arkadaşlar benim harddisk sata Raid sürücüsünü tanıttım f6 yaptım S e basıp yeni aygıt yükledim C ye xp kurmak için F e basın dedi aynen yaptım Ama ondan sonra bilgisayar yeniden başladı ama ayarların yapılacağı ve kurulumun tamamlanacağı ekran gelmedi ve mavi ekran geldi. Ve şöyle yazıyor Bu ekranı ilk defa gördüyseniz bilgisayaranıızı kapatıp tekrar açın yada aşağıdıaki adımları takip edin . Ama hiçbirisi işe yaramıyor Acil yardım istiyorum. Heeee birde viamraid.sys viamraid.info viamraid.cat dosyalarını bulamadı diye yazıyor Dosya atla yaptım ama dediğim gibi kur tamamlanmadı
raid ve ahci suruculerini nlite ile xp cdsine entegre et. gerek forum.donanimhaber de gerek internette bol bol aciklama bulursun. ondan sonra kurulum 1. sayfada oldugu gibi kendi kendine devam eder, f6 yada diskete ihtiyacin olmaz.
Orjinalden alıntı: Hacker683 Benim anlamadığım 2001'den kalmış bir işletim sisteminin kurulumunu kim merak eder?
2001 de kalmış degil 2001 de piyasaya surulmus. Tabi senin ifadene göre ciktigi gün bitmisti xp.
2008 de bile halen yeni bir teknoloji sunmayan bir mikrozort isletim sistemine gecmeye hevesli olmayan ve yıllanmış şarap kıvaminda duzgun calisan bir mikrozort isletim sistemi ihtiyaci olan herkes xp32bit'e ihtiyac duyar. Tabi aciklamalarda bulunan kurulumun yaninda 700 mb lik güncellemeleri de yapinca xp32bit bugun icin calisan en düzgün son kullanici isletim sistemi.
64bit ihtiyaclari olanlara (ozellikle 4gb üstü ram sahibi olanlara) XP64bit i oneririm, xp32bit güncellemeleri ile birlikte düzgün ve saglam giden bir ucak ise, vista kullananlar göklerin hakimi olduklarini soyluyorsa, ben xp64 ile uzaydan seyrediyorum
Her halukarda 4gb ve alti ramler icin bugün en düzgün calisan mikrozort isletim sistemi xp32bit
diger windows kurulumlari icin bu siteye bir bakarsiniz, yazilar ingilizce lakin resimler epey yardimci olacaktir. http://www.windowsreinstall.com/
64bit windows programi kullanacaklar icin en düzgün isletim sistemi xp64 (32bit programlarda calisir, ama xp32bit den %10 daha yavaş calisir, 32bit programlar vista64bit'de de %10 daha yavas calisir, vista64bit te bu durumun yaninda bircok sorunda geliyor )
merhaba arkadaşlar. epey zamandır bir problemim var laptopumla ilgili. dvd okuyucusu bozuldu sanırım. pek dvd kullanmadığım için sorun yoktu ama ağırlaştı laptop format atmak istiyorum. yedekleme CD si var fakat dediğim gibi CD yi okumuyor. harici hardisk aldım. HARİCİ HARDDİSKTEN LAPTOPUMU FORMATLAYABİLİRMİYİM.?
merhaba arkadaşlar. epey zamandır bir problemim var laptopumla ilgili. dvd okuyucusu bozuldu sanırım. pek dvd kullanmadığım için sorun yoktu ama ağırlaştı laptop format atmak istiyorum. yedekleme CD si var fakat dediğim gibi CD yi okumuyor. harici hardisk aldım. HARİCİ HARDDİSKTEN LAPTOPUMU FORMATLAYABİLİRMİYİM.?
Format kisisel kullanimda acemi işidir. Akilli olan bilgisayarini kurar, güncellemeleri yapar, ayarlari ve elzem programlari (winrar gibi) kurar. Sonrada da C:\ nin yedegini herhangibir imaj programi ile alir. (Favorim GHOST )
Formati ogrenmissin. Artik "LEVEL UP" zamani gelmiste geçmiş.
format attım arkadaşlar ama sistem yavaş açlışıyo gibi bende bios ayarları çıkmadı yanlız ama format atabildim ince ayarlar varmı arkadaşlar pc yi birazdaha hızlandırmak için
format attım arkadaşlar ama sistem yavaş açlışıyo gibi bende bios ayarları çıkmadı yanlız ama format atabildim ince ayarlar varmı arkadaşlar pc yi birazdaha hızlandırmak için
ve eskisinden daha çok yavaşladı sanırım ve sürekli internette hata raporu yollarıp görevi sonlandır çıkıyo formatta bişeyi tersmi yaptım arkadaşlar ikinci kez bidaha format atsammı