ya benim d deki tüm birikintilerim (resim müzik vs.) bu d sürücüsünü nasıl koruyacağımı anlamadım...eğer d sürücüm giderse intihar ederim...ne yapcam gitmemesi için...orayı okudum ama tam anlamadım...
neyse kimse cevaplamadı ama ben ilk formatımı kayıpsız attım...hayırlı uğurlu olsun...teşekkürler....
Çaktırmayalım ama konuyu açan arkadaşa ban atılmış, yani ban yemiş. Ona direk soramayacağım fakat sizlere soruyorum; abiler ablalar.
En baştaki Format atma anlatımındaki Ekran Görüntülerini nasıl çekmişler? Yani normalde Windows açılmadan önce ekran görüntüsü çekilmiyor. Adam windows yüklerken bile ekran görüntüsü çekmiş.
eline koluna sağlık arkladaş gerçekten süper iş başarmışssın tamda bilgisayara format attırracaktım beni masreftan kurtardın yalnız bir sorunum var anakart cd sini kaybettim bulmada bulamadım yardımcuı olursanız sevinirim anakart :GİGABYTE ga8gem800
Çaktırmayalım ama konuyu açan arkadaşa ban atılmış, yani ban yemiş. Ona direk soramayacağım fakat sizlere soruyorum; abiler ablalar.
En baştaki Format atma anlatımındaki Ekran Görüntülerini nasıl çekmişler? Yani normalde Windows açılmadan önce ekran görüntüsü çekilmiyor. Adam windows yüklerken bile ekran görüntüsü çekmiş.
selam pc ye format atarken bir sorun yaşıyorum format atamıyorum hard diskim 2 bölümlü c ve d ancak format sırasında c yi görmüyüyor sadece d bölümünü görüyor eski xp ise c de yüklüydü. yani ben c diskine format atcam ama format sırasında sadece d yi görüyor d diski arşivlerim bilgileirm ile dolu. yardımlarınızı bekliyorum. XP CD İLE YAPIYORUM..
Yardımlarınızı taleb ediyorum.
Teşekkürler.
Benim soruma da cevap alamadım.
Hâla somut bir cevap bekliyorum.
Teşekkürler.
wmvare , virtual pc vs...
virtual pc ben kullanmıştım hatta format atmanın videosunu çekmiştim ama kaybettim..
benim sorum şu: XPye format atıyorum ancak 98e XP kurulumunda ne fark var.. bir yakınımınkinie kuracam sorun yaşamayım istiyorum.. bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum. tşk şimdiden
Arkadaşlar ben format atıyorum ama tam olarak atabildiğimi düşünmüyorum.Çünki format attıktan sonra c'ye girdiğimde eski windowsumdan kalan şeyler görebiliyorum mesela document and settingste eski windowsumun belgelerini görüyorum tam içerikli silebilmek için ne yapmalıyım? ancak bunu yaparken harddiskimi 2'ye böldüm c ve d bunu yaparken sadece c'nin silinip d'deki hiçbirşeyin silinmemesini istiyorum bunu bana bir anlatabilir misiniz nasıl yapmam gerektiğini ben geçen seferlerde ilk sayfada anlatılanları yaptım ama dediğim gibi silinmedi o dosyalar ne eksik yapıyorum bir söyleyebilir misiniz?
Ben Format atmayı deneyerek öğrendim.İlk başta bilgisayarcıdan xp cdsini aldım.Cdyi taktım bi baktım cdden önyükleyin yazıyo bende bastım.Sora sırayla kafadan bişeyler sıktım. Sonra Ekran kartının ses kartının falan hiçbirinin cdsi yoktu.Bilgisayarcıdan onlarıda aldım.Yine kafadan sıktım kurdum.Format nedir bilmiyodum.Orda bide biçimlendirme olayını da öğrenince.Bu işi çok basit bi şekilde kendim öğrendim.