Şimdi Ara

S3 Mini Şarj Soketi değişimi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bundan 5 ay önce falan deniz suyuna maruz kalmıştı telefon, bu olaydan 2 ay sonra da şarj sorunu olmaya başladı. Telefon şarjdan çıkarılsa da kendini şarjda sanıyor, bataryayı çıkarıp takınca ancak düzeliyor. Böyle kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. Şarj soketi değişimi ile bu sorun hallolur mu ve fiyatı ne kadardır tahminen?



  • Galaxy gio telefonum vardi bi zmanlat telefoncuda yaptirirdim 20 lira tabi yaparken icini aciyolar garantin gidiyor bunu bana soylemediler bile yenisini kaynaklayip geri vermisler ama benim sorun telefonun soketten dolayi sarj almamasi idi diyelimki verdin telefoncuya senin sorununun soket girisinden degilse adam acip garantisini bozar sende servisten yaptiramassin kullanici hatasi derler senin en guzel bunun icini acip (temiz bir sekilde acki actigin farkedilmesin )icini bir guzel silmen sonrada servise sarj girisi bozuldu diye vermen isini gorur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toress86 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, ancak garantisi bitti telefonun, normal bi telefoncuya gideceğim tabi problemi anlatırım onlar çözümü söyler. Ama büyük ihtimal şarj soketi değişimi ile olacaktır gibime geliyor. Bugün bi yeri aradım 30 TL'ye değişim yapıyorlarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.