arkadaşlar herkese selamlar nokia e 50 ile ilgili görüş bilgi ve paylaşımlarımızı burada toplayalım bizimde bir topigimiz olsun. ilk paylaşılmlar benden;stereo çıkış konusunda son nokta kesinlikle stereo çıkışı var zira nokia hds 3 stereo kulaklıkla denedim ve streo ses ok.ayrıca işlemci hızına gelince 6630 ile kıyaslıyorum bir exel dosyası aynı dosyayı aynı büyüklükteki hafıza kartından ve aynı program yogunlugunda 6630 dan en az %40 da hızlı geldi daha fazla denedikçe yazarım.Tema olayına gelince e50 için yapılmış temeların haricindeki diger nserisi temalar e 50 de pek başarılı değil oyun denemedim deneyince yazarım.mesaj okuyucusu ingilizce mesajlarda iyi türkçe mesajlarda kötü belki ileride düzeltilir sesli yardım türkçe ve gayet iyi gps modülü olmadığı için gezgin ve konumlamayı deneyemedim bu modülü temin edersek dener ve yazarım inşallah.ofis araç ları gayet iyi adobe reader gayet hızlı ekran çözünürlüğü gayet iyi olmasına ragmen foto çekerken kamera görüntüsü çok kötü ama fotoyu bilgisayara atarsanız gayet iyi görünüyor 6630 aynı videoda aynı şekilde en baba özellik ise mükemmel web sayfası görünümü ve kolay kullanımı aynı bilgisayar gibi ayrıca bu makina çok şık ve karizmatik görünüyor en büyük artısı bu.neyse şimdilik bu kadar çok dagınık bir yazı oldu kusura bakmayın katılımlarınızı bekliyorum saygılar....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver40 -- 10 Ocak 2007; 22:44:57 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komplocu -- 5 Kasım 2006; 10:57:42 >
ben koysepete sitesinde 9300 buldum 522 ye ama e50 de kafamı kurcalıyorfiyatından dolayı sence 9300 a deger mi bu e50 o kadar iyi mi ve kardesimde 6630 var bir tek onun ekranını ben begenmiyorum 6630 un yaptıgı hersey yapar mı bir de simdiden sağol hocam
anlayamadığım bir olay var, E50 le controlfreak ve smartmovie yazılımlarını kullanabilen var mı?
bende uyumlu olmadığını söyleyip kurmuyor da..
Nokia E50 S60 3rd edition kullanıyo. dolayısı ile programlardan ve oyunlardan bazıları sorun çıkarabiliryor. Ben Smartmovie 3.25 denedim ok. bu versiyonda 3.cü nesil s60 a destek verilmiş. Linkten trial versiyonu download edip hangi cepleri destekliyor diye bakabilirsiniz. http://www.symbiangear.com/product.html?pid=20628,20632,112321
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan666 -- 5 Kasım 2006; 11:03:08 >
ben koysepete sitesinde 9300 buldum 522 ye ama e50 de kafamı kurcalıyorfiyatından dolayı sence 9300 a deger mi bu e50 o kadar iyi mi ve kardesimde 6630 var bir tek onun ekranını ben begenmiyorum 6630 un yaptıgı hersey yapar mı bir de simdiden sağol hocam
kardeş 9300 ı hiç tanımıyorum ama o bu konsepte uygun bir cihaz olabilir gibi değil onlar s80 olarak degerlendiriliyor yazılım ve uygulamalar farklı gelelim 6630 a E50 3.nesil symbian kullandığından 6630 daki pro ların bir çoğu şu an var olmayanlarda çok yakında çıkar ben 6630 satıp e50 aldım ve çok memnunum e 50 nin ekranı çok kalite ofis uygulamaları için ek pro atmana gerek yok zaten orjinalde var ses 6630 dan daha iyi görünüm hakeza o da iyi ayrıca arayanı ismi le söyleme özelliği var yani zil çalınca rehberde HAKAN yazıyorsa bir zil çalıp bir HAKAN diyor bu özellik önemsiz gibi gözüksede görme engelliler düşünülmüştür herhalde yada telefon sizden 10 m uzakta yerinizden kalkmadan kimin aradığını analarsınız. sonuç olarak 9300 la kıyaslamak doğru olmaz konseptler farklı ama 6630 dan üstün bir telefon derim.. saygılar....
Nokia E50 S60 3rd edition kullanıyo. dolayısı ile programlardan ve oyunlardan bazıları sorun çıkarabiliryor. Ben Smartmovie 3.25 denedim ok. bu versiyonda 3.cü nesil s60 a destek verilmiş. Linkten trial versiyonu download edip hangi cepleri destekliyor diye bakabilirsiniz. http://www.symbiangear.com/product.html?pid=20628,20632,112321
sevgili kaptan666 kardeş başka programlarla ilgili paylaşımlarınızıda bekliyoruz saygılar...
Orjinalden alıntı: komplocu
quote:
Orjinalden alıntı: anilsengenc
kardeş 9300 ı hiç tanımıyorum ama o bu konsepte uygun bir cihaz olabilir gibi değil onlar s80 olarak degerlendiriliyor yazılım ve uygulamalar farklı gelelim 6630 a E50 3.nesil symbian kullandığından 6630 daki pro ların bir çoğu şu an var olmayanlarda çok yakında çıkar ben 6630 satıp e50 aldım ve çok memnunum e 50 nin ekranı çok kalite ofis uygulamaları için ek pro atmana gerek yok zaten orjinalde var ses 6630 dan daha iyi görünüm hakeza o da iyi ayrıca arayanı ismi le söyleme özelliği var yani zil çalınca rehberde HAKAN yazıyorsa bir zil çalıp bir HAKAN diyor bu özellik önemsiz gibi gözüksede görme engelliler düşünülmüştür herhalde yada telefon sizden 10 m uzakta yerinizden kalkmadan kimin aradığını analarsınız. sonuç olarak 9300 la kıyaslamak doğru olmaz konseptler farklı ama 6630 dan üstün bir telefon derim.. saygılar....
arkadaslar ben e 50 me oyun attıım <(moto gp yi). oyun gayet iyi daha once n72 de de oynamıstım.fakat ouunları kucuk ekranda acıo yani n seriklerine gore bu bi dez avantaj. onun dısında internet surf yaparken tamamen bilgisayar gibi. web sitelerini oldugu gibi acıo ustelik cok hızlı. telefonun en guzel yanı ara girişlerde cok hızlı olması daha once n72 ve n73 kullandım ve durmadan bi yavaşlık soz konusu idi. e 50 de boyle bi sorun neredeyse hic yok. telefonun en guzel yanı şarjı diyebılırım. neredeye 5 gun gidiyo.her ne kadar dier teller kadar mukemmel bi kamerası olmasada fotograflar gun ısıgında oldukca tatmin edici. diger nokialara gore tek dez avantajı kapak deişimi olmaması. cok acil bişi olursa kasa deişimi mumkunmüş buda yaklasık 100 milyona mal oluyor. şimdilik bu kadar
Bende küçük ekranda açılma olayını soracaktım neden bazı oyunlar küçük ekranda açılıyor.. Benim telefonun pili 2 gün dayanıyor bir sorun mu var acaba benimkinde..