xp cd sini sata destekli yapmak için D ye kopyalamaya çalışıyorum fakat cd yi taktığım zaman karşıma windows kur menüsü çıkıyor(windows yükle falan gibi seçenekler) bu menüyü kapatıp.Bilgisayarımdan XP cd sinin bulunduğu sürücünün üstüne okla tıklayıp kopyala diyorum D diskinde klasör açıp kopyalamaya başlıyorum büyük bir kısmını kopyaladıktan sonra şu hatayı veriyor:MSNEXPLR oluşturulamıyor veya değiştiriliyor:veri hatası(döngüsel artıklık denetimi) diye.nerde hata yaptım?
Söyle yapin; Bilgisayarim-Cd-Sag Click-Ac-Butun Dosyalari kopyalayin-İstediginiz yere yapistirin..
Belki boyle kopyalar. Olmadı o zaman cdniz cizilmistir, ve dosyayı kopyalamiyordur.. Baska cd deneyin
3 yıldır kendi laptopumda recovery cd ile atıyordum, (hiç masaüstüm olmadığı için normal format atma ihtiyacı duymadım haliyle bilmiyordum ) bugün alt komşuya attım formatı ... birde acronis true image ile image aldım...
3 yıldır kendi laptopumda recovery cd ile atıyordum, (hiç masaüstüm olmadığı için normal format atma ihtiyacı duymadım haliyle bilmiyordum ) bugün alt komşuya attım formatı ... birde acronis true image ile image aldım...
BİR şey soracam benimde leptopum var format atmayı deneycektim ama bu msjın kafamı karıştırdı masa üstüyle leptap a format atmak farklımı recovery cd ile atıyorum demek nedemek.
Masaüstü ile laptop a format atmak arasında fark yok. @TRaMbLeN isimli arkadaşımız yanlış cümle kurmuş. Recovery cd si ile format atılmaz. Adı üstünde Recovery Önceki hali gibi bir anlama geliyor. Nasıl oluyor?
Laptop aldığınız yer size laptop vermeden önce aksini belirtmezseniz işletim sistemini cihaza kurar ve size öyle verir. İşte bu kurdukları işletim sistemi+driverleri içeren hazır bi dvd de size verirler. Bilgisayarınız bozuldu mu? Takarsınız dvd yi pat ilk gün geldiği gibi olur.
Acronis programı ile image aldığınızı ve dvd yazdırdığınızı düşünün..
arkadaşlar bir sorum olacak bilgisayara format atarken klavye dilinin f veya q olması önemlimi bir arkadaşım q klavyeye före format atıldığını söyledi ne derece doğru
arkadaşlar bir sorum olacak bilgisayara format atarken klavye dilinin f veya q olması önemlimi bir arkadaşım q klavyeye före format atıldığını söyledi ne derece doğru
Aynen. F klavye ile format atamazsınız. Yani atarsınız ama F klavyeyi Q klavye gibi kullanmanız gerek...
peki q klavyeye göre format atarken hangi tuşların yerlerini bilmemiz gerekir
F klavyeyi biçimlendirme kısmında, Q klavye gibi kullanacaksınız. Yani q klavyede bulunan tuş yerlerine göre basacaksınız. Q bas diyorsa siz F basacaksınız...
Ayrıca kurulum sırasında Aygıtları yükledikten sonra dil seçme ekranında Q kaldırıp F oluşturup F seciceksiniz..