Şimdi Ara

BenQ RL2240HE ' HESAPLI ' Oyun Monitörü İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
8
Favori
19.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar renk ayarı ile ilgili yardıma ihtiyacım var bf4 tarzı gıbı oyunlar oynuyorum single player kullanıpta memnun kaldınız ayarları bı paylaşalım

    Birde kulaklığı ne yaptımsa monıtor uzerınden çalıştıramadım hdmı baglı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 15 Kasım 2015; 16:59:33 >
  • Bende bu monitörü hızlıal.com üzerinden perşembe günü sipariş verdim cuma öğlen teslim aldım. Fakat içinden çıkan güç kablosu amerikan tarzı üç girişli olandı. Elektrikçiden aldığım ufak dönüştürücüyle o sorunu hallettim. Kutu içeriğinden hdmi kablosu çıkmadı. Gelelim monitöre eski model 17 inç crt monitörden buna geçince resmen çağ atlamış gibi oldum. Ekran 21,5 olmasına rağmen büyüklüğü bana göre tatmin edici. Şimdilik fps oyunlarında test etme imkanım olmadı. Monitör ayarlarını yapmak çok basit. Pek çok görüntü modu var. İstedikleriniz arasında geçiş yapmak basit.
    Bu monitörü kullananlar görüntü ayarlarını paylaşırlarsa monitörlerini yeni almış kullanıcılar için çok yardımcı olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aMiraL*

    Bende bu monitörü hızlıal.com üzerinden perşembe günü sipariş verdim cuma öğlen teslim aldım. Fakat içinden çıkan güç kablosu amerikan tarzı üç girişli olandı. Elektrikçiden aldığım ufak dönüştürücüyle o sorunu hallettim. Kutu içeriğinden hdmi kablosu çıkmadı. Gelelim monitöre eski model 17 inç crt monitörden buna geçince resmen çağ atlamış gibi oldum. Ekran 21,5 olmasına rağmen büyüklüğü bana göre tatmin edici. Şimdilik fps oyunlarında test etme imkanım olmadı. Monitör ayarlarını yapmak çok basit. Pek çok görüntü modu var. İstedikleriniz arasında geçiş yapmak basit.
    Bu monitörü kullananlar görüntü ayarlarını paylaşırlarsa monitörlerini yeni almış kullanıcılar için çok yardımcı olacaktır.


    Hocam merhaba, fps oyunalrınızdaki denemeleriniz paylaşırsanız sevinirim. Hayırlısı olsun bu arada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim pikachu kargoda. Bugün gelecek inşallah (:
  • Cihazda sanki bir titreme var. Cs go oynarken özellikle. İlk sayfadaki ayarları uyguladım. Acaba farklı bir ayarı mı var?
  • Titreme vs olmamasi lazim ben yasamamistim hic.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende konunuzu görerek dün sipariş verdim heyecanla bekliyorum gelmesini.Konuyu açtığımız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım arkadaşlar, akşam elime ulaşacak detaylı yorum yapacağım.
    Sarı renkten normalde nefret ederim ama nedense bu monitörde çok tatlı duruyor, sebebini anlamadığım bir çekiliği var.


    Olumlu Yönleri:
    - Tasarımı çok tatlı, malzeme kalitesi sağlam bir ürün havası veriyor. Piano black pürüzsüz yüzey ile (pavyon) sarısı çok iyi uyum sağlamış.
    - Oyunlarda resmen hissedilir bir akıcılık var. 1 MS konusu bana biraz plasebo etkisi gibi gelirdi ama değilmiş, Battlefield 3 Multiplayer, Left 4 Dead 2 ile denedim; yağ gibi akıyor oyun. Net bir şekilde multiplayerde daha çok hit aldığımı söyleyebilirim. Online FPS oyunlarında iğne deliğinden sniper ile adam kestiğiniz senaryolarda, detayları daha vurgulu gösterdiği için hit alma olasılığınız artıyor. Gerçi bu biraz görece bir kavram ama olsun.
    - Gözü kesinlikle yormuyor, renkler doygun ama rahatsız edici değil.
    - Tam bir F/P ürünü olmuş. Dolar kuru yüzünden fiyatı şu aralar epey yüksek ama yine de bu fiyata daha ne olsun, adamlar pahalı bir monitörde olan bir çok özelliği alıp bir kaç ince detay eksilterek bu ürüne aktarmışlar.

    Olumsuz Yönleri:
    - Varsayılan ayarlar karanlık alanları aydınlatacam derken, bazı oyunları ışıl ışıl yapıyor; dolaysıyla atmosferin canına okuyor. Bunu çok açmamakta fayda var. Epey ince ayar yapmak gerekiyor.
    - Fişi amerikan geliyor, insan bir dönüştürücü falan koyar. HDMI da çıkmadı kutudan.
    - Ayarlar alışana kadar ölüm, daha pratik bir yöntem olsa mükemmel olurdu.
    - Ekran bi tık daha büyük olabilirdi, örnekse 23 tam cuk olurmuş. Ama şu haliyle yetersiz mi kesinlikle değil, zaten 24'ten sonrası saçmalık, görüş açınız arttıkça hakimiyet azalır kuralından hareketle tatmin edici bir ekran. (sadece FPS için konuşuyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 15 Aralık 2015; 10:24:02 >
  • Yaklaşık 6 aydır kullandığım bu monitoru 144hz yine benq monitore geçmem sebebi ile satıyorum. Gerçekten severek aldıgım ve memnun bır sekılde kullandıgım monitordu. Sıfır fiyatına butcesı yetmeyen arkadaşlar benımle iletişime geçebilirler
  • bende monitörü dün aldım ve renk tonları contrastı falan gayet yeterli, tasarımıda çok şirin :) fakat sadece cs go oyununda olan bir durum var, kanlar bazen kırmızı yerine siyah görünüyor, dust 2 long kapısı çıkışında kapıyla duvarın arasında lazer benzeri pempe bir çubuk görüntüsü var, mesela dust 2 a bölgesinde a ambleminin yarısı kırmızı yarısı siyah çıkıyor, diğer denediğim oyunlarda problem yoktu ama sadece cs go da bu tip saçma görüntüler gördüm. tahmini olan var mı? eve gidince ekran görüntüsüde eklerim sorun devam ederse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoralcarin -- 24 Aralık 2015; 22:07:50 >
  • gw2760hs var bende de.. yalnız harici hoparlör jaka takılıyken (ve de açık değilken) monitör hoparlarü çalışmıyor.. var mıdır bi çözümü?
  • Hocam bu monitörü hiç overclock ettinizmi?Yane 120hz felan yapip denedinizmi hiç programlar vasitasiyla eğer 120hz oluyorsa almayi düşünürüm birde display port kablosu çikiyormu kutu içeriğinden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 3 Ocak 2016; 23:10:58 >
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Ben ettim 75 mhz te kullanıyorum 80 de hata veriyor.
  • hocam Hue,Saturation,Gamma ayarları tüm modlarda,Black Equalizer ayarı da bazı modlarda aktif degil,degiştremiyorum.Nasıl değiştirebilirim? Yardım edebilir misiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maninblackk -- 27 Ocak 2016; 5:26:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ömr0681

    Arkadaşlar dün bende satın aldım HB dan
    İki saat kadar kullanma fırsatım oldu
    Monitörü kullanan arkadaşlar renk ayarı ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var iyi bir görüntü için ayarlarım nasıl olmalı
    Teşekkürler
    Birde internette veya normalde film izlerken gölgelenme oluyor diye bı kac konu var varmı boyle bı sorunu monıtorun

    maalesef hocam bende aynı sorundan bahsetmiştim. çözümü yok sanırım şunu önerebilirim film izlicekseniz indirin splash pro ex- programı var onunla en azından akıcı bi film izleme şansım oluyor. aksi taktirde 1080p bir youtube videosunda bile gölge ve titreme sorunu var. bilen arkadaşlar varsa ayarlardan düzeltelim ben aradım epeyce bulamadım. Oyunlarda gayet akıcı bu nedenle garantiye göndermedim.
  • byrcp B kullanıcısına yanıt
    Hocam driver cd de kurulmuyo bi garip ben cozdum sorunu bi renk ayari tutturdum simdilik masa uzeri golgelenmeyi ama modunu bi kapatip deneyin black equlayziri kapatin renk palaleti 94-92-97 gibi ayarlayin parlaklik 70 civari shadow 50

    Nvdia denetim masasi parlaklik 47
    Konrast 65
    Dijital vib.70 ben bu sekilde kullaniyorum suan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cd de driver yokki kullanım vs dediklerinizi yaptımda shadow bulamadım kontrast mı yoksa o 50 yaptım.biraz da olsa etkisi oldu nvidia digital vib. 75 iyidir deneyin :)

    "masa uzeri golgelenmeyi ama modunu bi kapatip deneyin" burayı anlıyamadım hocam teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrcp -- 4 Şubat 2016; 13:13:42 >
  • byrcp B kullanıcısına yanıt
    Konrast hocam
    Ayarlarda AMA diye bi ayar var onu kapatin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözümü inanılmaz yoruyor , yok mu bir ayarı , çaresi?
  • İyi günler menüdeki kilitleri nasıl açabiliyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.