Şimdi Ara

Türk yazılımcıların etiket uygulaması: Taggy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Türk yazılımcıların etiket uygulaması: Taggy




     

    Türk yazılımcıların mobil cihazlar için geliştirdiği "Taggy" adlı etiket uygulaması Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.




    Taggy, sosyal ağlar üzerinden içerik paylaşırken kullandığımız etiketleri bir araya getirerek etiket kullanımını daha az zaman alan bir hale getirmeyi hedefliyor. Gündemi takip ederek popüler etiketleri toplayan ve bunları kategorilere ayıran uygulama, kendi etiket oluşturmamıza da imkan veriyor.




    Rahatlıkla kullanılabilen bir arayüze sahip olan uygulama kullanıcılarına İngilizce ve Türkçe dil desteği sunuyor. Ancak, her ne kadar yerli yapımcılar tarafından geliştirilse de uygulamanın tam anlamıyla Türkçe olmaması oldukça düşündürücü bir durum olarak karşımıza çıkıyor. 




    Etiketlerini tek elden yöneteceğiniz bir uygulama arıyorsanız, göz atabileceğiniz uygulamalar arasında yer alan Taggy'e aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. 

     








  • bir kerede TR bir şey yapın Ety diye bir şey yapsaydınız bare ya sırf bu isim hoşuma gidiyo diye kullanırdım ! hem TR etiketiyle halka ulaşacaksınız hemde ing kelime kullanacaksınız hadi oradan diyorum yani !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.