Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Format Nasıl Atılır?(Yeni başlayanlar için resimli anlatım)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: uguripek87
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Cevap: Format Nasıl Atılır?(Yeni başlayanlar için resimli anlatım) Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erkan_163

13 Aralık 2006; 2:04:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu sayfa super olmus ama kımse bnım sorunuma bı cvp vermedı galıba cok kotu bısı olmus pcye kımse solemek ıstemıo bı cvp verseler tam super oljak ama... BRKYPNR a sonsuz yesekkurlerımı ıletıorum boyle bı konu hazırladıı ıcın

Hirotaro

Sisteme Gözat

13 Aralık 2006; 3:16:03 

quote:

Orjinalden alıntı: erkan_163

bu sayfa super olmus ama kımse bnım sorunuma bı cvp vermedı galıba cok kotu bısı olmus pcye kımse solemek ıstemıo bı cvp verseler tam super oljak ama... BRKYPNR a sonsuz yesekkurlerımı ıletıorum boyle bı konu hazırladıı ıcın

sorunun ne idi ?

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

Hirotaro

Sisteme Gözat

13 Aralık 2006; 3:18:38 

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

arkadaşlar format atmayı becerdim ama burdaki yazılanların hepsi olmadı sadece hdd bölümlendirme menusu çıktı ondan sonra gerisini windows kendi halletti çok kolaymış ama benim format atmadan önce 2 tane sorunum wardı onlar hala devam ediyor

xp nin orjinalmi acaba ?

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

fuchsspy

13 Aralık 2006; 5:36:09 

formatı attım tesekkurler arkadaslar. yaw bu arada formatı attıktan sonra restart edıom edıom wındows cdsı olmadan acılmıo. sonra kafama dank ettı bootu harddısk olarak deıstırmeyı, cd rom olarak kalmıs.

St. Emré der Wüstenfuchs
uphuck

13 Aralık 2006; 7:07:10 

boot cdrom'da kalsa bile xp cd'si ile böyle bişey olmaz (en yaygın olarak kullanılan orjianal olmayan sürümlerde, orjinalde zaten olmaz) yada anakartın sıradışı bi kart

• masa üstü : Mac OS X 10.4.9 kernel 8.9.1, Debian GNU/Linux i386 custom kernel 2.6.20 smp kde beryl, Windows XP
  • diz üstü : Mac OSX 10.5.0 9a499 kernel 9.0.0b4 autofsb, Debian GNU/Linux i386 custom kernel 2.6.23.1 smp kde beryl
osx86 ile ilgili sorularınız için irc kanalı ve sitemiz -- irc.atlantis-irc.net #uphuck.DVD -- http://www.uphuck.com
fuchsspy

13 Aralık 2006; 7:10:57 

hadı ya. bılmıom walla abı. zaten yukleme sırasında anakartın cdsını ıstedı. umarım eksık bıseyler yapmamısımdır pcden full performans almamı engellıyıcek.
quote:

Orjinalden alıntı: uphuck

boot cdrom'da kalsa bile xp cd'si ile böyle bişey olmaz (en yaygın olarak kullanılan orjianal olmayan sürümlerde, orjinalde zaten olmaz) yada anakartın sıradışı bi kart

St. Emré der Wüstenfuchs
BlackF!Re

Sisteme Gözat

13 Aralık 2006; 19:36:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

arkadaşlar format atmayı becerdim ama burdaki yazılanların hepsi olmadı sadece hdd bölümlendirme menusu çıktı ondan sonra gerisini windows kendi halletti çok kolaymış ama benim format atmadan önce 2 tane sorunum wardı onlar hala devam ediyor

xp nin orjinalmi acaba ?

yok hocam ya orjinali kim bulmus biz kaybedelim

tabiki korsan

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Test Driver Unlimited

Waiting: Half Life 2 episode Three
ali hoca

13 Aralık 2006; 20:12:13 

İşletim sistemi yüklemesini resimle anlatan arkadaşa emeği için çok teşekkür ederim . Bu forum sayfaları sayesinde bende bazı sorunlarımı çözebildim . Örneğin sağolsun arkadaşlar sürücü simgem değişmişti bu forum sayesinde rahatlıkla düzelttim . Ben biraz eski adam olduğumdan win 98 rahatlıkla söküp takıyordum fakat , xp işine daha henüz bulaşmadım . Yine de resimli XP yükleme açıklamalarını okudum , ileride benim için çok faydası olacak , artık xp kullanıyorum .
Nasıl olduysa benim fare işlemcim sanırım karışmış , klasör üzerine gidip tıklayınca direkt klasör içindekileri gösteriyor , fakat aynı işlemi herhangi bir sürücü üstünde yaptığımda sürücünün içini değil direkt arama seçeneğini devreye sokuyor . Sürücü üstünde sağ tıklayıp aç seçeneğini seçerek sürücü içini görüntüleyebiliyorum . Sağ tıklayınca ara daha sonra aç seçeneği sıralanıp gidiyor . Daha önce böyle değildi , direkt sürücü üstünde tıkladığım zaman sürücü içini görebiliyordum . Ne olduysa ayarlar değişmiş eski haline ne yaptıysam getiremedim .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Artık durumu düzeltmek için mutlaka Avrupa’dan öğüt almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım düşünceler belirdi. Oysa hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların öğütleri ile yabancıların planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir olay kaydetmemiştir. (TBMM 6.3.1922)” GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

I3eEsT

13 Aralık 2006; 23:07:21 

quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

kimse bu bilgilerle atamam demesin.göründüğü kadar zor değil inanın bende bu forumda öğrenmiştim

Ya gerçekten çok güzel hazırlamışsın ama merak ediyorum bu kadar uğraşıyosun neden??Şahsen ben bu kadar ayrıntılı bıkarım anlatamam..

ali hoca

14 Aralık 2006; 10:22:20 

Nasıl olduysa benim fare işlemcim sanırım karışmış , klasör üzerine gidip tıklayınca direkt klasör içindekileri gösteriyor , fakat aynı işlemi herhangi

bir sürücü üstünde yaptığımda sürücünün içini değil direkt arama seçeneğini devreye sokuyor . Sürücü üstünde sağ tıklayıp aç seçeneğini seçerek sürücü

içini görüntüleyebiliyorum . Sağ tıklayınca ara daha sonra aç seçeneği sıralanıp gidiyor . Daha önce böyle değildi , direkt sürücü üstünde tıkladığım zaman

sürücü içini görebiliyordum . Ne olduysa ayarlar değişmiş eski haline ne yaptıysam getiremedim .

knightciemre

14 Aralık 2006; 20:16:42 

çok güzel bunlara bakıp ta yapamıyanlara yuh! ama teşekkürler ben format atmıcam ama bilgisayar ödevimdi

Mr. Hav
paranoiavana

14 Aralık 2006; 22:15:00 

sevgili kardeşlerim cd'den boot esnasında(ön yükleme için bir tuşa basınız) klavye vazifesini yerine getirmemek ile beraber hdd'den boot seansına pas ediyor tüm format hevesimizi.Velhasılı tuşlar çalışmıyor ve boot ile formatı senkronize edemiyoruz muhterem ve yardımsever DH'ci kardeşlerim.
Ne yapmak gerekmektedir mümkün müdür derdimizin devası?Potansiyel gönüllülerimize teşekkürün borç bilindiği bildirilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoiavana -- 14 Aralık 2006; 22:15:51 >

ssbrc

15 Aralık 2006; 11:08:50 

Güzel hazırlamışşın.Teşekkürler

Nokia 6280
salla_gitsin

16 Aralık 2006; 1:21:57 

arkadaşlar xp home yüklü pro kurcam ama bilgdeki daha yeni sürüm kuramzsın diyo ne yapmam gerek

Toshiba Satellite A100-847
***TINATI***

16 Aralık 2006; 9:32:27 

faydalı ve etkili bir çalışma emeği geçenlere teşekkürler

Efendiler,yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize;görecekleri tahsilin hududu ne olursa olsun,evvela Türkiye’nin istiklâline,benliğine,millî an’anelerine düşman olan unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir(M.Kemal Atatürk)
VipLimE

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Aralık 2006; 12:13:12 

Yararlı biligler Very Ty

âLéX

16 Aralık 2006; 18:04:10 

arkadaşlar bende bi bios war böyle bios olmaz olsun !!!!! kıracam o olacak plz yardımcı olun

cdrumdan başlatamıyorum bilgisayarı format için :(

erkan_163

17 Aralık 2006; 13:11:52