SLM ARKADAŞLAR BEIM SORUNUM FORMAT ATAMAMAK ASLINDA DAHA ONCE DEFALARCA FORMATLADIM PCMI AMA ARTIK CDROOM BOOT OLMUYOR CDDEN YUKLEME ICIN BIR TUSA BASIN UYARISI VERMIYO SIZE BIOS AYARLARIMI YOLLUYORUM VE EN SON GELEN UYARI MESAJINI SORUNUUN COZUMU IICN ACIL CEVAP BEKLIYORUM BIR HAFTADIR FORMAT ATMAK ICIN UGRASIYORUM
CDROOM OLARAK DEGISTIRIYORUM AMA YINEDE OLMUYOR DAHA ONCELERI KENDIM ATIYORDUM FORMATI AMA ARTIK YEMIYO NOLDU ANLAMADIM REEBOOT DIYE BASLAYAN MESAJ CIKIYO CDYI OKUMAYA BASLAYINCA BASKA PCDE ATIYORUM AYNI CD ILE
Bilgisayar açılırken sürekli olarak F8'e basın. Karşınıza ufak mavi bir ekran gelecek. Burada hdd,sürücü,vb. donanımlar yer alacak. Buradam cd-rom secip enterle devam edin. Direk olarak cd okumaya başlayacaktır. Herhangi bir tuşa basarak kuruluma başlayın..
Bilgisayar açılırken sürekli olarak F8'e basın. Karşınıza ufak mavi bir ekran gelecek. Burada hdd,sürücü,vb. donanımlar yer alacak. Buradam cd-rom secip enterle devam edin. Direk olarak cd okumaya başlayacaktır. Herhangi bir tuşa basarak kuruluma başlayın..
SAGOLASIN ARKADASIM ONUDAA DENEDIM WINDOWS ACILIYOR O SECENEKLE HATTA BIOS PILINI CIKARTIP TAKTIM AMA YINEDE OLMADI