Şimdi Ara

Superonline online işlemlerden kredi kartıyla fatura ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar,

    kredi kartıyla ilk kez superonline online işlemlerden fatura ödemeyi düşünüyoruz. acaba bir problem yaratır mı bu durum? ayrıca bir sorun olursa ne yapmamız gerekir ve online işlemlerden kredi kartıyla ödeme yapan varmı?

    cevaplarınız için teşekkür ederim.



  • Sıkıntı olacanı sanmam ben d-smart interneti öyle yatırıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BonezCrusheRR

    Sıkıntı olacanı sanmam ben d-smart interneti öyle yatırıyorum.

    teşekkürler cevabınız için. diğer arkadaşlarında cevabını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 27 Ocak 2015; 13:37:58 >
  • Ben de öyle ödüyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Ödemeyi yapar yapmaz dekontu saklayın. Gerçi zaten online işlem merkezi kayıt altına alıyor ödemeyi ama siz yine de kaydedin. Zaten bir sorun çıksa bile banka ve Superonline ile birlikte çözülür. Sanal pos'ta pek sıkıntı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igorparker

    Ben de öyle ödüyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Ödemeyi yapar yapmaz dekontu saklayın. Gerçi zaten online işlem merkezi kayıt altına alıyor ödemeyi ama siz yine de kaydedin. Zaten bir sorun çıksa bile banka ve Superonline ile birlikte çözülür. Sanal pos'ta pek sıkıntı olmaz.

    cevabınız için teşekkürler. dekontu derken yazıcıdan çıktıyla mı alacağız? dedğiniz bu muydu? yoksa kaydı nasıl yapmaktan bahsediyorsunuz?
  • Dekontu PDF olarak veriyor. Bu dosyayı bilgisayarınıza ya da email hesabınıza falan yedekleyin demek istedim. Zaten online işlem merkezinde de bir kopyası görünecektir. Tahsilat sonrasında onay mesajını gördüyseniz bir şey olmaz, merak etmeyin :)
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun. cevabınız için teşekkür ederim. sağolun
  • belki merak eden öğrenmek isteyen vardır diye buradan yazayım: online işlemlerden ödemeyi yaptık. ödemeyi yaparken edekont yada yazdır seçenekleri geliyor karşınıza ikisinide deneyebilirsiniz. ben epostama kaydettim yazıcı olmadığı için. ama yazıcı olsada olmasada epostama kaydedebilirdim. sonra eposta adresimi girdim. ve email adresim de dekont kayıtlı şu an. bir sorun olması durumunda bunu kanıt olarak gösterebiliriz. fakat ödeme yaparken superonline kayıtları esas alınır diye yazı vardı. rutin bir yazı olabilir ama kanıt niteliğinde olması lazım e-dekont olsada. umarım yazdıklarım birilerine faydalı olur.
  • 2 yil boyunca k.kartiyla odedim.sorun cikmadi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.