıdır 2 gün sonra oyunu da zorunlu aldırırlar
  • Ya wallahi ne diyim season pass oyunu komple indirirsin lisan vermez zaten senin verdiğin link season pass insanları da yanlış yönlendirme daha pre-order olan oyun 21 dolar olma olasılığı % 0 senin bu tarz açık bulduğunu sanmanda ayrıca komik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sekilde alan olursa bana pm atsin secondary hesaba talibim :)

• Bu şekilde alanlara season pass'ı 60 dolara satmasınlar şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sorun çıkacak gibi, indirenler oynayabildiği kadar oynasın çünkü Sony'nin lisansı geri alma hakkı varmış.

Bir de olay direkt sistem üzerinden Twitter'da falan paylaşılmış altı saat kadar önce.

Örnek;

MiresuKun ‏@MiresuKun 6 sa.6 saat önce
    http://www.gamestop.com/ps4/dlc/dying-light-season-pass/119005 … i'm not gonna say that if you buy this you get the full dying light game digitally but
    you might wanna check it out
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Bu şekilde alanlara season pass'ı 60 dolara satmasınlar şimdi

Bence bu şekilde alanların yanına kar kalacak. Daha önce şu an aklıma gelen NBA2K, Gotham Imposters ve Trials Fusion gibi oyunlarda bu tarz şeyler olmuştu.
  • İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 27 Ocak 2015; 14:54:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Bu şekilde alanlara season pass'ı 60 dolara satmasınlar şimdi

Bence bu şekilde alanların yanına kar kalacak. Daha önce şu an aklıma gelen NBA2K, Gotham Imposters ve Trials Fusion gibi oyunlarda bu tarz şeyler olmuştu.

İnşallah dediğin gibi olur kardeş ucuza oyun sahibi olmuş olur alanlar
    Yalnız bir arkadaş Sony'nin lisanları geri alma yetkisi var falan yazmış ama umarım öyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 27 Ocak 2015; 14:56:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

Ya wallahi ne diyim season pass oyunu komple indirirsin lisan vermez zaten senin verdiğin link season pass insanları da yanlış yönlendirme daha pre-order olan oyun 21 dolar olma olasılığı % 0 senin bu tarz açık bulduğunu sanmanda ayrıca komik

Açığı ben bulmadım. Yabancılardan erken girişenler oyunu şuan sorunsuz oynadıklarını söylüyorlar. Benim konsol evde olduğu için uzaktan indir dedim.

Hiçbir garanti vermiyorum diye ayrıca belirttim, o yüzden içim rahat. Kim nasıl yönlenirse yönlensin.

Şuanda cepten çıkan 25$ var, bunun 21$ ı oyuna ödendi. 4$ gamestop hesabımda duruyor.
  • Mesela PSN Store'de Demo diye tüm oyunu HDD'ye indiriyorsunuz
    fakat oyunun tam sürümü diye 3-5 mb daha dosya indiriyorsunuz tam sürüm olamasi icin ,ekstra olarak.

yani oyun sizden lisans sora bilir. bu yüzden siz tam sürümü lisansli indirin ( single player oynamak icin.)
    seasonpass olarak indiriyorsunuz, Oynanabilir sürümünü degil
    diye düsünüyorum, fakat sonuclari buradan takip edecegim Patlaya bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 27 Ocak 2015; 15:14:35 >
  • sec talibim ps4
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğin gibi olur kimsenin parasının bos yere gitmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Mesela PSN Store'de Demo diye tüm oyunu HDD'ye indiriyorsunuz
    fakat oyunun tam sürümü diye 3-5 mb daha dosya indiriyorsunuz tam sürüm olamasi icin ,ekstra olarak.

yani oyun sizden lisans sora bilir. bu yüzden siz tam sürümü lisansli indirin ( single player oynamak icin.)

Benim de aklıma öyle birşey çıkabilir diye geldi ama NeoGaf'taki yorumları okudum şimdi, oynayıp birkaç bölüm bitirenler bile olmuş.

• quote:

quote:

Benim de aklıma öyle birşey çıkabilir diye geldi ama NeoGaf'taki yorumları okudum şimdi, oynayıp birkaç bölüm bitirenler bile olmuş.

ben yine temkinli olmanisda fayda var PSn storeya baktim tam sürüm lisansi icin 128 mb ektra indirmenisi istiyor. (aslinda season pass dahil tüm oyun indiriliyor)

alip deneyen var onlarin yorumlarina bakalim. sanirim yarin aktiflesecek oyun.

• quote:

quote:

quote:

ben yine temkinli olmanisda fayda var PSn storeya baktim tam sürüm lisansi icin 128 mb ektra indirmenisi istiyor. (aslinda season pass dahil tüm oyun indiriliyor)

alip deneyen var onlarin yorumlarina bakalim. sanirim yarin aktiflesecek oyun.

Oyun açıldı hocam bu forumdan da bu şekilde alıp oynayan olmuş. Benim şu sıralar pek almayı düşündüğüm bir oyun değil yoksa bu fiyata kaçırmazdım. Yıl içerisinde beklediğim oyunlar var onlarda da böyle birşey çıksa keşke...

• ben avrupa psn baktigim icin yarin aktiflesecek .
    olsun ben bekleyeyim yoksa bende alirim :) .
  • Season pass satışını kaldırdı gamestop yani fırsat an itibari ile kaçtı. Bence almış olanlarda sorun olmayacak alanlara hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.