Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Format Nasıl Atılır?(Yeni başlayanlar için resimli anlatım)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Cevap: Format Nasıl Atılır?(Yeni başlayanlar için resimli anlatım) Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Smokin That Weed

25 Haziran 2007; 17:49:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: much@cho

ya benim d deki tüm birikintilerim (resim müzik vs.) bu d sürücüsünü nasıl koruyacağımı anlamadım...eğer d sürücüm giderse intihar ederim...ne yapcam gitmemesi için...orayı okudum ama tam anlamadım...

neyse kimse cevaplamadı ama ben ilk formatımı kayıpsız attım...hayırlı uğurlu olsun...teşekkürler....

_Beni7Bitirdi_

26 Haziran 2007; 18:30:51 

quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

Çaktırmayalım ama konuyu açan arkadaşa ban atılmış, yani ban yemiş. Ona direk soramayacağım fakat sizlere soruyorum; abiler ablalar.

En baştaki Format atma anlatımındaki Ekran Görüntülerini nasıl çekmişler? Yani normalde Windows açılmadan önce ekran görüntüsü çekilmiyor. Adam windows yüklerken bile ekran görüntüsü çekmiş.

Yardımlarınızı taleb ediyorum.

Teşekkürler.

Benim soruma da cevap alamadım.

Hâla somut bir cevap bekliyorum.

Teşekkürler.

osmanaslan

28 Haziran 2007; 16:56:10 

eline koluna sağlık arkladaş gerçekten süper iş başarmışssın tamda bilgisayara format attırracaktım beni masreftan kurtardın yalnız bir sorunum var anakart cd sini kaybettim bulmada bulamadım yardımcuı olursanız sevinirim
anakart :GİGABYTE ga8gem800

areels

29 Haziran 2007; 19:16:31 

quote:

quote:

Çaktırmayalım ama konuyu açan arkadaşa ban atılmış, yani ban yemiş. Ona direk soramayacağım fakat sizlere soruyorum; abiler ablalar.

En baştaki Format atma anlatımındaki Ekran Görüntülerini nasıl çekmişler? Yani normalde Windows açılmadan önce ekran görüntüsü çekilmiyor. Adam windows yüklerken bile ekran görüntüsü çekmiş.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

wmvare , virtual pc vs...

mouse değil fare
beto_1440

1 Temmuz 2007; 0:08:31 

virüs ve trojanlar benim bilgisayar'da fing atıo bu çok yararlı olucak en yakın zamanda format atıcam.Emeğe saygı çok teşekkür ederim

Why Do You Draw Into My Dreams..?? I Hate You Cuz You Sadden Me..!! Keep Out Of Me My Love... Keep Out Of Me...
Can'T You See That You'Re Smothering Me..?!?
imge9

1 Temmuz 2007; 16:30:36 

selam pc ye format atarken bir sorun yaşıyorum format atamıyorum hard diskim 2 bölümlü c ve d ancak format sırasında c yi görmüyüyor sadece d bölümünü görüyor eski xp ise c de yüklüydü. yani ben c diskine format atcam ama format sırasında sadece d yi görüyor d diski arşivlerim bilgileirm ile dolu. yardımlarınızı bekliyorum.
XP CD İLE YAPIYORUM..

dimdik61
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

2 Temmuz 2007; 15:02:26 

ABİ eline koluna sağlık bende daha küçüğüm format atmayı bilmiom diye anneme diodum o servese bi daha para veriodud şimdi sana 30 ytl veresem odeşiriz
dimdik61
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

2 Temmuz 2007; 15:05:11 

Abi walla işime yarayacak gibi yine cok saol ne desem hakkını veremem

Ekteki dosya (1)
raidela_kartal

4 Temmuz 2007; 1:41:33 

elleerine saglık hocam herkes gidip 40 50 lira weriyo format gibi basit bişeye öğrensin herkes işte..

(b)BeN BiRGüN GiDeRiMkİ NeYiM KaLıR EkSiK BıRaKtıĞıM HeRŞeYiM KaLıR...(b)
Shadowboys

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2007; 2:05:38 

quote:

Orjinalden alıntı: areels

quote:

quote:

Teşekkürler.

Teşekkürler.

wmvare , virtual pc vs...

virtual pc ben kullanmıştım hatta format atmanın videosunu çekmiştim ama kaybettim..

Satılık 80 Level Full Str Blader Karakter - ROME +7 blade // +5 Set // 18 BR Shield
gülnida_yüreğim
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Temmuz 2007; 10:47:07 

benim sorum şu: XPye format atıyorum ancak 98e XP kurulumunda ne fark var.. bir yakınımınkinie kuracam sorun yaşamayım istiyorum.. bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum. tşk şimdiden
black label

4 Temmuz 2007; 11:37:22 

tek sorun driverleri bulup yüklemek sürücüleri ve biosu güncellemek ztn ondan sonraya bişey kalmıyo

Scotti0061

4 Temmuz 2007; 17:56:49 

Arkadaşlar ben format atıyorum ama tam olarak atabildiğimi düşünmüyorum.Çünki format attıktan sonra c'ye girdiğimde eski windowsumdan kalan şeyler görebiliyorum mesela document and settingste eski windowsumun belgelerini görüyorum tam içerikli silebilmek için ne yapmalıyım?
ancak bunu yaparken harddiskimi 2'ye böldüm c ve d bunu yaparken sadece c'nin silinip d'deki hiçbirşeyin silinmemesini istiyorum bunu bana bir anlatabilir misiniz nasıl yapmam gerektiğini ben geçen seferlerde ilk sayfada anlatılanları yaptım ama dediğim gibi silinmedi o dosyalar ne eksik yapıyorum bir söyleyebilir misiniz?

cimbomluevrim

6 Temmuz 2007; 14:12:35 

Ben Format atmayı deneyerek öğrendim.İlk başta bilgisayarcıdan xp cdsini aldım.Cdyi taktım bi baktım cdden önyükleyin yazıyo bende bastım.Sora sırayla kafadan bişeyler sıktım. Sonra Ekran kartının ses kartının falan hiçbirinin cdsi yoktu.Bilgisayarcıdan onlarıda aldım.Yine kafadan sıktım kurdum.Format nedir bilmiyodum.Orda bide biçimlendirme olayını da öğrenince.Bu işi çok basit bi şekilde kendim öğrendim.

Arda

6 Temmuz 2007; 16:38:03