herkese tşk bilmediğiniz anlamadığınız konuları pm atarsanız sevinirim her zaman bakamıyorum topiğe
"Benim oğlum heryerde anlı açık dolaşıyor ben Rıdvanın oğluyum diyor ama Fenerbahçeli Rıdvanın.. Bugün Can bartu kim diye soruyorlarmı?Rıdvan olarak doğdum öyle öleceğim.Beni milyarlarla alamazlar yarın başka kulüplerde gelebilir.Kocaelisinden Galatasarayından Beşiktaşından. Hepsine saygı duyuyorum.Hepsi büyük camialar.Teşekkür ediyorum.Sadece teşekkür ediyorum. Çünkü ben Fenerli rıdvan olarak mezara gitmek istiyorum." Rıdvan Dilmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRKYPNR -- 15 Ocak 2007; 20:00:17 >
"Benim oğlum heryerde anlı açık dolaşıyor ben Rıdvanın oğluyum diyor ama Fenerbahçeli Rıdvanın.. Bugün Can bartu kim diye soruyorlarmı?Rıdvan olarak doğdum öyle öleceğim.Beni milyarlarla alamazlar yarın başka kulüplerde gelebilir.Kocaelisinden Galatasarayından Beşiktaşından. Hepsine saygı duyuyorum.Hepsi büyük camialar.Teşekkür ediyorum.Sadece teşekkür ediyorum. Çünkü ben Fenerli rıdvan olarak mezara gitmek istiyorum." Rıdvan Dilmen
cd rom desteği ile başlatınca bilgisayarı cd den ön yükleme için bir tuşa bazın yazısı çıkıyor ama hiç bir tuş işlemiyor. hertuşa basmayı denedim olmadı. normalde klavye çalışıyor. Bu sorunu nasıl halledicez? acil yardım lazım
benim bios ayarları çok dandik yaw shift+f10 a basıyorum, 4 tane seçenek var birisi boot zaten boot a geliyorum onda da Int18-Int19-ROM Disabled seçenekleri çıkıyor ne dandik iştir bu yada ben gerçek bios ayarlarını açamadım
edit: delete e basınca geldi asıl bios ayarları :D veee hayatımda ilk defa format attım arkadaşlar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdag89 -- 28 Ocak 2007; 23:03:21 >