Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E50 paylaşımlarımız burada toplansın

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E50 paylaşımlarımız burada toplansın Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tantini

Sisteme Gözat

7 Ocak 2007; 21:04:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: rabies

güncelleme demin pc suite modundayken reset attı.

kardesm cok sIkiliyorum bu durumuna... napcas senin bu teli bilmiorum.. donanimsal bi sorun olmasin?
restart i nasil atio? elektrik kesintisi gibi mi? yoksa beyaz ekranla nokia falan gelio mu? b de acilirken pin istio mu?

yanlislar düzeltilir..
saygilar..
kaddix

7 Ocak 2007; 22:24:54 

buyur kardeş
http://rapid share.com/files/10694310/Nokia_8800_Sirocco_Edition_original_tones_from_phone.rar.html

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orjinalden alıntı: scqo

Nokia 8800 Sirocco Special edition melodileri Türkiye Fiyatıyla 2000ytl civarındaki telefonun melodileri.HEpsi güzel değil ama bazılarıda hakketen çok şık melodiler.

http://www.esnips.com/nsdoc/2cb21453-0b26-4afe-b56c-480578ca5508

Ben bu ödül alan 8800 melodilerini merak ettim, ama link ölmüş. Elinde olan arkadaşlar tekrar upload edebilir mi???

Nokia Üyesi

CX300
hakanlevent

Sisteme Gözat

7 Ocak 2007; 23:31:16 

korkarım cihazında problem var bende almayı düşünüyorum araştırıyorum ama vaz gecer gibi oldum sonunda yani

quote:

Az önce yaptım güncelleştirmeyi. Sorunsuz güncelledi ama hafıza kartında problem çıktı.

Güncellemeyi yapmak için hafıza kartını çıkarmıştım. İşlemden sonra hafıza kartını taktığımda kartın şifresini sordu. Şifre koymadığımdan %100 eminim onun için aklıma ne geldiyse(pin, puk, güvenlik kodu...) salladım, denedim olmadı. Kartı bilgisayara taktım kart görünmüyor. Format bile atılmıyor.

Nokia İngiltere sitesini okurken 9500'ın sms mesajıyla kitlendiği ile ilgili bir mesaja rastladım. Daha önce de bahsettiğim gibi E50'de de bu özellik mevcut. Çocuk gibi telefonla oynadığımızdan bu özelliği kullanmıştım bikaç kere (gerekli olduğundan değil, zevkine). Sms ile kitleme şifresini kart şifresi olarak yazdığımda kart açıldı ben de derin bir oh çektim. Telefonu sms ile kitlediğinizde aynı şifre ile hafıza kartını da kitliyor bunu öğrenmiş oldum. Bu bilgi bana 5 kalp krizine maloldu ama olsun. Başınıza gelirse hemen korkmayın

INTEL e2180@3GHZ 1333FSB/corsair 2GB XMS2 800MHZ CL5@CL4(4-4-4-12)/Gigabyte P31 DSL3/Zotac 9600gt synergy/ASUS 450 watt G-A45 psu/Lg dvd rw 48x/Lg 19''ws 2ms lcd/Logitech mp mouse/hp1510/Philips mms430 2,1/SonyEricsson K810i…
hakanlevent@MeKaN=Bursa/Osmangazi
karizmatikkarincayim@gmail.com
tantini

Sisteme Gözat

7 Ocak 2007; 23:49:55 

e50 kullaniyorum; 6680 ile beraber;(6680den sonra) gayet tatmin edici... arayüzü de daha hizli; ekrani da cok daha keskin we kaliteli...

herhangi bir donanimsal weya yazilimsal sIkinti cekmiyorum..

yanlislar düzeltilir..
saygilar..
rabies

8 Ocak 2007; 0:16:45 

quote:

Orjinalden alıntı: tantini

quote:

kardesm cok sIkiliyorum bu durumuna... napcas senin bu teli bilmiorum.. donanimsal bi sorun olmasin?
restart i nasil atio? elektrik kesintisi gibi mi? yoksa beyaz ekranla nokia falan gelio mu? b de acilirken pin istio mu?

ekran birden beyaz oluyor sonra mavi nokia yazısı beliriyor ve telefon normal bekleme konumundan devam ediyor çalışmaya. Telefonun pin kodu sorma özelliğini kapatıp telefonu da kapatın on/off düğmesine basın başıma gelen olayı görmüş olacaksınız

Aslında yakalaması çok güç bir olay. Telefon günün yaklaşık 13-14 saati gözümün önünde olunca yakalayabiliyorum. Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum. 6630'un ilk zamanlarından alışkınım böyle şeylere ama yeni telefon olunca insan ister istemez sinirleniyor.

the wise man walks always with his head bowed, humble, like the dust...
---
he who speaks, does not know; he who knows, does not speak.
Sui CompoS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ocak 2007; 0:29:13 

ya arkadaşlar nokianın bazı tellerinde cok yaygın bu bende de 6230 i var telefonu yormaya gelmiyo yoruldumu reset atıyo birden ve hiç bişey yokmus gibi bekleme modunda calışmaya devam ediyoo ama sebebini bilmiyorum dün üst üste 4 defa reset attı açıldı kapandı açıldı kapandı dedim aha gitti diye ama bişey olmadı hala calışıyor bu arada 14 aydır kullanıyorum

Intel Q9300 2.5GHz, Gigabyte EX38-DS4, Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512MB/256Bit, 4GB OCZ Reaper 1066MHz, 1TB Seagete 7200Rpm Sata2 HDD, FSP Epsilon 700Watt, Samsung 22" 2232BW
tantini

Sisteme Gözat

8 Ocak 2007; 0:37:40 

quote:

quote:

quote:

ekran birden beyaz oluyor sonra mavi nokia yazısı beliriyor ve telefon normal bekleme konumundan devam ediyor çalışmaya. Telefonun pin kodu sorma özelliğini kapatıp telefonu da kapatın on/off düğmesine basın başıma gelen olayı görmüş olacaksınız

Aslında yakalaması çok güç bir olay. Telefon günün yaklaşık 13-14 saati gözümün önünde olunca yakalayabiliyorum. Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum. 6630'un ilk zamanlarından alışkınım böyle şeylere ama yeni telefon olunca insan ister istemez sinirleniyor.

bak simdi rabies arkadasim bisey dicem; bende ilk ciktigindan beri 6680 kullaniorum we ayni durum onda da war; bende dicem simdi tel. yoruluyo ram falan dolunca mi restart atip bosaltio acaba die ama yanilmiosam kullanmadigim zmnlarda da atiodu... hep yapmio; ama yaptigina cok sahit oldum.. sen bi pro. larin bi kismini sil bakalim; böyle arka planda calisan programlar war ya; onlari.. benm (e50) RAM 11 ile 14MB arasi deisio.. sende RAM i oralarda kullanmaya calis bakalim; yine dewam edicek mi?

dikkatini cektiyse; tel görüsmesinden sora, update den sora yani uygulamalardan sora atio ya restart... ondan mi acaba``??

yardimci olabildim mi simdilik bilmiorum.. ama takibedelim bakalim nolcak??

yanlislar düzeltilir..
saygilar..
scqo

8 Ocak 2007; 2:27:48 

Nokia N73 Music Edition Zil Sesleri

http://www.divshare.com/download/32834-31f

Nokia 9500 Zil Sesleri

http://www.divshare.com/download/32849-b78

Nokia 5500 Zil Sesleri

http://www.divshare.com/download/32847-f9a

Nokia 5300 Zil Sesleri

http://www.divshare.com/download/32848-5c5
rabies

8 Ocak 2007; 18:22:44 

quote:

bak simdi rabies arkadasim bisey dicem; bende ilk ciktigindan beri 6680 kullaniorum we ayni durum onda da war; bende dicem simdi tel. yoruluyo ram falan dolunca mi restart atip bosaltio acaba die ama yanilmiosam kullanmadigim zmnlarda da atiodu... hep yapmio; ama yaptigina cok sahit oldum.. sen bi pro. larin bi kismini sil bakalim; böyle arka planda calisan programlar war ya; onlari.. benm (e50) RAM 11 ile 14MB arasi deisio.. sende RAM i oralarda kullanmaya calis bakalim; yine dewam edicek mi?

dikkatini cektiyse; tel görüsmesinden sora, update den sora yani uygulamalardan sora atio ya restart... ondan mi acaba``??

yardimci olabildim mi simdilik bilmiorum.. ama takibedelim bakalim nolcak??

sağol kardeş.

Yeni firmware yüklediğimden, beri hiç program yüklemedim telefona. Fabrika çıkış haliyle duruyor. Ram'ine nerden bakıyorsun bilmiyorum. Y-browser ile bakılıyordu galiba ama dediğim gibi hiç program yüklemeye çalışıyorum bu ara.

Bu yazılımla olmazsa bir sonraki yazılımla düzelir, artık takmıyorum kafama. bugün reset atmadı mesela 6630'da da aynı şeyleri yaşadım. Bu satın aldığım son symbian telefon olur orası kesin

the wise man walks always with his head bowed, humble, like the dust...
---
he who speaks, does not know; he who knows, does not speak.
tantini

Sisteme Gözat

8 Ocak 2007; 21:32:21 

gel bi daha düsün :)
gecen ay symbian dan sIkildim, yani tel. den(6680),, gittim bi tane samsung aldim z510.. gecen hafta geri sattim samsungu.. simdi 6680 we e50 kullaniyorum.. symbian gibisi yok(windows mobile kullandim biraz symbianla kiyaslanir!!)... yani e50 dende cok memnunum,, bilindik pro. lari yükle.. sorun olmaz.. ilaclari da war bi cogunun.. yani; symbiani güzel kullanirsan sorun yok.. takildigin bisey oldumu sora; yardimlasiriz..

saygilar..

yanlislar düzeltilir..
saygilar..
thedeparted

8 Ocak 2007; 21:34:31 

quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

buyur kardeş
http://rapid share.com/files/10694310/Nokia_8800_Sirocco_Edition_original_tones_from_phone.rar.html

dostum ne kadar teşekkür etsem azdır. Kaç yardım mesajı attım başka konularda ama cevap yazan olmamıştı. Çok çok teşekkürler...

Arkadaşlar bu firmware update olayı nasıl yapılır ve garantiyi etkiler mi? Benim telefon da adobe reader da dosya açmaya çalıştığımda ya da bazı oyunlarda düşük hafıza uyarısı veriyor...

tantini

Sisteme Gözat

8 Ocak 2007; 21:38:44 

telefonunun modeli e50 mi?

yanlislar düzeltilir..
saygilar..
thedeparted

8 Ocak 2007; 22:09:36 

newet E50...

bir de arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz bir ebook reader var mı. Mobipocket yüklemiştim ama bu program hangi formattaki e book ları açar ya da e book nereden bulabilirim???

kaddix

8 Ocak 2007; 22:44:27 

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

newet E50...

bir de arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz bir ebook reader var mı. Mobipocket yüklemiştim ama bu program hangi formattaki e book ları açar ya da e book nereden bulabilirim???

http://www.symbian9.com/content/blogsection/0/61/
dostum bu adreste bi e-book programı var ama trial...bi dene istersen...ayrıca değişik programlar da mevcut...

Nokia Üyesi

CX300
IRFUN4EVER

10 Ocak 2007; 0:43:36