-sag yandaki rehber tusu bazen islemio we o anda rehnere girmek istediimdede hiremiorum.. -mesajda numara yazildiysa o numarayi kopyalayamiyorum... -no(kirmizi ahize tusuna) bastigimda uygulamayi kapatmadan cikardi.. artik no ya bastigimda uygulamayi da kapatiyo`?`bunlar sizdede war mi`? bu sorular hakkinda bilgisi olan warsa??
1-kardes bende o tusa 1 kere basınca rehber,uzunca basınca ses kayıt bulma menüsü çıkıyor. 2-msj daki numarayı kopyalamak için msjı okurken seceneklere bas,-oto bulma acık- konumuna getir düzelir. 3-yeni nesil symbianlarda böyle.n91,n72 kullandım ikisindede böyleydi.no ya basınca uygulamadan çıkıyor.müzik çalarda yapmıyor ama.normal yani.
arakadasim cok saolcvplarin icin, ama rehberdeki sorun kötü... Fexplorer de yok daha.. restart atmam gerkiyo cünkü rehbere hic giremyiorum öyle oldu mu.. no tusunu anladim az-cok(heralde uygulamalar arka planda acik kalmasin diye öyle yapiyolar..) rehber we islem kaydi menü tusuna basili tutunca hep acik görünüyo,, bi de o otomatik bulmayi acinca sadece gönderenin numarasini buluyo.. msj icindeki numaralari görmüyo--
kardes rehberdeki sorun hakkında bişey diyemicem.msj ın içindeki numarayı bulmaya gelince,ben şimdi denedim oluyor.sende nasıl olmadı anlamadım."oto bulma açık" dediğimde oluyor.
dört nala uzak asya dan bir kısrak başı gibi,akdenize uzanan bu memleket biziiimm,,bilekler kan içinde,dişler kenetli ayaklar çıplak,,ipek halıya benzeyen bu toprak,,bu cennet,,bu cehennem biziiiiimmm!!!
arkadaşlar bir kaç aydır bir kısmınız bu telefonu kullanıyorsunuz ve artık her yönüyle net fikirleriniz vardır. yazıklarınızı okudum ama yine de şöyle bi daha sizi çok memnun eden ve eksik gördüğünüz yanları nelerdir ? bir de siyahına baktım ama oyuncak telefon gibi geldi bana resimlerde çok beğenmeme rağmen hangisi alsam karar veremedim.
arkadaşlar bir kaç aydır bir kısmınız bu telefonu kullanıyorsunuz ve artık her yönüyle net fikirleriniz vardır. yazıklarınızı okudum ama yine de şöyle bi daha sizi çok memnun eden ve eksik gördüğünüz yanları nelerdir ? bir de siyahına baktım ama oyuncak telefon gibi geldi bana resimlerde çok beğenmeme rağmen hangisi alsam karar veremedim.
kardeş ben gri aldım kullnanıyorum daha sonra siyah çıkınca siyah çok cazip geldi hatta değistirmeyi düşündüm ama elimde bir ikigün emaneten durdu siyah banada plastik gibi geldi tekrar griye döndüm bence gri al daha bir agır duruyor çelik yanıbelirgin aynı silah gibi.....
kardeş ben gri aldım kullnanıyorum daha sonra siyah çıkınca siyah çok cazip geldi hatta değistirmeyi düşündüm ama elimde bir ikigün emaneten durdu siyah banada plastik gibi geldi tekrar griye döndüm bence gri al daha bir agır duruyor çelik yanıbelirgin aynı silah gibi.....
evet bende bugün ikisini bir kez daha karşılaştırdım ve grinin canlısı daha şık geldi bana bende grisini aldım. biraz karışık geldi telefon pek çözemedim ama zamanla çözücem inşalla :) ama önerileriniz varsa şunları yap daha iyi olur gibi tecrübeleriniz beklerim..
Ben bu software update olayını birtürlü beceremedim. Pc Suite kurulu, Nokia software updater programı kurulu, usb bağlantı kablosu takılı, telefon genel profilde herşey olması gerektiği gibi ama update yap dediğimde ''Searching for a connected phone'' diyo ve bekliyorda bekliyor. 1, 2 Saat bırakıp gittiğim oldu ama sonuç aynı, ya ben yanlış birşeyler yapıyorum yada benim telefonda bir sorun var yada updater programında. Bu konuda deneyimi olan varsa ve bilgi verirse sevinirim.
Arkadaşlar E50 almayı düşünüyorum şuanda 6230i kullanıyorum E50 yi tercih etme sebebim sarj süresi,symbian ve geniş ekranı bildiğim kadarıyla radyo yok mp3 çaları nasıl stereo kulaklıkla iyi bi ses alabilrmiyim bi de acma kapama düğmesi cok kötü diye duydum catlaması an meselesiymis son olarakta joysticki nasıl yalama olurmmu iki ay sonra yardımcı olabilecekmisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik0545 -- 20 Ocak 2007; 11:36:09 >
Arkadaşlar E50 almayı düşünüyorum şuanda 6230i kullanıyorum E50 yi tercih etme sebebim sarj süresi,symbian ve geniş ekranı bildiğim kadarıyla radyo yok mp3 çaları nasıl stereo kulaklıkla iyi bi ses alabilrmiyim bi de acma kapama düğmesi cok kötü diye duydum catlaması an meselesiymis son olarakta joysticki nasıl yalama olurmmu iki ay sonra yardımcı olabilecekmisiniz
kimse yokmu arkadaslar sorumu cevaplayabilecek acill de biraz
arkadasim ölme asamasinda forum, e50 adina hicbisey alamiorum maalesef.. biraz daha sag duyuya dawet ediorum okuyuculari..
joystick konmusunda ben bi aydir kirmadm, 2.ay ne olur bilmiorum,, saka bi yana, hic sanmiorum öyle kirilma olacagini.. genel olarak telefonun kasasi stabil we saglam.. ben tavsiye ederim, islemcisi kuwwetli we ekrani güzel arti sarzi cok ii gidio.. acma kapama dügmesi sorunsuz we kulakligina göre güzel swes alirsin.. saygilar,,
arkadasim ölme asamasinda forum, e50 adina hicbisey alamiorum maalesef.. biraz daha sag duyuya dawet ediorum okuyuculari..
joystick konmusunda ben bi aydir kirmadm, 2.ay ne olur bilmiorum,, saka bi yana, hic sanmiorum öyle kirilma olacagini.. genel olarak telefonun kasasi stabil we saglam.. ben tavsiye ederim, islemcisi kuwwetli we ekrani güzel arti sarzi cok ii gidio.. acma kapama dügmesi sorunsuz we kulakligina göre güzel swes alirsin.. saygilar,,
cok sağolasın tantuni cok yardımcı oldun 563 ytl ye 8 taksitle alacagım telefonu peşin fiyatına taksit secenegi ile uygunmu sence
canim kardesim, hic bilmiyorm,, almanyada yasiyorum; tr de de olsam taksit muhabbetine yanasmam... tek ricam, alirsan tel. paylasimini eksik etme.. yaz SIK SIK saygilar,,
bana taksit uygun cünkü 6230i yi arkadasa vereceğim o da peşin veremiyor bende de nakit yok telefonu bi alayım buradan cıkmam zati inceledikce paylasırım resim falan elimden geldiği kadar yazarım işte su an finallerim var finallerden sonra alacam inş yani bi on günü var bakalım
cok sağolasın tantuni cok yardımcı oldun 563 ytl ye 8 taksitle alacagım telefonu peşin fiyatına taksit secenegi ile uygunmu sence
563 ytl peşin fiyatına uygun bence.
Ben 3 aydır kullanıyorum ne joystick en ufak sorun yaptı ne de power tuşu. Hepsi sapasağlam ;)