kardesm cok sIkiliyorum bu durumuna... napcas senin bu teli bilmiorum.. donanimsal bi sorun olmasin? restart i nasil atio? elektrik kesintisi gibi mi? yoksa beyaz ekranla nokia falan gelio mu? b de acilirken pin istio mu?
buyur kardeş http://rapid share.com/files/10694310/Nokia_8800_Sirocco_Edition_original_tones_from_phone.rar.html
quote:
Orjinalden alıntı: thedeparted
quote:
Orjinalden alıntı: scqo
Nokia 8800 Sirocco Special edition melodileri Türkiye Fiyatıyla 2000ytl civarındaki telefonun melodileri.HEpsi güzel değil ama bazılarıda hakketen çok şık melodiler.
korkarım cihazında problem var bende almayı düşünüyorum araştırıyorum ama vaz gecer gibi oldum sonunda yani
quote:
Orjinalden alıntı: rabies
Az önce yaptım güncelleştirmeyi. Sorunsuz güncelledi ama hafıza kartında problem çıktı.
Güncellemeyi yapmak için hafıza kartını çıkarmıştım. İşlemden sonra hafıza kartını taktığımda kartın şifresini sordu. Şifre koymadığımdan %100 eminim onun için aklıma ne geldiyse(pin, puk, güvenlik kodu...) salladım, denedim olmadı. Kartı bilgisayara taktım kart görünmüyor. Format bile atılmıyor.
Nokia İngiltere sitesini okurken 9500'ın sms mesajıyla kitlendiği ile ilgili bir mesaja rastladım. Daha önce de bahsettiğim gibi E50'de de bu özellik mevcut. Çocuk gibi telefonla oynadığımızdan bu özelliği kullanmıştım bikaç kere (gerekli olduğundan değil, zevkine). Sms ile kitleme şifresini kart şifresi olarak yazdığımda kart açıldı ben de derin bir oh çektim. Telefonu sms ile kitlediğinizde aynı şifre ile hafıza kartını da kitliyor bunu öğrenmiş oldum. Bu bilgi bana 5 kalp krizine maloldu ama olsun. Başınıza gelirse hemen korkmayın
kardesm cok sIkiliyorum bu durumuna... napcas senin bu teli bilmiorum.. donanimsal bi sorun olmasin? restart i nasil atio? elektrik kesintisi gibi mi? yoksa beyaz ekranla nokia falan gelio mu? b de acilirken pin istio mu?
ekran birden beyaz oluyor sonra mavi nokia yazısı beliriyor ve telefon normal bekleme konumundan devam ediyor çalışmaya. Telefonun pin kodu sorma özelliğini kapatıp telefonu da kapatın on/off düğmesine basın başıma gelen olayı görmüş olacaksınız
Aslında yakalaması çok güç bir olay. Telefon günün yaklaşık 13-14 saati gözümün önünde olunca yakalayabiliyorum. Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum. 6630'un ilk zamanlarından alışkınım böyle şeylere ama yeni telefon olunca insan ister istemez sinirleniyor.
ya arkadaşlar nokianın bazı tellerinde cok yaygın bu bende de 6230 i var telefonu yormaya gelmiyo yoruldumu reset atıyo birden ve hiç bişey yokmus gibi bekleme modunda calışmaya devam ediyoo ama sebebini bilmiyorum dün üst üste 4 defa reset attı açıldı kapandı açıldı kapandı dedim aha gitti diye ama bişey olmadı hala calışıyor bu arada 14 aydır kullanıyorum
ekran birden beyaz oluyor sonra mavi nokia yazısı beliriyor ve telefon normal bekleme konumundan devam ediyor çalışmaya. Telefonun pin kodu sorma özelliğini kapatıp telefonu da kapatın on/off düğmesine basın başıma gelen olayı görmüş olacaksınız
Aslında yakalaması çok güç bir olay. Telefon günün yaklaşık 13-14 saati gözümün önünde olunca yakalayabiliyorum. Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum. 6630'un ilk zamanlarından alışkınım böyle şeylere ama yeni telefon olunca insan ister istemez sinirleniyor.
bak simdi rabies arkadasim bisey dicem; bende ilk ciktigindan beri 6680 kullaniorum we ayni durum onda da war; bende dicem simdi tel. yoruluyo ram falan dolunca mi restart atip bosaltio acaba die ama yanilmiosam kullanmadigim zmnlarda da atiodu... hep yapmio; ama yaptigina cok sahit oldum.. sen bi pro. larin bi kismini sil bakalim; böyle arka planda calisan programlar war ya; onlari.. benm (e50) RAM 11 ile 14MB arasi deisio.. sende RAM i oralarda kullanmaya calis bakalim; yine dewam edicek mi?
dikkatini cektiyse; tel görüsmesinden sora, update den sora yani uygulamalardan sora atio ya restart... ondan mi acaba``??
yardimci olabildim mi simdilik bilmiorum.. ama takibedelim bakalim nolcak??
bak simdi rabies arkadasim bisey dicem; bende ilk ciktigindan beri 6680 kullaniorum we ayni durum onda da war; bende dicem simdi tel. yoruluyo ram falan dolunca mi restart atip bosaltio acaba die ama yanilmiosam kullanmadigim zmnlarda da atiodu... hep yapmio; ama yaptigina cok sahit oldum.. sen bi pro. larin bi kismini sil bakalim; böyle arka planda calisan programlar war ya; onlari.. benm (e50) RAM 11 ile 14MB arasi deisio.. sende RAM i oralarda kullanmaya calis bakalim; yine dewam edicek mi?
dikkatini cektiyse; tel görüsmesinden sora, update den sora yani uygulamalardan sora atio ya restart... ondan mi acaba``??
yardimci olabildim mi simdilik bilmiorum.. ama takibedelim bakalim nolcak??
sağol kardeş.
Yeni firmware yüklediğimden, beri hiç program yüklemedim telefona. Fabrika çıkış haliyle duruyor. Ram'ine nerden bakıyorsun bilmiyorum. Y-browser ile bakılıyordu galiba ama dediğim gibi hiç program yüklemeye çalışıyorum bu ara.
Bu yazılımla olmazsa bir sonraki yazılımla düzelir, artık takmıyorum kafama. bugün reset atmadı mesela 6630'da da aynı şeyleri yaşadım. Bu satın aldığım son symbian telefon olur orası kesin
gel bi daha düsün :) gecen ay symbian dan sIkildim, yani tel. den(6680),, gittim bi tane samsung aldim z510.. gecen hafta geri sattim samsungu.. simdi 6680 we e50 kullaniyorum.. symbian gibisi yok(windows mobile kullandim biraz symbianla kiyaslanir!!)... yani e50 dende cok memnunum,, bilindik pro. lari yükle.. sorun olmaz.. ilaclari da war bi cogunun.. yani; symbiani güzel kullanirsan sorun yok.. takildigin bisey oldumu sora; yardimlasiriz..
buyur kardeş http://rapid share.com/files/10694310/Nokia_8800_Sirocco_Edition_original_tones_from_phone.rar.html
dostum ne kadar teşekkür etsem azdır. Kaç yardım mesajı attım başka konularda ama cevap yazan olmamıştı. Çok çok teşekkürler...
Arkadaşlar bu firmware update olayı nasıl yapılır ve garantiyi etkiler mi? Benim telefon da adobe reader da dosya açmaya çalıştığımda ya da bazı oyunlarda düşük hafıza uyarısı veriyor...
bir de arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz bir ebook reader var mı. Mobipocket yüklemiştim ama bu program hangi formattaki e book ları açar ya da e book nereden bulabilirim???
bir de arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz bir ebook reader var mı. Mobipocket yüklemiştim ama bu program hangi formattaki e book ları açar ya da e book nereden bulabilirim???